Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Én meg vagyok elégedve vele,mert hiába nem csúcshardver,legalább bug-okat nem fedeztem fel(eddig) és nincs a sok kínai tab-nál előforduló érintő hiba(vagy túl érzékeny,vagy többször kell rányomni dolgokra).
Állítólag az Acer gyártja,pl. fénykép exif infónál azt írja,és olcsó tableteknél ritka hogy autófókuszos a kamerája,ami fogjuk rá használható valamennyire.(két eladó telefonomat ezzel fotóztam).Ami meglepett még,hogy üzemidőre - mivel sose mértem,nem érdekel - érzetre a Gpad kb.70%-át tudja.Aki kíváncsi valamire nézzen át a topikjába.Aki LG Gpad 7.0-t akar venni,készüljön fel rá,hogy nagyon jó üzemidőt kap,viszont belakott rendszer kb. pár hét múlva hajlamos csak úgy lefagyni,nem reagálni se a dupla kopp-ra,se bekapcs. gombra,meg véletlenszerűen belassulni.Írom ezt úgy,hogy júliusban amikor megjelent vettem és november elején adtam el.
-
tjb007
nagyúr
Azt, hogy ha nem akarsz magaddal alaposan kicseszni akkor elfelejted ezt a chipet (ugyanez vonatkozik az ATM7029 -re is).
(#27294) losi73
Nincs.
(#27296) Tenager18
"Hát milyen gpu van ebben???"
Gyenge (Vivante GC2000). Egy RK3066 -tal vagy egy AML8826-MX -szel többre megy az ember mint az i.MX6 Quad -dal.
-
gps76
őstag
Ki kell probalni ha nem lesz valasz. De a pppwidgettel probald,mert sok ketyere olyan modemmel is megy amivel nem is gondolna az ember.Csak ne felejtsd el ide beirni,hogy jo lett-e!
Az alvos wifi problemara egyszeru megoldas,kapcsold ki ejszakara,18 masodperc alatt bebootol
Jo sok Prestigio lett par napon belul itt a forumon.
A skype-ot probaltam,de kicsit szaggat videohivasnal,mondjuk a Nexus 7 is ugyanilyen.Nem tudtok valami kevesbe "gepigenyes" videotelefon programot?CharlieDrop:mennyit szansz ra? Mert szerintem az IPS kijelzot ne sajnald a gyereked szemetol,ezek kozul keresgelj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- B650/X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX