Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
tjb007 #50061 üzenetére
Hali.
Mult csutortokon rendeltem egy toshiba exite write gepet (elvileg holnap erkezik), de ha korabban hallok errol az xperia z geprol, lehet azt vettem volna inkabb.
Valami miatt en a sonyt komolyabb markanak tartom, es alig dragabb mint a toshiba.
Arrol van infod, hogy a ket gep kozott van e valami jelentosebb kulonbseg a kijelzot, telejesitmenyt, kamerat, es osszeszerelesi minoseget osszehasonlitva?
A toshibat anyamnak vettem, azon mar nem tudok valtoztatni, de tervezem a parom kinai hulladek tabletjet (pipo m9pro) is lecserelni valami normalis gepre. -
Szabix01
tag
válasz
tjb007 #50061 üzenetére
Köszönöm szépen, sajnos dilemma elé állítottál
az általad említett Lenovo és az Asus között 5e Ft különbség van viszont a Lenovo picikét jobb belsőleg, viszont erről a Lenovoról semmi tesztet nem találok ami szépen bemutatná, hazai pályán sem de még külföldi oldalon sem... Ott a dilemma hogy ez a Lenovo menyire lehet jó? Mert ugye akadnak a piacon ehhez hasonló belsőséges tabletek (pl WayteQ) de kb csak a rosszat olvastam róluk pár hetes használat után itt a fórumon.Jo mondjuk a lenovo, az azért márka de tablet téren nem tudom mit teljesit bár gondolom ha asus hozza a formáját tablet téren is a lenovo sem fogja magát hagyni
Szóval most megakadtam
ebben tudnál segíteni esetleg?
-
freeknight
őstag
válasz
tjb007 #50061 üzenetére
Köszönöm az ajánlást! Akkor fájdalmas búcsút intek a HD felbontásnak (bár valószínű barátnőmet ez szerencsére nem fogja zavarni).
A három felsorolt típusból melyik a legjobb? Ahogy látom, hardveresen a legerősebb a ConCorde ajánlata, meg ebben a legnagyobb a belső memória mérete. Ti melyiket választanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest