- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
XDModesty #13756 üzenetére
a buszon állva nem fogom tudni 1 kézben fogni és nyomkodni a 10est...
Kb 35 éve nem utaztam buszon, kocsival járok mindenhová. Viszont elég gyenge a látásom még a 10"-hoz is. Egyébként meg egy nagy darab erős ember vagyok. Akár egy téglát is tarthatok a kezemben órákig mindenféle megerőltetés nélkül. Most akkor visszakérdezek: Szerinted nekem minek kellene 7"-os tablet? Csak azért írtam most ezt, hogy ne mindenki magából induljon már ki. Ide azért nem hiszem hogy csak tornából felmentett 35 kiló alatti gyerekek írnak. Van itt öregember is, mint például én. Nekem is vannak igényeim. Velem is foglalkozhatnának a gyártók. Én nyugodtan elviselném akár a 13-15"-os tabletet is, még ha ötkilós, akkor-is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Apple iPad Air 11 M3 2025 + Gyári fehér Mag tok + fólia + gyári töltő
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest