- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
tablet előtt állok, ezt néztem ki: Pipo M9Pro 3G és minden benne van, ami nekem számított.
A kérdéseim a következők lennének, ha tudtok segíteni:
1) 4.2-re upgrade megy-e (és várhatóan tovább?)
2) mit gondoltok a hardverről, combos ? Bár nem játszanék rajta, röccenésmentes lapozásra vágyom, sok futó alkalmazással a háttérben
3) hobbi fotósként a kijelző fontos volt.. ez tökéletesnek tűnik (szóljatok lsz, ha gáz)
4) sokat vagyok úton, akksi 4-5 órára simán elég, jól látom ?
5) 3G: ez CSAK 3G, vagy olyan modul, ami 3G hiányában képes EDGE-re vagy urambocsá, GPRS-re (még ha tetű is) ? Gondolom 3G gyűjtőfogalom alatt a HSDPA értendő.. vagy az már nem ?
6) usb pendrive-ot bele tudok dugni vhogy ? (vagy fényképezőmmel összekötni, hogy a rajta lévő fájlokat áthúzzam)..
7) TF card: Transflash lenne ? (Jó ez nekem ?Legutoljára mintha vmi ősrégi Motorola telómba lett volna ilyen..)
8) angol mint felület nyelv tökéletes, de magyar bevitelt tud a billentyűzet vajon ? (ékezetek)
9) Milyen hátulütője van egy ilyen tabletnek ? Speckók alapján komoly tudás, élmény persze ki tudja (lehet volt már itt tesztelve?), de mi lehet számomra olyan, ami miatt lebeszélne bárki is róla ?Számoztam őket, könnyebb válaszolni amelyikre tudtok.
Bocs, ha hülyét is kérdeztem, tabletben iszonyatosan semennyire sem vagyok otthon.Nagy köszönet !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest