Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
pRoject22
őstag
-
apa111
aktív tag
válasz pRoject22 #3152 üzenetére
Elsö F2 bios megy rajta?Ha van manuális feszko állitás told fel 1,35-re probáld ki úgy.Amég a gyári hütőt használtam 3,95 jovolt beton stabil volt,csak azért cseréltem le az ID -re mert jobban szeretem ha még hüvösebben tartja a huzott procit,meg hogy feszegessem a határokat mennyit bir.Azért érzödik a hüvössége.Alapra vissza raktam a procit mikor be raktam az uj hütöt és megkaptam azt a +50 frekit/3750mhz/bostolt a proci,a gyárival nem tudta ezt,innen is gondolom ,hogy jo a hütö na meg a fokokból jo 15c -al kevesebbet mutat minden felhasználásnál./idl 28-30c / 25 c szoba mellet.De az is lehet hogy az új biossal lett jobb irta /PRIME B350-PLUS BIOS 0513
1.Improve system performance.
2.Make CPU temperature more precise. Szoval probálgasd a biost állitgatni kisérletez vele,persze a jozan határokon belül -
pRoject22
őstag
-
wildpig
tag
Az eladásokról mit lehet tudni? Alig lehet normális user gaming bencheket találni.
Ne esküdözzél Istenre. Napi kapcsolatban vagyunk, és történetesen Ő mondta hogy kínozzalak meg.
-
nagyúr
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
bmwk1200s
őstag
Azt lehet tudni, hogy a laptop/notebook szegmensbe mikor érkeznek a Ryzen alapú megoldások?
Semmit sem írok alá!
-
pRoject22
őstag
Egy nagyon pici plusz feszültséget adtam neki és attól megoldódott, fut szépen
Viszont mikor a BIOS-ban 1.350-re állítottam akkor az AIDA és a CPUZ 1.420-nak érzékelte és melegedett 100%-os terhelés alatt 68-70 fokig a gyári hűtővel.
Elkezdtem levinni a feszültésget a lehető legminimálisabbra, most 1.160-on van és simán fut minden, a proci hűtő fordulatát átállítottam manuálra ,hogy már 50 foknál 100%-on menjen, így jól működik 100%-os terhelés alatt is max 62 fokig ment fel a hőmérséklet játék alatt pedig 50-52 körül.
(3.70-en)
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
pRoject22
őstag
-
HavocS
senior tag
válasz pRoject22 #3154 üzenetére
Próbaképp azért érdekelne a stock hűtővel mit bír 3.9-en 1.35V-on, nekem ez van belőve. Videókat láttam, 1.38V-tal ment 78 fok körül, 1.35-ön szerintem 75-ön meg kéne állni amitől ha nem 0/24 renderelnek vele még nem lesz baja. Mondjuk ahhoz már tényleg nem hal bele az ember egy 10 ezres hűtőbe.
-
pRoject22
őstag
-
Malibutomi
nagyúr
Jayz video, hogy valtozott az OC uj biosoktol, es Ryzen optimized memoriatol. [link]
A video stilusa kicsit meh, viszont, berakta az uj ramojat+friss biis, es csak az Asus OC profil betiltve (40x szorzo), +ram fel 2933-ra bootol es megy a gep tesztelheto. Plusz fesszel 4.1-en is cinebenchel. 3200-as mem speed sem volt gond.A konkluzio annyi hogy lassan de biztosan stabilizalodnak a cuccok es ez jo.
[ Szerkesztve ]
-
apa111
aktív tag
-
-
-
.Ishi.
aktív tag
Lassan nekem is összegyűlik a pénzmag az early adoptionhöz, viszont a kérdésem az, hogy ha nem akarok tuningolni, akkor lényegében szinte bármelyik B350-es lap meg fog felelni, nem? Nagyon nem lőhetek mellé, gondolom én.
30k körül a GIGABYTE GA-AB350M-Gaming 3-at néztem ki.
-
zzola
titán
válasz Malibutomi #3169 üzenetére
Nagyon durva! Érdemes akkor a jobb minőségű gyorsabb modulokra beruházni!
-
Madmax81
aktív tag
AM4 alaplapok összefoglalója , megválaszolja az alaplapok tápellátást is
1956-2010 07.22 Varga László
-
füles_
őstag
RYZEN + 3600MHZ RAM - closing the 7700K gap in gaming?
Nem tudom, hogy ez mennyire reális. Az itteni Ryzen userek nem vettek észre valami gyorsulást egy Windows update után?
-
GRaul
őstag
varjunk azert valami normalis teszter eredmenyere is. mert egy 5000es feliratkozassal biro egyen videoiban en nem nagyon bizok
Illetve remelem tudtad ertelmezni a diagrammot, mert nem maximum es minimum fps-t mutat.Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
törölt tag
Ha lesz ido csinalok par jatektesztet, irjatok le mire vagytok kivancsiak, abbol ami megvan levideozom, azt is irjatok le milyen programokat ajanlotok merni... A hetvegen elkezdem osszerakni. Lesznek videok, szoveg, grafikonok, kulonbozo memoria es CPU sebessegek.
-
titán
nem maximum es minimum fps-t mutat.
Szerencsére, mert az nem ér semmit. Ez sokkal hasznosabb infó, ráadásul frametime grafikont is mutat. A tesztelő újságok ennyi időt nem szánnak egy tesztre, nem hoz több kattintást, akkor meg minek melózni.evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Yany
addikt
Olyan szempontból nem rossz kis teszt, hogy mindkét procit kitolta a gémerek által amúgy is kihasznált egészséges OC limitig és úgy tesztelt. Vagyis kb. mindkét proci határáig ment, ahol a teljesítményhajcsárok jó része is hajtani fogja. Mondjuk > itt < egy picit érdekes a sorrend a 3200 és 2666 esetében.
Amúgy ezeket a frametime-os overlay-jel ellátott videókat mivel csinálják? Annyira sok tesztben látni már ezt a sablon layout-ot, hogy tuti nem egyéni szerkesztésűek, ahhoz túl egyformák.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
GRaul
őstag
Persze mindig az a teszt jó ami az amd felzárkózását hozza ki én anno az fxeknel bizakodtam. Remélem itt nem ugyan az lesz és megoldanak minden problémát. Illetve érdekes , hogy sok ember várja, de kb az 1%a engedheti meg magának vagy még annyi se. No offenz de kb a 7700-nal is ugyan ez volt.Ez pedig csak a proci, amihez kell normális kártya és normális monitor is ha élvezni akarja az ember a sebesseget és minőséget
Ez nem Neked szól, bocsi csak válaszra nyomtam.Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
titán
-
t72killer
titán
-
Tengo
aktív tag
Elillant a beszerzőm, sajnos nem lesz aorus 5 1700 combo teszt, legalábbis most. Jó hétvégi móka lett volna megszerelni. Polycar apróstól vásárolt itt valaki?
-
t72killer
titán
+#3196: köszi. Az a 2-3% tényleg nem éri meg a 100+EUR többletköltséget... Bár kíváncsi leszek még a tuningos BIOS-okra, de már alapórajelben sincs olyan nagy difi. Jó ITX lapra amúgy is várni kell, ahogy nézem
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
titán
Ha sorbarendezed a teszt során mért egyes képkockák képidejét, és húzol egy vonalat úgy, hogy felül van az elkészült képek 99%-a, alul az 1%-nyi leghosszabb képidő, akkor a vonal mentén olvasható frameitme-hoz tartozó fps a keresett szám.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest