- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
válasz
Petykemano
üzenetére
Nincsenek. Pont ezért kértem. Tényként kijelentett valamit a szerző, én meg csak tudni szerettem volna mire alapozza. Mert amit jelenleg látni a paicon, aszerint lehet az is, amit Raymond is vázolt, vagy amit én is, hogy szimplán annyira kicsi a kihozatal, hogy a kötbér riogatta Apple szerződést is örülnek hogy kielégítik, nem pedig az előzeteshez képest lett nagyobb az igény. Abu csak ez utóbbi hajtogatja, mert ez felel meg a szájízének.
Abban meg nincs semmi kötözkodés, ha valaki állít valamit, nem feltételez, hanem kijelentő módban állít, hogy akkor a hallgatóság megkérdezze, hogy mire alapozza az állítást. Ez egy teljesen normális dolog. Egy szakmai konferencián az előadó, vagy egy szakmai cikkben a szerző akkor használ kijelentő módot, akkor közöl tényként valamit, ha alá van támasztva, és ott vannak a források amikre alapoz. Jelen esetben, az alapozná meg a kijelentéseket, ha látnánk a számokat. De nem látunk semmit. Sem számokat, sem forrásokat. Így semmi alapja az állításnak. Maximum feltételezés, fikció lehet, ami pont annyira valószínű mint bármilyen másik lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- World of Warships
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hardcore café
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Elektromos autók - motorok
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest