- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz
awexco
üzenetére
...szánalmas...
...emberek halnak, emberek ezrei halnak meg, .... nap mint nap, miközben egy páran még gazdagabbak lesznek...
Ha rajtam múlna...
1. Az összes coint eltörölném, és aki ilyet állít elő börtönbe zárnám minimum 5 évre!
2. 1 ember, 1 vga - aki többet szeretne, kizárt. Aki visszaél és hamis személynek adja ki magát 5 év...
3. Az EU országokban nem egyenlő a fizetés - (A mai napig nem értem miért is vagyunk benne az EU-ban oly sok éve... nekik jó, [mármint a politikusoknak, hiszen azota azt a pénzt ami minket illetne zsebre teszi, hogy ro...djanak ki a cipőjükből!] nekünk ugyanolyan sz@r... de remélem nem sokáig!)
Átlagszámítás - így a legdrágább vga is megfizethető lenne...
Szeretem az fejlődést, az IT szenvedélyem a Commodore '64 -gyel kezdődött... de ami manapság megy az gusztustalan és undorító!
Nem kell velem egyetérteni, de ez az igazság!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs