Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-08-30 10:47:05

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54651) Z10N válasza Piszmaty76 (#54641) üzenetére


Z10N
veterán

Kurv@ vicces vagy. Mast is tudsz meg?!

# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

(#54652) Z10N válasza DudeHUN (#54636) üzenetére


Z10N
veterán

"Mit nem tudok megcáfolni?"
Eddig kb semmit.

"Mi történt/történik CPU fronton a desktop piacon? Mi az amiért egy-egy hardvert nem tudsz kiajánlani a végfelhasználónak? Mi az amiért egy réteg ódzkodik bizonyos gyártó termékétől? Miért nem egyik napról a másikra történik vásárlói trend változás?"
Te most mirol beszelsz? Ezzel semmit nem mondtal. Ez kb ilyen kerdes volt: Paradicsomot vagy papirakat vegyek a piacon? Talan az utolso mondat relevans. Annak van koze a market sharehez, amit mar taglaltam. De meg mindig nem ertem ezzel mit akarsz. Csak log a levegobe.

"És igen. Az nem elkurvulás, hogy egy cég nem akar leragadni, hanem növekedni akar egy piacon."
Tehat az nem az, hogy tularaz (de azert meg a korabbi ide vonatkozast se tudtad megcafolni, csak azt hajtogatod, hogy nem az, itt mar nagy a gond, benyaltad kemenyen az aremelkedes jo a vasarlonak BS-t) :D Novekedni jo price/perf termekkel lehet es annak a nyeresegevel. Lasd polaris rx470/480/570/580, ryzen 1000/2000. Ezzel nem novekedni fog, hanem vasarlokat vesziteni. Erre meg rajon, hogy alig lehet kapni, mert par ezret lehet kapni kontinensenkent :D Nem azert, mert elkapkodjak. Ami marad azt meg felszippantjak a banyaszok es a birkak.

"Miért kellene olcsóbban adni bármit is, mint a konkurencia ha a termék van olyan jó?"
Hosszutavu es realis gondolkodas miatt. Persze latom, hogy neked az nem megy. Tobbszor el lett mondva, hogy miert. Nem irom le tobbszor, mert mar unom.

"Jófejségből? Sok eredménye nem volt az évtizedben a dvga piacon."
El lett mondva, miert b@sztak el mindig. Olvass vissza. Es nem jofejsegbol, hanem eladas miatt. Tudod, amibol egy ceg megel. Kulfoldon fanyalognak ra, szerinted akkor :D

"Annyiért adták eddig is, amennyiért elment a termék."
Igy van. Az rx470/480/570/580 szeriaval semmi gond nincs. Utana kezdodtek a gondok. Latod a banyaszok kedvence, akik mindig is a price/perf-ra mentek. Ok se hulyek, csak kapzsik.

"Az AMD jól csinálja jelenleg a brand építést szvsz."
LOL, csak a kimutatas szerint vesztik a piacot :D

"Időbe telik amíg eredményes lesz és van még hova fejlődni."
Akarod mondani, idobe telik, amig elsajatitjak az Ngreedia modszeret :D Ez mondjuk igaz. Az nv-nek se ment egybol, kellett hozza egy rtx2000 szeria, hogy a birkakat behuzza. Ezert is lett 1600 szeria, mert tudtak, hogy nem fog mindenki bedolni neki.

"Főleg dVGA téren (gyártás, szoftveres hibák megoldása, fizetett marketing...)."
Foleg?! Pont a legszar@bbat emeled ki :D Konzumer es szerver CPU fronton jol csinaljak, de az RTG egy vicc manapsag. A hibajavitasokat meg hagyjuk. Tobb eves bugok nincsenek javitva es az ujabak csak jonnek. Szo se rola modern a driver, bar mar tul van bonyolitva.

"Meg ugye a minimum az, hogy versenyképes teljesítményű legyen a termék az adott szegmensben."
Nah, ez az elso amiben egyetertunk. Igy van. Sokaig ehhez a felsohazban hozza se tudtk szolni. Illetve ehhez megfelelo arazas kell, de az rx590 ota elkurvult@k. Aztan jott a semmitmondo rx5500 es a tularazott 5700, amit hamar korrigaltak is, de nem elegge. Az egyetlen so-so huzasok az rx5600 volt, de az is jobb lett volna $249-ert, amikor a kifuto vega56 $269 volt.

"Az, hogy szerintem nincsenek érveid/bizonyítékaid amik igazolnák a véleményed"
Hallod, mit szivsz?! :D Ervekrol hadovalsz, de meg egyet se irtal vegig normalisan. Meg milyen bizonyitekot akarsz? Ott vannak kimutatasok. Az meg LOL, hogy megcafolni egyiket se tudod.

"(főleg nem tapasztalatok alapján, ahogy olvasom)"
Fuh hallod. Kemenyen beszivhattal :D Milyen tapasztalatot akarsz? 2007 ota mar csak ATI/AMD kartyaim vannak :D Meg mit olvastal es hol? :D

"az nem jelenti azt, hogy égetem magam."
De, mert csak hadovalsz es nem tudsz megfacolni. Csak nyomod a betanult BS-t.

"Előfodrulhat, hogy nincs igazam. Nem így látom, de lehet."
Ami elegge valoszinu. Ezzel nincs is baj, ha nem vedened tovabbra is.

Csak ugy megkerdeznem, hogy hany darab ati/amd kartyat hasznaltal eddig. Mert nalam az utolso nv kartya a 7600GT AGP volt boltbol es azota csak ATI/AMD: X1900, 3650, 3850, 4850, 4670, 4870, 6850, 7770, 7870, 7790, 285, 2x 480, 570, V56. Az APU-kat most nem sorolom, volt egy par. A 2200G-vel maximalisan meg vagyok elegedve. Az AMD procikat mar nem is sorolom, mert nem ferne ki. Socket370 ota itt is csak AMD van. s462, s754, s939, am2/+, am3/+, am4, fm1, fm2/+. Munkara most lga2011-3 van, mert a TR4 draga volt.

"Az meg, hogy valakivel nem értesz egyet szvsz nem a vita kultúra része, hogy minden komment végén odaböksz valami "menőt"."
Milyen menot?

"Meg 8 smiley-t..."
Engedd mar meg, hogy nevessek, ha ugy van kedvem.

"Btw. ez egy nyilvános fórum. Mindenki oda és azt kommentel, amit akar ameddig a szabályzatot betartja."
Nyugodtan, csak megkertelek. Amugy is van jobb dolgom, de gondoltam amig megnezek egy tutorialt addig valaszolok. De akkor innetol skippelem. Oh, well. Amugy sincs ertelme.

[ Szerkesztve ]

# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

(#54653) Raggie válasza Z10N (#54652) üzenetére


Raggie
őstag

Z10N: Neked nem a véleményeddel van gond, hanem a kötekedő, lebecsmérlő és emiatt bicskanyitogató stílusoddal.
Elhisszük, hogy mérges lettél az AMD-re (meg a világra), de ezt ne azokon vezesd le akik nem. Inkább akkor nyugodj le egy edzőterembe vagy fuss két kört a háztömb körül majd gyere vissza ide és normális hangnemben nyugodt fejjel kommentelj!

Teljesen szimpatikus az, hogy tételesen veszed az állításokat és azokra külön-külön reagálsz, vannak jó meglátásaid és látszik, hogy régóta követed a hardver világot. Ergo valahol normális ember vagy, csak valamiért egy ideje elpattant benned valami és itt a PH-n folyamat indulatból írsz. Én követtem régebb óta is olyan topikokat ahol felbukkantál és 1-2 évvel ezelőtt még nem ilyen stílusban nyomtad...

Clint Eastwood FTW

(#54654) sutyi^ válasza #32839680 (#54643) üzenetére


sutyi^
senior tag

Akkor én túl korán adtam 200é? Fcuk. :DDD

-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.

(#54655) b. válasza sutyi^ (#54654) üzenetére


b.
félisten

:DDD :DDD
Én is lehet elnyomom a 2070 karimat, addig marad a PS.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#54656) Cathulhu válasza b. (#54644) üzenetére


Cathulhu
addikt

nagyon fogja oket, a 6900 ami a 3090 szintjen van RT nelkul, RT-vel a 3060-ra esik vissza

Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell

(#54657) b. válasza Cathulhu (#54656) üzenetére


b.
félisten

igen ,nem lesz ez a gen igazán alkalmas rá, ezért erőlteti AMD az árnyékolásra csak az RT-t.
A DLSS szerű megoldás nagyon kellene az AMD kariknak is. Én is azzal játszottam CP-t RT vel, teljesen jó volt és szebb volt így a minőség RT + DLSS -sel mint DLSS és RT nélkül.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#54658) Cathulhu válasza b. (#54657) üzenetére


Cathulhu
addikt

csak amig az nvidianak ott vannak a jatek kozben amugy semmire sem hasznalt tensor corejai igy azokat nyugodtan terhelheti DLSS-sel, addig az AMD-nel ilyen dedikalt egysegek nincsenek, azaz egy DLSS mindenkepp valamilyen szintu teljesitmeny vesztessel jarna naluk, foleg mert az RDNA computera annyira nem is jo. Szerintem ezert nem eroltettek eddig, pedig a szoftver mar evek ota kesz lehetne nekik. Lehet a chiplet designra varnak vele?

[ Szerkesztve ]

Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell

(#54659) b. válasza Cathulhu (#54658) üzenetére


b.
félisten

nem, állítólag most tavasszal már jött volna, de most csak annyit mondtak, hogy az idén érkezik.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#54660) paprobert válasza b. (#54659) üzenetére


paprobert
senior tag

Herkelman szavaiból leszűrve csak valami ML nélküli, szegény ember DLSS-e készül a műhelyben sajnos.
Legalább az első néhány fecskét már látnunk kellene, akár csak néhány képernyőképet, de még az sincs.

Ez azt jelzi, hogy messze van időben, vagy hogy nem elég jó, vagy mindkettőt.

640 KB mindenre elég. - Steve Jobs

(#54661) Jack@l válasza paprobert (#54660) üzenetére


Jack@l
veterán

Azt meg ugy hivjak, hogy mezei felskalazas. Ha evek alatt nem sikerult meg azt se megcsinalniuk ertekelhetore, bazi nagy baj van a szoftveres reszlegen.

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#54662) beef válasza Jack@l (#54661) üzenetére


beef
őstag

Felskálázás most is benne van Cyberpunkban.

(#54663) gV válasza b. (#54644) üzenetére


gV
őstag

.. és erről miért nincs hír a PH!-n? a Godfall NV-s támogatásáról volt. fura, főleg ha azt nézem melyik jelentősebb játék.

(#54664) Abu85 válasza gV (#54663) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Mert nem mindig írunk erről, de ha a gyártók megkérnek, akkor igen. Az NV kért egy Godfall hírt, hogy elkészítették a patch-et. Megírtuk. Az AMD valószínűleg nem fogja kérni, mert egyszerűen csak engedélyezték azt a kódot, ami már működött a múlt évben is. Valszeg a CD Project sem tudna hozzátenni semmit, hiszen csak egy feltételes ellenőrzést vettek ki a játékból. A Godfall esetében konkrétan kapott egy eltérő kódot az NVIDIA, ezen hónapokig dolgoztak.

Amúgy a Dirt 5 RT update-jéről sem számoltunk be, de a driverek megérkeztek hozzá. És az amúgy tényleg egy combos update, nem csak egy feltételes elágazás kivétele.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#54665) Jack@l válasza Abu85 (#54664) üzenetére


Jack@l
veterán

Mi az hogy a gyártók megkérnek? Fizetnek a cikkekért, csak akkor írtok bármi hasonlóról?

[ Szerkesztve ]

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#54666) Abu85 válasza Jack@l (#54665) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Miért fizetnének? Van pár sajtósa a gyártóknak. Ők küldik ki a különböző híreket. Erre van fenntartva nekünk egy külön e-mail cím. Némelyik hírt megírjuk, némelyiket pedig nem. Azért jelezni szokták, hogy mi az, ami számukra nagyon-nagyon fontos hír. Ezt sem kötelező megírni, de azért, amit ők maguknak fontosnak tartanak, az jellemzően nekünk is fontos. Általában az van, hogy ami nekik fontos arról mind írunk, és amit nem jeleznek fontosra, azok egy részéről is. Általában kisebb részéről. Amit fontosnak tartanak arra azért éri meg figyelni, mert nehéz hardverhez jutni a mai világban. Ha nem írsz róluk híreket, akkor nem nagyon küldenek hardvert, maximum akkor, ha GeForce Garage tag vagy, de az meg a függetlenség feladásával jár.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#54667) b. válasza Abu85 (#54664) üzenetére


b.
félisten

Ment már tavaly is rajt? :Y
Biztos jön még hozzá driveres optimalizálás AMD től gondolom, lehet utána javul egy kicsit a helyzet.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#54668) Abu85 válasza b. (#54667) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Csak ha bekamuztad a játéknak, hogy GeForce a Radeon.

Egyébként mostanság sok RT kód frissül a játékokban. A Dirt 5 Update 4.0-ra volt a héten kihegyezve az NV és az AMD marketingje is, hogy nyomassuk a drivert, ami megjelent, mert az már támogatja az RT változásokat.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#54669) b. válasza Abu85 (#54668) üzenetére


b.
félisten

Na erre kíváncsi leszek, bár a Dirt alapból sem volt túl megterhelő a kártyáknak, ha jól láttam. Az is árnyékolásra számol csak ha jól tudom.
Hangra gyúrhatna már valami játék RT vel..Ilyen infód nincs? mert a COD azt hiszem kihagyta végül, illetve nem úgy működik ahogy tervezték.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#54670) Abu85 válasza b. (#54669) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Az új kódban is csak azt számol, csak a korábbinál némileg távolabb, meg több a mintavétel. De gyorsabban is dolgozik, tehát effektíve az Update 4.0 emelte a minőséget, miközben a sebesség alig változott. Ehhez jöttek a driverek.

A hang az nem olyan egyszerű. Egyedül a Steam Audio 2.0 az, ami van erre a problémára, és az még béta. De az Unreal Engine és a Unity már támogatja.
A Valve-ot az hátráltatja, hogy a Radeon Rays 4.0 csak részben nyílt. Tehát bizonyos forráskódok nincsenek meg nekik. Lényegében kellene írniuk egy saját GPU-s intersection engine-t erre a problémára, az sokat segítene a Steam Audio 2-nek. A Valve-nak azonban csak CPU-s motorja van, és az sem skálázódik egy szál fölé.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#54671) Devid_81


Devid_81
nagyúr

Active Bridge Chiplet with Integrated (Infinity?) Cache

AMD’s latest patent reveals plans for next-gen GPU chiplets.

...

(#54672) Petykemano válasza Devid_81 (#54671) üzenetére


Petykemano
veterán

Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

(#54674) Devid_81 válasza Petykemano (#54672) üzenetére


Devid_81
nagyúr

Votma?
Vagy sokszor votma? :DDD

...

(#54675) Petykemano válasza Devid_81 (#54674) üzenetére


Petykemano
veterán

Fantasztikus hiperszuper amd tech...
===> senkit se érdekel, mert úgyse lehet hozzájutni

Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

(#54676) Devid_81 válasza Petykemano (#54675) üzenetére


Devid_81
nagyúr

De negativ vagy, epp lattam FB marketplace-en tegnap par AMD VGA-t, igaz az aruk annyi volt mint uj korukban se...de szemet gyonyorkodteto latvany volt az a HD7850-es £200-ert (80.000ft) :DDD

Jah meg volt ott RX 6700 XT is £700-ert, meg RTX 3060 szinten £700-ert :K

...

(#54677) Televan74 válasza Devid_81 (#54676) üzenetére


Televan74
nagyúr

Így kell csinálni. Adok egy régi kártyát 200 fontért és mindjárt nem is olyan drága a 6700X. :D

Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!

(#54678) Devid_81 válasza Televan74 (#54677) üzenetére


Devid_81
nagyúr

Nekem otthon van egy mukodo garis RX570-em, lehet felkellene rakjam nekem is az aprora "aproert"...mondjuk ugy £500-ert megvalnek tole, foleg, hogy Amazonrol van, epp akcios volt tavalyelott nyaron £90-ert... ;] :DDD

...

(#54679) imi123 válasza Devid_81 (#54678) üzenetére


imi123
őstag

Hát én is erősen gondolkozok rajta hogy az R290-em vagy a RX6800-am felrakom apróra.
Ebben a feszült helyzetben nem egészséges ilyen hatalmas értéket otthon tartani. Lehet kötök a 6800-ra biztosítást is. :DDD :DDD :DDD

Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.

(#54680) Devid_81 válasza imi123 (#54679) üzenetére


Devid_81
nagyúr

Ha teheted kossel ra eletbiztositast. :K
Ilyen osszeget meg lehetoleg szefben tarts, ne a gepedben ahol barki meglathatja! :DDD
De ha barmilyen gond lenne ott a biztositas persze, csak azert jobb felni mint megijedni nah :DDD

...

(#54681) b. válasza imi123 (#54679) üzenetére


b.
félisten

"Cserélném BMW 530d e60 autóm RTX 3080 vagy 3090 videokártyákra.” [link]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#54682) regener válasza b. (#54681) üzenetére


regener
veterán

Kár hogy törölte már, de nem ez állt a hirdetésben. Clickbait csupán.

(#54683) b. válasza regener (#54682) üzenetére


b.
félisten

fiamnak meg volt messengeren,küldözgették a haverjaival. 3 darab 3080 vagy 2 darab 3090 re csere érdekli vagy 2 milló forintért eladó. Legalább is náluk így van fent.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#54684) Devid_81


Devid_81
nagyúr

AMD to launch Radeon RX 6800 XT “Midnight Black” today

AMD Radeon RX 6800 XT Midnight Black will be launched today through the AMD.com webstore. The graphics card is expected to be in limited quantity till supplies last. It is unclear if this is a one-off release or whether the card will later be restocked.

Avagy osszesen 100db worldwide, az meg hogy soha tobbet nem lesz belole az is teljesen egyertelmu, kar is volt belerakni azt a cikkbe mert teljesen egyertelmu, csak ugy mint az eredeti verzio, abbol is amig volt addig volt, soha tobbet nem lesz foleg nem MSRP aron. :U

...

(#54686) Devid_81 válasza #32839680 (#54685) üzenetére


Devid_81
nagyúr

Kettot kernek, ha harom lesz is maradhat :DDD

...

(#54687) imi123 válasza Devid_81 (#54686) üzenetére


imi123
őstag

Kályha ezüst edition nem lesz belőle?
Nekem ehhez a felkapott színhez van festékem. :DDD

Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.

(#54688) b. válasza imi123 (#54687) üzenetére


b.
félisten

ejj pedig régen mindent azzal fújtunk. Bicikli, roller, kapu, Mikrobi jelmez ... ma már nem igazán tudják mi az, főleg az Alfa generáció... :)

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#54690) Z10N


Z10N
veterán

AMD Radeon Pro workstation card with Navi 21 GPU and 16GB memory pictured

One of the labels reveals that the card is ‘Full Secure TT GLXL’ model. There have been leaks on Navi 21 GLXL before and this is without a doubt a next-generation model. What we do not know is how many Stream Processors does this variant has.

# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

(#54691) beef válasza Z10N (#54690) üzenetére


beef
őstag

Pont egy ilyet szeretnék RX6800 teljesítménnyel. Mondjuk engem a "PRO" része nem érdekelne.

(#54692) awexco válasza beef (#54691) üzenetére


awexco
őstag

Lehet olcsóbb mint a bányász/gamer kari 🤣🤣🤣🤣

I5-6600K + rx5700xt + LG 24GM77

(#54693) beef válasza awexco (#54692) üzenetére


beef
őstag

Pedig a hűtés kialakítás miatt ez mehetne a rigekbe, szorosan egymás mellé :)

(#54694) Petykemano válasza beef (#54693) üzenetére


Petykemano
veterán

Valóban csinálhattak volna belőle frontiert. Akkor a presztízs is megmarad és az amúgy drágábban adott kártyát is viszik a bányászok.

Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

(#54695) Z10N


Z10N
veterán

Navi 21 XTXH

The graphics card features a new PCI Device ID compared to the original RX 6900 XT series. The ID of 73AF:C0 is not recognized by GPU-Z software yet.

[ Szerkesztve ]

# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

(#54696) Yutani válasza Z10N (#54695) üzenetére


Yutani
nagyúr

Annyira nincs most GPU hír AMD részéről, hogy még ennek a válogatott Navi21-nek is örülünk.

Amit úgysem lehet megvenni emberi áron, még ha el is jut belőle hozzánk néhány darab. :DDD

#tarcsad

(#54697) Devid_81 válasza Z10N (#54695) üzenetére


Devid_81
nagyúr

Ugysem lehet majd kapni, kiadhatnak barmit amit akarnak :U

...

(#54698) Z10N válasza Devid_81 (#54697) üzenetére


Z10N
veterán

Azt mondod? Es ez csak a kirakat, nem a raktar.
More GPUs in Stock
Lehet talalgatni, hogy kik vasaroljak fel tucatjaval.

[ Szerkesztve ]

# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

(#54699) Devid_81 válasza Z10N (#54698) üzenetére


Devid_81
nagyúr

Jo de most menjek el Kinaig ha uj VGA kell? :DDD
Ez amit ott latsz a videon ez komplett Anglia idei evi raktarkeszlete kb.
Szoktam nezni a piacot de ebayen es par mocsok lehuzos "webshopon" kivul senkinek nincs itt VGA-ja es nem is volt mar honapok ota. :(
Ami nagyon meglepett, hogy 6700XT-bol pl tudnek venni borzalmas aron ugyan, de megbizhato kiskerbol.

...

(#54700) Z10N válasza Z10N (#54698) üzenetére


Z10N
veterán

RX 6700 XT GPUs in stock at various stores.
RX 6800 XT and RX 6900 XT GPUs in stock!!

Unboxing a new shipment of Geforce RTX 3060s to the store!
Nvidia Geforce RTX 3060 GPUs in stock!!!

Tehat Taiwan-on a forrasnal meg van boven es "msrp" aron kaphatoak.

Ha mindenki csak annyit venne el, amennyire szuksege van (1-2db) akkor nem lenne ilyen helyzet. De mivel sokan kapzsik/mohok/gyarlok/etc., ezert "nyugaton" mar csak a nyereszkedes es a lehuzas megy. Ez karoltve a vadkapitalzmussal, ami ugy nyomtatja most a penzt, mint a wc papirt, mar sohasem fog visszaallni a regi helyzetbe. Ausztraliaban, ahol jol elnek az emberek es a vilagon a legmagasabb a minimalber, illetve fele olyan tavolsagra vannak Taipeitol, mint MO, mar ott is az egekben vannak az arak es konkretan minden dragul.

[ Szerkesztve ]

# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.