- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Fejleszteni nem csak a több FPS és a vele járó nagyobb teljesitmény miatt szabad. Kedvezőbb fogyasztás és hűvösebb müködés, netán valamelyik játék jobban kedvez egyik-másik oldal számára. Régen még akkor cseréltünk hardvert, ha értelmetlen volt tovább kinlódni azon az egy magon (P4 Northwood, még ha 2 szállon is ment) vagy az AGP X8 videókártyán (még ha történetesen egy HD 3850 volt is az). Most azért kell fejleszteni, mert kell a pénz a hardver és játék iparba. Tessék szakmailag korrektnek maradni kérem.
Én sosem egyik-másik hardver gyártó ellen voltam, hanem egy álltalam használt hardver felett kezdtem "siránkozni". Nvidia videókártya lesz fejlesztve, mert az AMD nagy ivben tesz a fejünkre, hogy most milyen gépen játszol. Aztán nézhetnek nagyot amikor a megkésett ZEN és VEGA nem nagyon akar fogyni. Amikor a GTX 1070 teljesitményszinten a játékosok megint felzsufolódnak, mert egyszerűen nincs más. Jó estét az úraknak! 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO Eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060 (FOGLALVA)
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- AKTIVÁLATLAN iPhone 16e 128GB Fehér -12 hónap Apple Gar - Kártya független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Én sosem egyik-másik hardver gyártó ellen voltam, hanem egy álltalam használt hardver felett kezdtem "siránkozni". Nvidia videókártya lesz fejlesztve, mert az AMD nagy ivben tesz a fejünkre, hogy most milyen gépen játszol. Aztán nézhetnek nagyot amikor a megkésett ZEN és VEGA nem nagyon akar fogyni. Amikor a GTX 1070 teljesitményszinten a játékosok megint felzsufolódnak, mert egyszerűen nincs más. Jó estét az úraknak!