Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tjb007
üzenetére
Akkor el vagyok tájolva nagyon az akkuidők tekintetében, meg persze akkor a gyártók hazudnak, olyanokat olvasok, hogy 3-15 órás üzemidő, gondoltam, ez játéknál 3 óra, ha meg csak olvasgatok, akkor 15, de akkor ez kb. azt jelenti, ha nem használom, akkor 15 óra után kell tölteni. Mindenesetre egyet kinéztem, most jelent meg ha jól látom (Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0), majd követem a fórumot, hátha gyűlnek róla tapasztalatok.
Mike88: Amit tudok persze átkonvertálok, de a pdf-ek inkább szakmai anyagok, képekkel, ábrákkal, táblázatokkal, legtöbb esetben egy kép egy oldal, nem konvertálható olyan egyszerűen, persze tudom, hogy van ABBYY meg egyéb karakterfelismerő, csak azzal, mire a végére érek, addigra el is olvasom a könyvet. A Kindlet se ma vettem, kb 2 éves, jó szolgálatot tesz, ha mobit tudok vele olvasni, csak az kimerül a szórakoztató irodalomban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Dr.NX