Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Van akinek a 7 col is elég, szóval ez teljesen egyénfüggő.
Ha van rá lehetőséged, akkor nézd meg mindegyiket, hasonlítsd össze, és próbáld ki őket.
A 8-10 órás akkut viszont ebben az árkategóriában el kell felejteni, főleg itthon, még ha csak olvasol is. Persze lehet játszani a fényerővel, plusz ha olyan a SoC (AML-8726-MX), akkor az órajelből is vissza lehet venni bármiféle buhera nélkül, de még ekkor sem valószínű, hogy ki lehet kisajtolni belőlük 8-10 órát. -
Mike88
senior tag
Hát, kövezzetek meg, ha valótlant állítok, (mert annyira nem érdekelt sosem a téma) de már maga a Kindle nem a legalkalmasabb PDF-re! Pl. mobi-ba átkonvertálod s már szabadon állíthatod többek között a betű nagyságát, a sorközt stb. 6 col bőven elég könyvolvasásra, megfelelő betűméret mellett. Értem én, hogy szívsz a PDF formátummal, csak azt nem, hogy miért. Nem egy félnapos művelet a konvertálás. A véleményem az, hogy olvasásra még mindig sokkal jobb az e-ink. Tablet meg elfér a kindle mellett, nem egy "vagy vagy" történet.
-
b0bcat
addikt
-
fecus
őstag
Kösz.
Sikerült rootolni. Kissé felemásan: a root checker kiírja, hogy rootolt, de valami supersu hiányzik a superuser proginak és még most sem enged áttenni bizonyos progikat és nem tudom törölni a gyári progik közül azt amelyiket szeretném."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest