Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
tablet előtt állok, ezt néztem ki: Pipo M9Pro 3G és minden benne van, ami nekem számított.
A kérdéseim a következők lennének, ha tudtok segíteni:
1) 4.2-re upgrade megy-e (és várhatóan tovább?)
2) mit gondoltok a hardverről, combos ? Bár nem játszanék rajta, röccenésmentes lapozásra vágyom, sok futó alkalmazással a háttérben
3) hobbi fotósként a kijelző fontos volt.. ez tökéletesnek tűnik (szóljatok lsz, ha gáz)
4) sokat vagyok úton, akksi 4-5 órára simán elég, jól látom ?
5) 3G: ez CSAK 3G, vagy olyan modul, ami 3G hiányában képes EDGE-re vagy urambocsá, GPRS-re (még ha tetű is) ? Gondolom 3G gyűjtőfogalom alatt a HSDPA értendő.. vagy az már nem ?
6) usb pendrive-ot bele tudok dugni vhogy ? (vagy fényképezőmmel összekötni, hogy a rajta lévő fájlokat áthúzzam)..
7) TF card: Transflash lenne ? (Jó ez nekem ?
Legutoljára mintha vmi ősrégi Motorola telómba lett volna ilyen..)
8) angol mint felület nyelv tökéletes, de magyar bevitelt tud a billentyűzet vajon ? (ékezetek)
9) Milyen hátulütője van egy ilyen tabletnek ? Speckók alapján komoly tudás, élmény persze ki tudja (lehet volt már itt tesztelve?), de mi lehet számomra olyan, ami miatt lebeszélne bárki is róla ?Számoztam őket, könnyebb válaszolni amelyikre tudtok.

Bocs, ha hülyét is kérdeztem, tabletben iszonyatosan semennyire sem vagyok otthon.
Nagy köszönet !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Legutoljára mintha vmi ősrégi Motorola telómba lett volna ilyen..)
Dr.NX