- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
letepem
üzenetére
Illik, de épp ez a probléma, hogy szeretném, ha megbízhatnék annyira az AMD-ben, hogy amit tőlük töltök le driver csomag címén, azt next-next-finish is nyugodtan telepíthetem.
Később egyszer tudatosan is hagytam települni a RaptR-t és nézegettem. Videót abszolút nem sikerült vele rögzítenem, az aktuális játékomhoz javasolt beállításaival pedig nem értettem egyet.
Ez utóbbi az nVidia-nál is inkább a geforce.com oldalon található tweak guide-ok erőssége, ahol nem csak javaslatot próbálnak tenni pár VGA kategóriára, hanem igyekeznek szemléltetni és alapszinten megmagyarázni, hogy melyik játékmenüs opció milyen fokozaton mit csinál azon túl, hogy várhatóan mennyire erőforrásigényes, hogy ez alapján egyszerűbben és gyorsabban összerakhass a saját gépednek és ízlésednek megfelelő beállítást (megspórolva jó pár iterációs kört), akár Radeon kártyához is (ez utóbbi esetben visszafejteni is alkalmas, hogy melyik funkció lehet csak Maxwell-re optimalizált ; bár pl. a HBAO+ is kiválóan fut Hawaii-on is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen egeret válasszak?
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- Bestbuy játékok
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Okos Otthon / Smart Home
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest