Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-08-30 10:47:05

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54652) Z10N válasza DudeHUN (#54636) üzenetére


Z10N
veterán

"Mit nem tudok megcáfolni?"
Eddig kb semmit.

"Mi történt/történik CPU fronton a desktop piacon? Mi az amiért egy-egy hardvert nem tudsz kiajánlani a végfelhasználónak? Mi az amiért egy réteg ódzkodik bizonyos gyártó termékétől? Miért nem egyik napról a másikra történik vásárlói trend változás?"
Te most mirol beszelsz? Ezzel semmit nem mondtal. Ez kb ilyen kerdes volt: Paradicsomot vagy papirakat vegyek a piacon? Talan az utolso mondat relevans. Annak van koze a market sharehez, amit mar taglaltam. De meg mindig nem ertem ezzel mit akarsz. Csak log a levegobe.

"És igen. Az nem elkurvulás, hogy egy cég nem akar leragadni, hanem növekedni akar egy piacon."
Tehat az nem az, hogy tularaz (de azert meg a korabbi ide vonatkozast se tudtad megcafolni, csak azt hajtogatod, hogy nem az, itt mar nagy a gond, benyaltad kemenyen az aremelkedes jo a vasarlonak BS-t) :D Novekedni jo price/perf termekkel lehet es annak a nyeresegevel. Lasd polaris rx470/480/570/580, ryzen 1000/2000. Ezzel nem novekedni fog, hanem vasarlokat vesziteni. Erre meg rajon, hogy alig lehet kapni, mert par ezret lehet kapni kontinensenkent :D Nem azert, mert elkapkodjak. Ami marad azt meg felszippantjak a banyaszok es a birkak.

"Miért kellene olcsóbban adni bármit is, mint a konkurencia ha a termék van olyan jó?"
Hosszutavu es realis gondolkodas miatt. Persze latom, hogy neked az nem megy. Tobbszor el lett mondva, hogy miert. Nem irom le tobbszor, mert mar unom.

"Jófejségből? Sok eredménye nem volt az évtizedben a dvga piacon."
El lett mondva, miert b@sztak el mindig. Olvass vissza. Es nem jofejsegbol, hanem eladas miatt. Tudod, amibol egy ceg megel. Kulfoldon fanyalognak ra, szerinted akkor :D

"Annyiért adták eddig is, amennyiért elment a termék."
Igy van. Az rx470/480/570/580 szeriaval semmi gond nincs. Utana kezdodtek a gondok. Latod a banyaszok kedvence, akik mindig is a price/perf-ra mentek. Ok se hulyek, csak kapzsik.

"Az AMD jól csinálja jelenleg a brand építést szvsz."
LOL, csak a kimutatas szerint vesztik a piacot :D

"Időbe telik amíg eredményes lesz és van még hova fejlődni."
Akarod mondani, idobe telik, amig elsajatitjak az Ngreedia modszeret :D Ez mondjuk igaz. Az nv-nek se ment egybol, kellett hozza egy rtx2000 szeria, hogy a birkakat behuzza. Ezert is lett 1600 szeria, mert tudtak, hogy nem fog mindenki bedolni neki.

"Főleg dVGA téren (gyártás, szoftveres hibák megoldása, fizetett marketing...)."
Foleg?! Pont a legszar@bbat emeled ki :D Konzumer es szerver CPU fronton jol csinaljak, de az RTG egy vicc manapsag. A hibajavitasokat meg hagyjuk. Tobb eves bugok nincsenek javitva es az ujabak csak jonnek. Szo se rola modern a driver, bar mar tul van bonyolitva.

"Meg ugye a minimum az, hogy versenyképes teljesítményű legyen a termék az adott szegmensben."
Nah, ez az elso amiben egyetertunk. Igy van. Sokaig ehhez a felsohazban hozza se tudtk szolni. Illetve ehhez megfelelo arazas kell, de az rx590 ota elkurvult@k. Aztan jott a semmitmondo rx5500 es a tularazott 5700, amit hamar korrigaltak is, de nem elegge. Az egyetlen so-so huzasok az rx5600 volt, de az is jobb lett volna $249-ert, amikor a kifuto vega56 $269 volt.

"Az, hogy szerintem nincsenek érveid/bizonyítékaid amik igazolnák a véleményed"
Hallod, mit szivsz?! :D Ervekrol hadovalsz, de meg egyet se irtal vegig normalisan. Meg milyen bizonyitekot akarsz? Ott vannak kimutatasok. Az meg LOL, hogy megcafolni egyiket se tudod.

"(főleg nem tapasztalatok alapján, ahogy olvasom)"
Fuh hallod. Kemenyen beszivhattal :D Milyen tapasztalatot akarsz? 2007 ota mar csak ATI/AMD kartyaim vannak :D Meg mit olvastal es hol? :D

"az nem jelenti azt, hogy égetem magam."
De, mert csak hadovalsz es nem tudsz megfacolni. Csak nyomod a betanult BS-t.

"Előfodrulhat, hogy nincs igazam. Nem így látom, de lehet."
Ami elegge valoszinu. Ezzel nincs is baj, ha nem vedened tovabbra is.

Csak ugy megkerdeznem, hogy hany darab ati/amd kartyat hasznaltal eddig. Mert nalam az utolso nv kartya a 7600GT AGP volt boltbol es azota csak ATI/AMD: X1900, 3650, 3850, 4850, 4670, 4870, 6850, 7770, 7870, 7790, 285, 2x 480, 570, V56. Az APU-kat most nem sorolom, volt egy par. A 2200G-vel maximalisan meg vagyok elegedve. Az AMD procikat mar nem is sorolom, mert nem ferne ki. Socket370 ota itt is csak AMD van. s462, s754, s939, am2/+, am3/+, am4, fm1, fm2/+. Munkara most lga2011-3 van, mert a TR4 draga volt.

"Az meg, hogy valakivel nem értesz egyet szvsz nem a vita kultúra része, hogy minden komment végén odaböksz valami "menőt"."
Milyen menot?

"Meg 8 smiley-t..."
Engedd mar meg, hogy nevessek, ha ugy van kedvem.

"Btw. ez egy nyilvános fórum. Mindenki oda és azt kommentel, amit akar ameddig a szabályzatot betartja."
Nyugodtan, csak megkertelek. Amugy is van jobb dolgom, de gondoltam amig megnezek egy tutorialt addig valaszolok. De akkor innetol skippelem. Oh, well. Amugy sincs ertelme.

[ Szerkesztve ]

# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.