Hirdetés
- Tökéletes töketlenség
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz Tegla80 #52516 üzenetére
Ezek közül semmire. Ebbe a keretbe egyedül a Lenovo A7-50 férne bele, de ha levonom azt a 10%-ot és hozzárakok még 3e forintot megkapom ezt, ami klasszisokkal jobb nála.
(#52517) villamos
Azt kell eldöntened, hogy tabletlet szeretnél, vagy telefont.
60e forintért (illetve bőven alatta) lehet kapni jó pár 3G-s modellt, csak ugye itt 7 hüvelyk a minimum.(#52520) fecus
Valószínűleg lesz majd rá
tákoltstock ROM, de az soha nem lesz olyan stabil, mint a gyári.(#52521) ClioRS
A 8 hüvelykes különösképpen.
A kisebbikben sajnos elég kicsi az akku, kisebb, mint a 7X Dualban/Quadban, de itt ugye nincsen rádiós modul, szóval akár még tovább is bírhatja.(#52522) Sztrego
WayteQ xTAB-7X Quad, WayteQ xTAB-7Q, Lenovo A7-50 (kuponnal), ConCorde tab KRONOS IPS, Alcatel One Touch POP 7
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Tegla80 #37192 üzenetére
Én csak magamat tudom ismételni, de napról napra újabb tapasztalatokkal gazdagodok.
Ajánlom a WayteQ xTAB-70dci-t, az IPS panel felbontásra egyezik a Nexus 7-ével, a 4.1.1-es gyári Androiddal rugalmasan fut, 3-4 órát bírja az akksija, árban pedig 35 körül megkapod.
A nem IPS változata pedig már 26 körül elérhető.
Én ilyet vettem szülőnek (igaz, első készüléke), 50+-os korban, és még én is meg vagyok vele elégedve.
Van a családban Nexus 7 is, de ilyen célra szerintem ennyi pénzért a WayteQ tökéletes meglepetés.
-
-
violentSt
tag
válasz Tegla80 #31421 üzenetére
Kiprobaltam a pro duot egy bt stickel (markat nemtok)
A menuben nincs bt beallitas, bar vilagit a vevo de meg se nyikkan
Tc-bol es mas fileatvivo appal is probaltam (teloval is rakerestem latja-e, de semmi)
szvsz a bt a pro duon off... (mas stickel vagy rommal ettol meg mukodhet) -
Magnat
veterán
-
Gabor970
addikt
válasz Tegla80 #31065 üzenetére
köszönöm a tippet!
+HDMI (ez talán még hasznos lehetne)
+hátsó kamera. (semmi szükség rá)
+garancia (ez is jól jöhet sajna)-felbontás. (félek ez tényleg hátrány, ha az Asszonykámnak annyira az olvasás a fontos)
-nagyobb tömeg, ez sem mellékes.Ha jól nézem, hardwer tekintetében nincs különbség.
Nem könnyű a döntés.
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
roberto211
őstag
válasz Tegla80 #30949 üzenetére
Szia. Igen-igen tudtál segíteni előre is köszi.
Igazából ez a belépő szintű 20-25e körüli tabletekről én is furcsálkodtam kicsit hogy nincs benne e semmi gebasz, meg hogy minden fut e rajta normálisan,stb ezért jöttem ide. De szerencsére még nem vettem meg tehát így nincs min izgulnom. Ebben egyetértek hogy nem 1 napra lesz és ha veszünk akkor viszonylag normálisat és ne olyat hogy utána idegeskedés legyen a vége állandóan. Tehát lehet én is ezzel a ajánlott tablettel szerencsét próbálok aztán lesz ami lesz.Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
kovacspityu2
tag
-
this is life
Ármester
válasz Tegla80 #30519 üzenetére
Thx én is láttam már,csak tippet akartam adni,ezen a kütyün töröm a fejem ,ahogy vissza tudtam szerezni a myaudiotól a pénzem.A 808dcc már másodszor van szervizbe,akksi meghalt,képernyőzár feloldás után az egyik mag offban marad,széteső töltő ,gyík beépített mikrofon .Na ennek keresem az utódját valami megbízható kütyü képében ..
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Zugi
aktív tag
válasz Tegla80 #30464 üzenetére
Nekem most friss tapasztalatom van kínai rendeléssel kapcsolatosan. Kezdve azzal, hogy 30-40 ezres sávban terveztem kiadni egy tabletért, de akkor az már legyen jó. Ezek alapján idehaza kaptam is volna 7"-osokat, de előző hozzászólásomnál is leírtam, hogy gyorsan elvetettem, és csakis 10"-osokban gondolkodtam. Abból pedig gyors vasat ilyen árban nem láttam idehaza. Androidos mobiloknál tudom mennyit számít hogy 1,6-os kétmagos proci és 1GB memóriás a készülék, vagy ettől kevesebb. Olcsó, de lassú tabbal nem akartam volna véletlenül sem szenvedni. Emiatt próba-szerencse alapon megrendeltem egyet Hong-Kong-ból.
[Ezt a tabletet] -igaz pár napig rendkívüli akciózva 127EUR áron-, és végül szállítással együtt megkaptam 47e Ft-ért házhoz leszállítva.
Múlt héten vasárnap éjjel, azaz már hétfő hajnalban kattintottam rá, hogy akkor megveszem. Szerda reggel már Magyarországon átfutott a vámon is és csütörtök reggel kézhez is kaptam. Mindezt DHL-lel, aminél a neten minden mozzanata nyomon követhető volt, hogy hol jár éppen a cucc. A szállítás ára egyébként 24 EUR volt, alig pár EUR-ral több, mintha postán jött volna és az kis tudja hány hétig kavargott volna.
A fizetés pedig paypal-lal a lehető legbiztosabb.Most 2 napja használom és teljesen meg vagyok vele elégedve. Roppant gyors a gép. Nekem túlnyomóan webezésre kell, de nem számítottam arra, hogy a weboldalak ennyire azonnal bejönnek rajta.
Más kérdés ha meghibásodna, akkor mibe fájna és mi lenne a procedúra, ez az egyetlen rizikó. Én most most egyelőre jó lapot húztam
[ Szerkesztve ]
-
-
Chaser
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest