Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
#45997568 #31931 üzenetére
A driver release notes-okban lévő, még mindig nem javított hibákra gondoltam, ha jól rémlik, még a legutóbbinál is volt pár ismert hiba.
Amúgy meg ha te (vagy én, ha lenne) egyedül nem találkozol hibákkal, akkor nyilván nincsenek is, ugye?(#31933) rupszi: na de tényleg, Wattman milyen most? még mindig produkál hülyeségeket, vagy már azért használható?
Más:
Én már lemondtam a Vegáról mostanában, ki is néztem hogy milyen 1080-at vegyek magamnak , de öcsém mondja, hogy miért nem várok pár hetet még, hátha lesz elérhető custom Vega56 olyan áron mint most az új 1080-ak. Végül is, a várakozáson kívül mi szólna ellene? _Ha_ megoldható a 64-es bios flash custom kártyáknál is, akkor az 56-ból kihozható elvileg még mindig a 64 teljesítménye. Persze itt sok a ha, meg a vajon mikor, de mit gondoltok, megérheti várni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Hálózati / IP kamera
- Kuponkunyeráló
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest