Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-08-30 10:47:05

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9322) proci985 válasza HSM (#9321) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

jo, mondjuk az 1000fpses kamera nem ket filler.

igazabol fpst megerteni elegge egyszeru, onnantol hogy atugrunk frametimeokra, ne adj isten roundtrip timeokat nezunk az input es a megjelenitett kep kozott, na onnantol az usernek is jobban kell erteni. kerdes, hogy van-e erre energiaja vagy kapacitasa. megiscsak valaszido varianciara erzekeny valosideju rendszerekrol beszelunk.

kb ugyanaz a helyzet, mint itt az oldalon az architekturalis elemzesek a kartyak startjanal: imadom oket, nemzetkozi mezonyben is kulonlegesek (gyakorlatilag a magyar mellett meg harom nyelven tudok annyira, hogy ilyen szintu technikai cikkeket megertsek), cserebe ha nem lenne egy digit szigorlat a hatam mogott regesregrol, akkor nem tudom mennyit ertenek beloluk:).

monitorokban is igazad van. a vicc egyebkent az, hogy tavaly olvastam egy impactos kutatasi cikket immersion/virtual reality teruletrol kb a 90es evek masodik felebol, ahol tobbek kozott az input lagra is panaszkodtak, hogy semmit nem javult a helyzet. en csak mosolyogtam hogy ja, eltellt 15 ev, ehhez kepest ugyanott vagyunk. bonusz: a tobbkijelzos setupokat nem tartottak VRnek, mert nem zarja ki elegge a kulvilagot. pfff:DDD

--

btw: egyebkent ez is kb 1-2 eve van kint piacon, szoval lehet itt is az lesz, mint az eyefinitynel, aminel 1-1.5 evvel a megjelenese utan kb 10-15en hasznaltunk olyan setupot az egesz forumrol es kb a feluk jellemzoen munkara volt befogva. jelenleg viszont van valami mozgas itt is (csak a 970/980 topikban voltunk harman az aktiv forumozok kozott), plusz ceges laptopnal mergelodok hogy a beepitett intel csak ket kijelzot hajt meg, mig a 17"os desktop replacement a kolleganal megbirja a harmat. emlitett kollegan rohogtunk amikor hurcolni kellett, aztan amikor o ra tudta kotni a harmadik kijelzot mi meg nem, akkor picit alabbhagyott az oromunk:).

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.