Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-08-30 10:47:05

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55270) Abu85


Abu85
HÁZIGAZDA

Ne legyen már ez ovi. Tudjátok, hogy mely GPU-k támogatnak shader modell 5.0-t? Na ezek vannak támogatva.
És ez nem elvárási kérdés. Maga a shader tartalmaz DirectCompute 5 és DirectML kódot. Tehát lófaszt sem számít a GPU kódneve, az számít, hogy van-e hozzá olyan fordító, ami shader modell 5.0-s kódot felismer. Értsd ezalatt, hogy olyan kódokat, amilyeneket a DirectX 11-es játékok használtak. Ha ez megvan, akkor le se szarja a program, hogy min futtatod, meg se fogja nézni.

Az AMD abban az igényfelmérős oldalon arra kíváncsi, hogy az igényt leadó felhasználók között ki milyen VGA-t használ. Leszarják, hogy ha valaki RX 400-at, de az érdekli őket, hogy ha GTX 1000-et.
A többit bepakolták otherbe, mert nem lényeges információ számukra. Ettől futtatják a kódot, de olyan különösebben nem érdekes a statisztikájukhoz.

#55268 b. : Ez nem hajcihő, hanem a sírás a szaktudás teljes hiánya miatt. Borzasztóan könnyű kideríteni a Google-lel, hogy a gépben lévő hardver támogat-e shader modell 5.0-t, amit egyébként a DirectX 11 vezetett be. Ha igen, akkor mi a gond? ...hogy nem szerepel egy kérdőív válaszai között? :))First World problem. :))

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.