Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-08-30 10:47:05

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5538) TESCO-Zsömle válasza Abu85 (#5536) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Én azt szeretném kérdezni, hogy szerinted nekem érdemes-e váltani? Adatlapomon látod, hogy mim van... Ebbe a lapba talán még egy Piledriver-t bele lehet majd passzírozni, de ott vége van és az se biztos, hogy azt megéri a visszafogottabb energiagazdálkodás miatt.

Magam is beláttam, hogy logikusan nézve a legkorábbi platform, amire váltanom érdemes lehet, az a Kaveri+Sea Island. A kérdés az, hogy a Kaveri mennyire lesz egyben?

És vajon milyen kiépítés lesz célszerű, játékra? Elég a belső GPU, vagy HybridCF-ben érdemes gondolkodni? Esetleg válasszak nagyobb VGA-t, ami egymaga képes kiszolgálni, és hagyjam az IGP-t az ilyen Ghost Rider-féle eljárások számolására? :F
Nem akarok úgy járni, hogy frissen beleugrok egy olyan rendszerbe, aminek a képességeiből majd csak 1-2 év múlva kezdenek igazán profitálni a futtatott alkalmazások/játékok, mert az addig ki nem használt funkciók ablakon kidobott pénzt jelentenek.

Mint anno a DX10.1, vagy ó ideig a DX11. Az ember megvette a jó VGA-t, és 1 év alatt jött 10-nél is kevesebb cím, amik amúgy is csak minimálisan használták, míg mások még ma is bőven elvannak a HD4890-esükkel...

Tudom, hogy konkrét infókat még akkor se mondhatnál, ha tudnál, de remélem 1-2 ilyen tanács, iránymutatás belefér.

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.