Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#32007) Puma K válasza Kolbi_30 (#31994) üzenetére


Puma K
veterán

A kis pénztárcájú emberek nem fogják megérteni sosem, hogy adott teljesítményszinten az ár nem számít csak a teljesítmény.

Ezen a nem számít szinten anno az AMD is jelen volt mint opció tehát választhattál, hogy vagy AMD vagy Nvidia az a kártya-kártyák amik dolgozik-dolgoznak a gépedben.

Erről a játszótérről tűnt el gyakorlatilag szőrén-szálán az AMD.
Ezért (is) ekézik sokan őket, hogy ezt hogyan sikerült összehozniuk.

Most pedig azt lehet látni, hogy az Nvidia úgy játszik az árakkal ahogy csak jól esik nekik és még a számozást is elcsúsztatták. Mindezt megint csak az veszi észre akik a felső kategóriából válogatják meg az aktuális kártyájuk leváltóját és figyelemmel követik ezt a teljesítményszintet, a specifikációkkal és számozással együtt.
Mert megtehetik.

Sőt ha sejtik-tudják, hogy nem lesz acélos a konkurencia adott új szériája akkor áremelgetések mellett még töltelék generációt is kihoznak amik ugyan megint megállják a helyüket a gyakorlatban, de látható, hogy nem kapkodnak-sietnek semmivel:

Akik meg azt szajkózzák, hogy az Nvidia nem fejleszt, azok megint olyan alsóbb teljesítményszinten válogatják a kártyáikat ahol a valós elért fejlesztés nem olyan látványos, de azért a teljesítmény/fogyasztás mutatón meglátszik a lentebbi szinteken is a fejlődés.
Mindig a felsőbb kategóriát kell nézni az előzőhöz képest. Ha azt megnézed akkor látszik mit fejlesztettek és mennyivel gyorsultak.

Az AMD-t meg nem kell sajnálni.
Ők is a pénzedből élnek élnének. Csak rosszul csinálják, egy ideje, hogy még többet szerezzenek az emberektől...

Ezek ketten régóta gyűrik egymást a piacon, de az egyik úgy látszik elpuhult...

[ Szerkesztve ]

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.