- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem az általad felsorolt 4 játék teljesen jó, tesztelésre. Bf3, crysis3, tomb raider, bio infinite, ezek népszerűek, és vagy újak. Kit érdekel, hogy amd-s címek? Ha per pillanat ezek a leginkább keresettek, akkor az nv-nek a dolga felzárkózni. Tehát igenis ezekkel kell tesztelni.
Ugyanakkor ugye egyik játékban sem látszik az a bizonyos NV lemaradás (sőt), amivel riogatják (meg riogatod te is) a népet már hónapok óta. Szerintem ezt kell figyelemmel kísérni, hogy mi lesz belőle, hiszen a játék patchekkel, meg a driverekkel ez a kép változik. Most pl az amd dobott egy kis pénzt a diceba, hogy ugyanmár dobjatok egy kis frametimeot nvidiára az új driverrel. Ezt is tudja csak meg a nép. Nekem pl eszem ágában sem volt még váltani a 304-es driverről, és azóta sincs semmi gond BF3-ban
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Linux haladóknak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Wise (ex-TransferWise)
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 12 Mini / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest