- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
válasz
Mezcal #28368 üzenetére
hát tegnap van meg este próbálgattam, 1 fal és 4 méternél kb fél jelerősség, itt még használható volt, ha már arrébb mentem másik irányba ahol mondjuk úgy 2 fal vastagságot kellett volna átvinnie ott már nem ment.
mobil viszont simán megy még ennek a távolságnak a dupláján is (csak nagyon lassan és sokat dobja a jelet)
szóval a mobilhoz képest gyenge, de számomra ez még megfelelő mert ennél távolabb nem fogom használni, vagy ha igen: van mobil hotspotom. -
krokk
senior tag
válasz
#25276416 #28361 üzenetére
karácsonyra kell?
a 70dc lenne a legjobb ezek közül. de elvileg a concorde one is jó.
ha nem karácsonra kell akkor szerintem várd meg a januárt. jön a 70dci az sokkal jobb lesz.
illetve szintén januárban lesz újra concorde tab play. ez picivel 40felett van (45). de nagyobb méret (8") meg még 1-2 helyen van 1-2 darab ebből is. én előrendeltem és tegnap átvettem. nagyon meg vagyok vele elégedve. -
krokk
senior tag
válasz
pempellini #27718 üzenetére
sőt teszt is volt itt a mobilarénán: link
-
krokk
senior tag
válasz
Jeannie #27592 üzenetére
a minőségin mit értesz? nem samsung vagy nexus is szóba jöhet?
én is hasonló dolgokra keresek jelen pillanatban de én első körben a 30-40ezres árkategóriát lőttem be és úgy kezdtem el nézelődni.
ebben a kategóriában amik vannak:
Concorde Tab Play
Prestigio MultiPad 8.0 Pro Duo (PMP5580C_DUO)Papíron a prestigio készüléke jobb, de én még mindig maradok a concorde-nál.
4:3as képarány van.
Ha feljebb mész árban és márkásat akarsz samsung, nexus, akkor azok 70e környékén még csak 7 colosak.
100e-től kezdődően meg bejön a képbe az ipad és az ipad mini is.
szóval jó lenne az árat belőni -
krokk
senior tag
válasz
Destr4ct #27331 üzenetére
azért mivel ezt próbáltam, illetve elég jó ár/érték arányban, nem kötelező azt venni amit én ajánlok, nem akartam senkit rábeszélni és biztos van még 1 vagy 2 jó vétel ebben a kategóriában
illetve amiatt is szimpatikusabb mert nem olvasok róla annyi rosszat mint a másik márkáról. szóval nincs wayteq tabletem és nem is reklámozni akarom csak szerintem jó vétel. de biztos jó vétel a prestigio is -
krokk
senior tag
válasz
b0bcat #27327 üzenetére
a kijelző miatt lehet elvérzik igen
de másban gyorsaságban szerintem egyformák.
meg nekem pl a wayteq-en tetszik a 3 fizikati gomb. valahogy én azokat szeretem, telefonon is
szóval nekem ilyen apróságok is számítanak néha.
de amúgy lehet én is picit a Prestigio felé húzok inkább.
én is épp tablet vétel előtt állok de én 8" méretet szeretnék -
krokk
senior tag
válasz
Destr4ct #27320 üzenetére
papíron a prestigio jobbnak tűnik, +1 év gari, bőrtok, isp panel stb. és árban se sokkal több.
gyakorlatban nem tudom, hogy milyen... x-tab70dc-t már tartottam a kezemben, olvastam róla cikket/véleményeket így ennél jobb összehasonlítást nem tudok neked adni róluk. én mindenképpen kipróbálnám ha tudom (edigitalban kapható mindekettő), kézben tartva könnyebb dönteni. -
krokk
senior tag
válasz
tPedro_ #27305 üzenetére
tudom, hogy van 32-es is, de az árban is feljebb van. ha jól láttam az már 100e szóval ott meg azért már más kategóriában vagyunk, ott már gondolhatsz az ipad minin-is. Ott meg már az Android vs iOs a kérdés inkább. Tetszik az Android meg minden de a 100es árkategóiában inkább az ipad minit választanám hiába csak 16gb és nem 32.
-
krokk
senior tag
válasz
tPedro_ #27271 üzenetére
hello
én ezek közül nexust vagy galaxyt választanám.
nexust akkor ha elég az a 8 vagy 16gb amennyi tárhelye van, mivel nem bővíthető sdvel, viszont mivel googletől származik a legjobb az androidos kompatibilitása, hogy úgy mondjamfrissítések stb.
ha kevés a 8/16gb tárhely akkor galaxy tab 2.
kinde fire-t mo-n nem tudod rendesen kihasználni, legalábbis nem arra amire tervezték teljsen.
ipad mini drágább.
ha olcsóbb is szóba jöhet akkor egy jó vétel lehet ez is: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Crypto Trade
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest