- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zovifapp111 #39045 üzenetére
Szerintem első körben nem lesz gond az árazással, beetetés, piacszerzés lesz a cél és a marketing.
Úgy gondolom alapvetően AMD-t támadja be jobban egyszerre az IGP/ APU és a középkategóriás VGA-k szintjén. Szerintem Nvidia árazással fognak dolgozni,de lehet olcsóbb lesz mindkettőnél, hisz ők nem bérgyártatnak, saját gyár és gyártósor. Kérdés milyen csíkszélen támadnak első körben( tippre 14 vagy 10 nm) és Raja erőlteti e a GCN féle univerzális mindenre ugyan azt architektet Intelnél vagy egy teljesen új dizájnt hoztak be. Ahhoz úgy gondolom nincs elég idő, vagy pedig egy kész tervbe ült be és azt finomítja. Kemény ellenfél lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest