Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Abból a szempontból teljesen releváns a 7970, hogy ugyanaz a hűtő van rajta. Illetve annyiból is releváns, hogy ha a 7970 nem lesz melegebb rosszul szellőző házban, akkor az ugyanezen hűtővel szerelt 290-es kártya sem lesz melegebb. Márpedig ha nem melegebb, nem fogja jobban visszavenni az új powertune attól, hogy házba szerelted.
Amúgy lehet, azt is le kéne ide írni, milyen eredményeket is várnánk pontosan. Bár lehet, csak nekem nem teljesen világos a dolog.
De mondjuk ha eredmények kellenek, nyitnék egy Sapphire R9 280X Vapor-X eredménnyel.
Alulfeszelve, kicsit alulórajelezve, maxra húzott power limittel, néma csöndben, 86K-ért véve két hete.
Szívesen tesztelgetnék 290-ekkel is, de sajnos nekem csak Tahitire futotta.
Ami halkan jegyzem meg, még így is sokkal gyorsabb, mint amire feltétlen szükségem lenne, hogy fülig érjen a szám.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest