- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
MiklosSaS #4978 üzenetére
Én OCUK-t néztem 1-2 hete, 450-től voltak a 980-ak, és 320-ért volt MSI Lightning 290X. Nem volt több kérdésem.
De a 8GB-s Sapphire is nagyon baba 280-ért, de elég kevés játék használja még a 8GB-t.(#4980) Szaby59: Igen, a Maxwell előtt a 290X is túlárazott volt a sima 290-hez képest. Az is igaz, hogy a mai árán nem lehet túl nyereséges, szerintem már csak a raktárakat söprik. Ahogyan az is tökéletesen így van, hogy a GTX980-akon az Nv betegre keresi magát, mivel jóval olcsóbban gyártható a 290-eknél, kisebb VRM, kisebb hűtő, kisebb csip, egyszerűbb NYÁK, mindezt másfélszres áron kínálva. Jól kifundálták üzletileg, szó se róla.
Viszont ha a sima 290-eket nézed, azok azért korrektül tartják az áruk. 110-120K voltak másfél éve, ahhoz képest ma is remekül helytállnak. Én pont egy éve vettem az enyém bruttó 94K-ért, és ma is fülig érne vele a szám...
(#4981) h1mpi: 114K a Tri-X: [link]
A Tiéd ennyiért jó vétel volt. De így se kevéssel volt drágább.(#4986) proci985: Kicsit lejjebb veszitek CCC-ben a max órajelet, máris nem kell neki jó táp, és új ház. De már leírni is unom...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- MSI RTX GeForce 3060 12 GB-os VGA kártya ! AkciÓÓ!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24GB OC Garanciával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest