Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-08-30 10:47:05

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9321) HSM válasza proci985 (#9320) üzenetére


HSM
félisten

No, meg hatalmas gát, hogy még a ma kapható monitorok nagyrésze is csupán 60hz-es, a rosszabb példányok ezt megfejelik 10-20ms extra input laggal is.
Nálam szerencsére elég gyors monitor volt, egy Dell P2414H, ami paneljében is jóval gyorsabb, mint amit a ráírt 8ms sejtet, és 72Hz-re moddolva használtam, ami szintén igen jót tett a sebességének. :)

Ebben a dologban az még a nagyon gonosz, hogy nehezen mérhető. Nincs minden tesztelőnek pénze/ideje/kedve/tudása (kívánt rész aláhúzandó) egeret moddolni, meg 1000FPS-es kamerákkal bohóckodni, és utólag videókat elemezni, ha egyáltalán eszébe jut, hogy ilyen különbségek is lehetnek....
Én már régóta hiányolom a képminőségbeli összehasonlításokat is, amik pl. régebben itt a PH-n is az elemzések szerves részét képezték.
Gondolj bele, a mai tesztekben már az is nagy extra, ha egyáltalán frametime mérés van, nem csak sima AVG FPS, amit ~0 IQ-val is bárki megmér FRAPS-al.... :)

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.