Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Abu85

HÁZIGAZDA

válasz huskydog17 #32607 üzenetére

Egyáltalán nem természetes a vegyes értékelés. Főleg, ha játszol vele és látod, hogy milyen gondokkal küzd. Egyszerűen ez a játék kb. pre-beta szinten áll. Emlékszel még a Battlefield 4 esetében a kezdeti multis gondokra. Na kb. olyan a PUBG, csak még ezerszer rosszabb. Idővel játszható játék lesz, de optimista esetben is kb. egy év múlva. Bár a mai nap után azt mondom, hogy két év, mert az elmúlt pár órában minden meccspróbálkozásomnál ledobott a fenébe a szerver.

A PUBG fejlesztőinek a legkisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy új UE4 verzióra álljanak át. Alig működik a játék 1.0-s verziójának a netkódja. Nagyon instabil az egész, és még szerverparájuk is lett a Meltdown patch miatt. Ha sikerült is játszanom az elmúlt héten, akkor is durván laggolt az egész.
    Ha fizettem volna érte, most visszakérném a pénzem, mert ez egy fostenger. A játék maga jó, de nem megyek vele semmire, ha csütörtök óta nem tudok rajta játszani. Szerencsére promócióban kaptam kódot, így leszarom, hogy nem működik. A poén az, hogy tesóm péntek reggel tudott rajta játszani másfél órát, marha nagy pechem van, hogy pont akkor nem működik, amikor ráérek, de milyen már ez, hogy nekem kell alkalmazkodni a terhelésükhöz. Menjenek már a... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák