- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela85
aktív tag
válasz
bela85 #50037 üzenetére
Sziasztok! Kérem aki tud segítsen.. ez nem számít wareznek.. de ha rossz helyen kérdezősködöm, akkor kérlek segítsetek ki, hogy hova tudnék írni.
Egy kis segítség kéne..
Adott egy kínai tablet.. amit eddig sikerült kiderítsek, hogy valami "softwinerevb"- Az android felirat csak tölt és tölt.és nem lép tovább..
- Reset gomb nincs rajta.. (még a mikrofon nyílásba is kerestem)
- Recovery-be tudom tenni.. (Power+Vol+( és nálam a VOl- is kellett)..
ilyenkor megjelenik egy fekvő zöld android robot nyitott hassal rajta egy piros háromszögben felkiáltójel.
ADB Reboot-bootloader-re ugyanúgy az androidos feliratig tölt be..
fastboot devices résznél nem ír ki semmit. (vagyis nem tudom fastboot-ba tenni).
Fekvő robot esetén próbáltam már nyomkodni mindent, hogy hátha beadja a kék kis szöveget és a recovery menüt..de semmi.LiveSuit-tal szeretném újraszoftverezni, de hiába van feltelepítve a driver meg minden, vagy No Device found vagy No update a válasz a programban. (egyetlen felkiáltójeles van. de drivert nem találtam hozzá..> VID_1f3a_PID_efe8
Valakinek van esetleg valami javaslata mit tudnék még vele kezdeni??
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest