Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Yutani
üzenetére
Azt próbáltam érvelni, hogy szerintem azért várható, hogy a LHR kártyák legalább valamivel olcsóbbak lesznek, mert bármilyen ára is van a nem LHR kártyának, annak csak felét éri meg az LHR kártya - amennyiben a limit feleannyi HR-t eredményez.
Az ETH $2500 környékén stabilizálódni látszik egyelőre. [link]
Viszont van még egy érdekesség ami szerintem akár nagyobb hatással is lehet a GPU piac keresletére:
Június elején elkezdett csökkenni és egy $4-os szinten állt meg a tranzakciós jutalék [link]
Ami jelentős csökkenés a megelőző 4-5 hónap $15-20 áraihoz képest. Ugyanez érvényes a bitcoinra is.
Vannak bevételi statisztikák: [link](Gondolom a subsidy az elnyert ETH coin, a transaction fee meg az ami)
Talán ennek a növekedési megtorpanásnak köszönhető, hogy nagyon halványan elkezdtek csökkeni az árak és vannak készletek.
Ha az ETH ára és a tranzakciós díj így marad, esetleg csökken, hovatovább ha folytatódik az ETH2-re való átállás, akkor rendeződhetnek a GPU-k árai is.
De ebben az esetben is szerintem 2-3 negyedévbe telhet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- New World - az új Amazon MMORPG
- Milyen autót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elektromos autók - motorok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Óvodások homokozója
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Horgász topik
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest