- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
Crytek #14938 üzenetére
980Ti-vel te könnyen beszélsz, egy 7870-es Radeon kicsit más kategória.
Amúgy most megtaláltam a trükköt a sebesség visszanyeréséhez. A gond a V-Sync-el van összefüggésben, mert ha az be van kapcsolva, akkor a teljesítmény azonnal összeomlik, amint sok vegetációt kell kirajzolnia. Egész pontosan leesik fix 30-ra, ami nekem nagyon gyanús volt, így további teszteket és kísérleteket folytattam, míg megtaláltam a megoldást: mindössze a játék betöltése után egy Alt+Tab-ot kell nyomni majd vissza menni a játékba és kész, a sebesség máris normalizálódik. Ha nincs bekapcsolva a V-Sync, akkor nincs szükség Alt+Tab-ra, vagyis a játékban valószínűleg hibás a V-Sync kód, de legalább van egy működő Workaround, így most már a Redux változatot is 60 FPS-el tudom tolni maxon egy 7870-el. Not bad!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest