- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Egyébként szerintem is Jelen pillanatban VR-hez jónak hangzik két olcsón beszerzett Nanó.
980Tihez képest is és a Fury Duóhoz képest is. Főleg annak hatványában hogy a nyáron érkező kártyákon csak GDDR5 lesz. Lehet Augusztus végén mást fogok gondolni, de most szerintem is ez a Best Buy VR cucc.
Viszont VRből szerintem optimálisabb megvárni amikor Oculus majd valódi 3D kezelőt ad hozzájuk és nem ezt a Xbox konzolt, még akkor is ha azzal együtt majd 800 dollár lesz mert külön szerintem drágább lesz beszerezni.
Azt halottátok hogy A PS4 es VR szemüveget is gondolkoznak rajta hogy kiterjesztik majd PChez is ??? Az egy érdekes helyzetet teremtene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sorozatok
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen program, ami...?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs