Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Realradical
őstag
Sziasztok!
A legolcsóbb, még használható tabletet keresem a piacon. A felhasználási kör: dallas 1-357. Viber.
A felbontás sem baj, ha kisebb, legalább nagyobbnak hatnak az ikonok. Gyengénlátó nagymamamának lesz.
Valakinek van tippje? -
Realradical
őstag
válasz
kelzsoca #50092 üzenetére
Szia!
A végét már beírom ide. Az egyes slotba átalakítóval szépen megy a 3G. Köszönöm a tippet.
megjegyzés: A gyártónak azért nem ártott volna egy ilyen limitációt dokumentálni pl. a manualban, hogy ne szívjon vele az ember. (arról már nem is beszélek, hogy a 4. tablet lett jó) -
Realradical
őstag
Sziasztok!
Segítsetek ki légyszi. Vettem egy wayteq xtab 7x-et. T-s simet tettem bele,de az istennek nem akar edge fölé 3g-re állni. Van esetleg ötlet hogy mit állítsak rajta?
*#*#4636*#*# menüben wcdma preferreden áll. Fontos lenne mert megyek külföldre és kint tervezek adatforgalmas kártyát venni. Itthoni szolgáltatók kint nincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest