- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
Sziasztok, tanácsot kérnék. Beszereztem egy új Huawei Mediapad M5 LTE-t. Ha keresztbe fordítom fehér háttérnél a bal oldalán szélen egy nagyon enyhe szürkeséget lehet tapasztalni. Ez a másik oldalán nincsen ill. egy műszaki áruházba kiállított példányon sem tapasztaltuk.
Visszavittem a boltba nagy nehezen észrevették azt mondták szerintük ez nem hiba ill. nagyon-nagyon minimális de hívjam a szervizt és postán keresztül ingyen el lehet küldeni a Huaweinek ha engem ez zavar.
Szerintetek elmegy egy ilyen hiba vagy küldjem el nekik? Nem tudom egyáltalán csinálnának-e vele valamit?Lehet szőrszál hasogatás de mióta észrevettük mindig azt látja az ember
meg nem volt olcsó a gép na. Meg aztán a boltban kiállított hibátlan volt.
-
trec12
addikt
Adott egy LG G pad 8,3. A play áruházból letöltött mindigTv alkalmazás nem megy vele. Pontosabban a hang tökéletes a kép meg a legtöbb esetben egy szétesett kockás, homályos valami (a netem 40/20-as mielőtt ebben keresnénk a hibát). Megköszönném ha kipróbálná más is. A ClassFM app és egy másik magyar rádió is elindul de ott meg mindkét esetben nagy csönd van. Nagyon remélem ezek nem a tablet hibái.
-
trec12
addikt
Köszi a válaszokat mindenkinek! Valahol azt olvastam - aki ilyent vett írta - , hogy az LG nem minden Play-ből letöltött alkalmazással működik nem támogatja. Igaz lehet ez vagy kamu....
Nekem ez olyan hihetetlennek tűnik...
-
trec12
addikt
Nem tudom volt-e tárgyalva a fórumon de szerintetek melyik a jobb vétel? Az alábbi kettő között vacillálok. Megér kb. +10e-t az LG?
LG G Pad 8.3 vs. Samsung Galaxy Tab 3 8.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged