- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
velizare #9706 üzenetére
Ne legyenek kétségeid,ha a 690en nem fogy ki a VRAMból akkor bizony gyorsabb mint egy ref 980,persze csak ha 90-95%+ on megy az SLI,és amint látjuk itt közel így megy...
Én most vettem meg a játékot,lehet nem fogom sokat játszani,az is lehet nem a világ legjobb játéka,de az elvitathatatlan hogy itt nincs ilyen-olyan sumákolás kb minden vga ugy megy ahogy annak mennie kell,és van multiGPU support normálisan.Amugy Fury X-en néztem FHD-ban kimaxolva 150fps avg körül van,az ilyen játékokat kel támogatni meg az ilyen kiadót...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- EVGA GeForce RTX 2080 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- GARIS - MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 10 GB
- Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB eladó/ beszámolok
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest