- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
pedig már úgy aggódtam
amúgy én smaa medium 2tx-el fogok nyomulni, eddig bétában bevált mert nagyon jó a sebessége is nálam szebben nézett ki ugy mint msaaval ami lezabálta a gatyámat is, sztem az smaa medium2tx az ideális aa cry3ban meg a shadinget highra rakom többi very high blur high minden max, nálam igy jol ment a beta, kiváncsi leszek a single gpu igényérenekem amúgy mindig jobban mennek a játékok mint a tesztekben, néha sokkal jobban, szoktam nézni a phs teszteket és otthon totál más eredmények szoktak kijönni, még 3dmarkokban is más resultsok vannak, bírom mikor a guru3dnél meg más oldalaknál az alaporajeles i7el tesztelnek vantage gpu scoret performance módban azt kihoznak 30ezret egy 7970re, nálam meg szépen ki van hajtva a 4.8as 3570kval és legfrisebb driverrel tolja a 37k scoret, na erről ennyit, és akkor ilyen fals eredmények után állítanak fel erősorrendet, meg a tpu az 1024es teszteléseivel no aa-val
néha fogom a hasam a nevetéstől, 1680x1050 alatt egy darab vgat nem tesztelnék manapság
nálam így nézne ki a felbontás összeállítás:
1680x1050
1920x1080
1920x1200
2560x1440
2560x1600Persze ezeket az 1 monitoros tesztelésekre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ZOTAC RTX 4080 16GB GDDR6X AMP EXTREME AIRO Eladó!
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Gigabyte 3060ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest