- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A fejlesztési költséget nem igazán szorította le egyik cég sem. A változás ahhoz kell, hogy a pénzt hasznosan költsd el. Nem mindegy, hogy funkciókba rakod, vagy az évek óta felpumpált kód megfelelő fejlesztésébe és tesztelésébe.
Kb. én is így voltam a driverekkel régen. Viszont a Chill annyira bejön, hogy már nem tudok nélküle élni. Nagyon sokat javít a késleltetésen, a fogyasztás csökkenése pedig csak extra. Én amúgy bízom abban, hogy a Microsoft ezt szabványosítja. Meg lehetne oldani. De valószínű, hogy egy nagyobb váltásnál az NV és az Intel is lemásolja, mert túl komoly előnyt jelent a fogyasztásra nézve.
(#36095) Zsébernardo: Szerintem messze az volt a legrosszabb. Ezt a vonalat nem véletlenül hagyták. A Radeon Software végre egy értékes fejlesztési irány, ami az Adrenalin verzióban eléggé odarakta. Az Omegához képest ez ég és föld.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire Nitro + Rx 580 8gb
- Eladó AORUS GeForce RTX 3070 MASTER 8G - kis hibával
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest