Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
keIdor
üzenetére
Konzol?!
Szerintem esélytelen mivel AMD kézben van.
Ez az egyik.
Szerintem van ebben a technologiában potenciál, jövőre egyre több program fogja használni.
Mindjárt lesz értelme HBM1-2-3 kártyákat tervezni asztali szegmensbe amik megfelelő sebességgel tudják használni az RTX.
Ez még nagyon gyerek cipőben jár.
Én személy szerint nem panaszkodok mert én nem játszom BF5 el, csak megnéztem, és kevesebb FPS-re számitottam.
Csak szerintem a skálázodás nem megfelelően van leprogramozva a játék alatt, gondolok arra, hogy a médium és az ultra között sokkal nagyobb különbségnek kellene lennie az RTX beállátsnak.
Azt tudta mindenki, hogy megzabálja a hardvert... ennyi.
Bár én biztos nem kapcsolnám be ezt a lehetőséget még a 2080Ti hosszútávon, de kifogom probálni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP - garanciával
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest