Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• huskydog17

addikt

válasz Raggie #34307 üzenetére

Mi számít neked normálisan megírt játéknak? Miért kizárólag a FC5-öt hozod fel példának, mi van a többi játékkal? Semmi értelme az ilyen cherry picking egy játékot kiemelek dolognak, akkor nézd inkább az egész képet.

"Lévén a Vega 56 lenyomja még az 1080-at is."
    Attól függetlenül, hogy ez így bullshit, az összes többi játékban meg a 1080 elp*csázza a Vega56-t minden szempontból.

"Egy Gtx 1070 mini valószínűleg valamennyi kompromisszumot jelent egy normál 1070-hez képest, tehát az alá várható a teljesítménye némileg."
    Erre adnál valami konkrét mérést/tesztet is légyszi? Én itt nem úgy látom, hogy bármilyen hátrány lenne. Tegyük hozzá, hogy nem adtad meg, hogy konkrétan mely gyártó Mini verziójára gondoltál, szóval konkrét tesztet please, köszi!

"Ha a minimum fps-eket nézzük, akkor ez kb 50/65 fps, 1070 mini/Vega 56 viszonylatban."
    Ez pontosan hol és hogyan jött ki?

"A két "olcsóbb" Vega56 modell, azaz a Powercolor RedDragon és a Sapphire Pulse pedig olcsóbb áruk ellenére nagyon nem rossz hűtéssel és minőséggel bírnak. Személyes tapasztalatom is van, mert haveromnak én szereltem be egy Pulse-t pl, csendes és hűvös, ajánlott kategória."

Ahogy 1070-eknél is rengeteg a kiváló hűtéssel ellátott példány.

Új hozzászólás Aktív témák