- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tjb007 #34864 üzenetére
Akkor el vagyok tájolva nagyon az akkuidők tekintetében, meg persze akkor a gyártók hazudnak, olyanokat olvasok, hogy 3-15 órás üzemidő, gondoltam, ez játéknál 3 óra, ha meg csak olvasgatok, akkor 15, de akkor ez kb. azt jelenti, ha nem használom, akkor 15 óra után kell tölteni. Mindenesetre egyet kinéztem, most jelent meg ha jól látom (Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0), majd követem a fórumot, hátha gyűlnek róla tapasztalatok.
Mike88: Amit tudok persze átkonvertálok, de a pdf-ek inkább szakmai anyagok, képekkel, ábrákkal, táblázatokkal, legtöbb esetben egy kép egy oldal, nem konvertálható olyan egyszerűen, persze tudom, hogy van ABBYY meg egyéb karakterfelismerő, csak azzal, mire a végére érek, addigra el is olvasom a könyvet. A Kindlet se ma vettem, kb 2 éves, jó szolgálatot tesz, ha mobit tudok vele olvasni, csak az kimerül a szórakoztató irodalomban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CNC topik
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest