- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
Rolifiú #29492 üzenetére
Ami kicsit megütötte a szemem:
Végül, de nem utolsó sorban az autós fejlesztések értékesítését is részletezte az Nvidia, ami ugyancsak egészséges növekedést produkált, az előző év hasonló időszakához képest majd 19,3 százalékkal 142 millió dollárra emelkedett a részleg bevétele. A vállalat itt is további növekedésre számít, de az igazi robbanás várhatóan csak az évtizedforduló környékén következhet, amikor megjelennek az első önvezető (Level 4) modellek. Az ezekhez fejlesztett Drive PX rendszer több nagy autógyártó is használni fogja, a sorban a legújabb a Toyota, amely pár hónapja egyezett meg erről az Nvidiával.
Mintha arról lett volna szó, hogy az nV csak marginálisan van jelen ezen a piacon. Kérem szépen, amennyire én tudom, a Toyota a világ 2. legnagyobb autógyártója...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eladó XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310 24GB GDDR6 videokártya 1 év garanciával
- Eladó Gigabyte Master Rtx 5080 videókártya
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB eladó/ beszámolok
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest