- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
válasz
#85552128 #26097 üzenetére
Nem jól látod az ok-okozati összefüggést...
Pont azért nincs szükségük újra, mert időtálló!Én nem arra gondoltam, hogy azért nincs szükségük új kártyára, mert már megvakultak és úgysem látják mi megy a monitoron, hanem azért nincs szükségük feltétlenül új kártyára, mert meg vannak elégedve a mostani kártyájuk teljesítményével.
Annyira nem hiszem hogy márkahűek volnának a nagy tömegek, hogy ha szükségét éreznék, akkor ne váltanának a másik oldal nagyobb teljesítményű kártyájára. Csak éppen nem érzik még szükségét. És mire majd érezni fogják, addigra lehetséges, hogy már lesz ennek az oldalnak is megfelel vagy jobb alternatívája.
De ez szerintem hangsúlyozottan nem egyenlő azzal, hogy most nem tudnak mire váltani ezen az oldalon ezért nem váltanak!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Nők, nőügyek (18+)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Bluetooth hangszórók
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Jövedelem
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest