Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyon elfogult vagy mint ahogy én is a zölkdekkel, de ezt a 10 % t védeni nevetséges szerintem, ha valamire nem elég az Rx 580 8 GB akkor az RX 590 se lesz elég a maga 5-10 % előrelépésével.
RX 480 hoz képest ha most nem lett volna az 580 azt mondom ok, 15-20 % értelme lett volna , de így?
ha csíkszélesség váltás van akkor az ember azt mondja elvár egy drasztikus sebesség növekedést vagy pedig fogyasztás csökkentést vagy a kettő vegyes voltát, azaz kicsit javuljon fogyasztás és nőjön az órajel. jelenleg itt 20 % -t nőt a fogyasztás és ezzel együtt 10 % -t a teljesítmény, már ahol. Persze nincs nekem ezzel gondom, csak nem értem mit nevezel ezen fejlődésnek?hogy kaptál 10 % gyári tuningot 25 % felárért?
ehhez képest az általad szidott a 2080Ti sem rosszabb hisz ott kaptál 35 % tuningot 50 % felárért vagy a 2080 esetében 10 % felárért 10 % növekedést...
persze ez most kifordított példa .Egyébként mint írtam is 80 K körül nem lenne rossz vétel, vagy most ha jut a 3 játék hozzá akkor 100 K alatt legyen , nekem megérné mert jók a címek. Már ha kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DJI topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gyúrósok ide!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ZOTAC Twin Edge RTX 4060 Ti 8GB OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- SAPPHIRE RX 9060 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya!
- SAPPHIRE Radeon RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- MSI RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő