Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
V1 zolee
tag
Nem tudom, elég sok webshopban lehet kapni, én itt vettem hardveraprón, körül kell nézni, elég sok helyen adják garanciával, bontatlanul!
youtubeon elég sok teszt videó van fent ezekről a gépekről, nekem "Advenced II" van, ez is nagyon jó, de 40- ért már "ELF"- et is lehet kapni (32- ért tudtam, csak elvitték
), szerintem az a legerősebb és a legjobb is, de mondom a sajátommal is teljesen meg vagyok elégedve, nagyon gyors, nagyon sok mindent tud, minden játékot és alkalmazást elvisz, skypozni is tökéletesen lehet rajta, mivel van beépített előlapi kamera és mikrofon is.Amit még érdemes tudni, nemrég adták ki az "elf II"- t, amiben már dual core proci van!
Tessék: [link]És itt a többi:

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gran Turismo
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- További aktív témák...
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), szerintem az a legerősebb és a legjobb is, de mondom a sajátommal is teljesen meg vagyok elégedve, nagyon gyors, nagyon sok mindent tud, minden játékot és alkalmazást elvisz, skypozni is tökéletesen lehet rajta, mivel van beépített előlapi kamera és mikrofon is.
Dr.NX