Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#45185024 #37041 üzenetére
Az a helyzet, elég nyüanszosak az AMD karik. Persze, az árukat azért így messze megérik, de vannak esetek, amikor kompromisszumos megoldások vannak csak.
Pár napja írtam, hogy multi monitornál nálam milyen gondok jelentkeztek. Az megoldódott egy régebbi driverrel. De pl jelenleg is tolom a Van Helsinget, és ott is csomó textúra problémát észleltem.
Első világban pl a szalmakazlak átlátszóak, mintha hézagosak lennének bizonyos szögből.
De vannak "keresztben elhelyezett szántásnyomok is"Azt persze nem tudom, hogy nv esetében is előfordulnak e ezek a hibák. Nem tettem vissza az 1050Ti-t csak ezért. De nem emlékszem ilyesmire korábbról, bár az is igaz, ezt a játékot pont nem toltam vele.
ITT láthatod a textura illesztési hibákat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- E-roller topik
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest