Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz HSM #36644 üzenetére

nagyon elfogult vagy mint ahogy én is a zölkdekkel, de ezt a 10 % t védeni nevetséges szerintem, ha valamire nem elég az Rx 580 8 GB akkor az RX 590 se lesz elég a maga 5-10 % előrelépésével.
    RX 480 hoz képest ha most nem lett volna az 580 azt mondom ok, 15-20 % értelme lett volna , de így?
    ha csíkszélesség váltás van akkor az ember azt mondja elvár egy drasztikus sebesség növekedést vagy pedig fogyasztás csökkentést vagy a kettő vegyes voltát, azaz kicsit javuljon fogyasztás és nőjön az órajel. jelenleg itt 20 % -t nőt a fogyasztás és ezzel együtt 10 % -t a teljesítmény, már ahol. Persze nincs nekem ezzel gondom, csak nem értem mit nevezel ezen fejlődésnek?hogy kaptál 10 % gyári tuningot 25 % felárért?
    ehhez képest az általad szidott a 2080Ti sem rosszabb hisz ott kaptál 35 % tuningot 50 % felárért vagy a 2080 esetében 10 % felárért 10 % növekedést...
    persze ez most kifordított példa .

Egyébként mint írtam is 80 K körül nem lenne rossz vétel, vagy most ha jut a 3 játék hozzá akkor 100 K alatt legyen , nekem megérné mert jók a címek. Már ha kellene.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés