- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
mQWeXgsf #93464 üzenetére
Rendkívül bölcs dolgokat mondasz!
Azt ugye vágod, hogy miért van az ilyen tableteknek piaca és, hogy az emberek miért nem kapásból az általad sorolt márkákért rohannak a hazai boltokba, áruházakba, de legyen szó akár webshop-ról. Nem hiszem, hogy túl nagy magyarázatra szorul a dolog, de ha mégis, akkor könnyen meglehet, hogy nem ugyanolyan életszínvonalon tengetjük a mindennapjainkat. Különösen még inkább fontos ez, ha figyelembe veszed azt is amit írtam, miszerint gyerekeknek kellett és nem akármennyiért, hanem adott büdzséből kellett 2 db. ár érték arányban lehetőség szerint legjobb, vagy az egyik legjobb példányt megtalálni.
Továbbá, remélem olvastad #93466 cidalain reakcióját is, amiben rávilágít arra, hogy teljesen másra válaszoltál mint amit kérdeztem.
#93466 cidalain szintén köszönöm a válaszodat! Én konkrétan USB-C aljaz cserén gondolkodtam, függően attól, hogy mit mond majd a Banggood, de most egy picit megrekedt a dolog, tegnap írtam ismét rájuk. Mondjuk azt nem is tudtam, hogy külön lehet kapni töltőpanelt és #93475 ÖregMackó, által leírtak szerint az iPlay 50-hez nem is talált.
Mondjuk ha a PRO is a videón látható iPlay 50 Mini Pro megoldással van kivitelezve, úgy nem is csodálom, hogy nincs hozzá külön töltőpanel, mert ami ott látható, az némileg több annál, így marad a csatlakozó aljzat csere. Mondjuk nem ártana egy szétszedési videó sem, de ha csak annyi mint a többi tableté, akkor nem annyira gáz, csak jó lenne nem elreccsenteni az LCD-t mint az előző tabletnél, igaz ott kicsivel más volt a helyzet
#93468 Reynaldo Igen, a gyereknek a telefonjába az óta már bele is pattintottam egy ilyet, amíg még működik -
cidalain
veterán
válasz
mQWeXgsf #93464 üzenetére
Egyszészt már megvette, másrészt most nem úgy tűnt hogy venni szeretne.
@Danecay:
Rendelni kell egy tablethez való töltőpanelt csatival az Aliexpressről, és valami maszek szervizben kicseréltetni. A Banggoodnak meg ezt kell prezentálni, hogy meg tudod csináltatni anyaggal x USD. Ekkora refundot szeretnél kérni. Egy 150 Usd tablettel nem fognak szórakozni, hogy visszaküldöd javítani. Annyira meg persze drága, hogy csak úgy küldjenek egy másikat. -
cidalain
veterán
válasz
mQWeXgsf #60740 üzenetére
Mindenképpen kérdezzél rá a topikjában itt (ha van), vagy nézz rá neten, hogy kompatibilis e a tab ezekkel a játékokkal!
Az intel rendszer problémás lehet a komoly játékokkal. Nem natívan futtatja a programokat, hanem először át kell konvertálnia a soc-nak a kódot. Ha ez sikerül nincs gond, de ha nem akkor nem fog futni a program. És ez játékoknál, és erős hardverigényű programoknál fordulhat elő leggyakrabban.
Szóval az egésznek semmi köze nincs ahhoz hogy az Antutu benchmark mekkora számot dob ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Gitáros topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Formula-1
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mindenki Z Fold7-et akar
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE / S10 FE+ / S10+ / S10 Ultra tablet új BONTATLAN
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest