- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
intercooler
őstag
Mindent álitottam 16:9 1280x720. Friss a win délelőtt raktam újra.
win7 home premium 64 bit már ráfértÉn is értetlenül állok a dolog előtt ilyenről még nem is halottam
Megpróbálok előbb más verziót aztán a drivert
majd írok mi a helyzet
-
Cybertrone
veterán
válasz
intercooler #8196 üzenetére
Keparanyt allitottal?
-
Cifu
félisten
válasz
intercooler #8194 üzenetére
Azzal próbálkoztál, hogy letakarítod a játékot (registry-ből is), és nulláról újrapakolod?
-
MPowerPH
félisten
válasz
intercooler #8196 üzenetére
Ez hatalmas. Ilyet még nem hallottam.
Fogalmam sincs, töröld le a driver-t sweeper -el, és mehet föl a 12.6-os. Pucold ki a gépet rendesen, mielőtt felteszed.
-
MPowerPH
félisten
válasz
intercooler #8192 üzenetére
Ilyenről még nem is hallottam.
Még ha tört is, jónak kellene lennie. CFG -t nézted?(már ha van, nem tudom, én soha nem játszottam vele)
Akkor próbáld meg a 12.6-os driverrel.
-
Cifu
félisten
válasz
intercooler #8192 üzenetére
Más játéknál nincs gond?
-
MPowerPH
félisten
válasz
intercooler #8188 üzenetére
Akkor ez a game hibája lesz...
Főleg ha máshol jó. Eredeti?
-
intercooler
őstag
válasz
ricshard444 #8189 üzenetére
Hát van annál régebbi játék is. És ott semmi gond
-
ricshard444
veterán
válasz
intercooler #8188 üzenetére
Szíved mélyén teis tudod...a 7970 túl modern ahhoz a játékhoz
-
intercooler
őstag
Sziasztok!
Csatlakozok én is 1 MSI7970-el
Nekem bejött 5870-után nagy lépés. 1körben lenne 1 kérdésem, találkozott már valaki olyannal hogy valamelyik játékban nem bírja a felbontást FHD vagy felé állítani? GRID-el van gondom játékot meg mindent újra raktam, nem tudom mi lehet ez
5870-el ment
1280x1024 a max amit lehet.
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
ricshard444 #8181 üzenetére
áhhh én már nem szórakozok azzal, hogy eladjam nagy bukással a kártyákat.
Amúgy nagyon bika a cucc.. csak most ezzel a driverrel természetesen nem jövök ki. Mert milyen is lenne, ha pont én maradnék ki a "jóból" ! -
SSJmeszes
senior tag
-
SSJmeszes
senior tag
Ejj, de bánom, hogy belementem ebbe a 7970 CF be..
Future Soldier ben mintha vibrálna a kép..
Bf3 ban is vannak hibák csak nem tűnt fel eddig.. az égen előjön ilyen fos zöld szín.. ahol világítás felhő füst.. ott jön elő...Már volt fent 12.4, 12.6 és most feltettem a 12.7 et... de ez meg annyira "beleégett" a rendszerbe, hogy akár hányszor feltettem a 12.4 et mindig 12.7 nek írja a verziót... 12.7 es verzió rosszabb az eddigieknél. (Mindenhonnan kitöröltem a nyomát a drivernek és úgy telepítettem mindig)
Megnéztem a kártyákat egyenként.. úgy tökéletes. Tápnak is elég kéne lenni.
Alap feszen van mind2 kari. tehát 1.175V, procit is letettem alapra nem e az is belevág..
Tehát úgy néz ki sorozatos Driver hiba... legalábbis CF részéhez írva.. Mert az nagyon nem oké.. Egyedül álló kártyáknál tökéletes a Driver..Ha valaki előtud rukkolni valami ötlettel azt szívesen olvasnám.
Köszönöm! -
válasz
Motion_Blur #8117 üzenetére
Mindig ezt csinálják... Szánalmas.
-
peterm711
aktív tag
Érdekesek ezek a driverek, mintha több féle 7970 létezne, egyikkel tökélets, a másikkal bugos. Nekem pl semmi gond nincs az új driverrel, AB is működik rendesen.
Van új AB 2.2.2-es, próbálta már valaki?
-
odorgg
addikt
Érdekes, valakinek jó, valakinek nem.
Mindenesetre nálam fekete listára került egyenlőre, az AB -
odorgg
addikt
válasz
HuTi.HUN #8158 üzenetére
Próbáld meg az AB uninstalt
Nálam annyira nem jött ki a 12.6-al, hogy röngtön indítás utánn merevre fagyasztotta a gépet, néha amikor eltudtam indítani, akkor pedig kinulázott minden órajelet, és hőmérséklet adatot. ASUS GPU tweak, illetve Trixel ezt a hibát nem tapasztaltam.
-
HuTi.HUN
tag
Ezek a GHZ Edition tesztek kb annyit mutatnak, hogy mit lehet minimális tuninggal kihozni a sima 7970-ből. Nem tudom, hogy az új kártyák mennyire lesznek tuningolhatók a gyakorlatban, de én ennél komolyabbra számítottam.
Holnaptól akkor az enyém is Ghz Edition. Sőt, akkor már rögtön 1.2Ghz Edition.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Varázslóó #8154 üzenetére
Ezt így nem lehet csak úgy összehasonlítani.
Játékok válogatják.
Barátomnak volt GTX480Sli, mutatott egy jelentet a kedvenc METRO2033 című játékomban ahol 30-28 fps nyaldosta a rendszere.
Nálam a CF ott 95-105 FPS mutatott, ekkora különbség azért nincs a két több kártyás rendszer között szerintem. (GTX480SLI vs HD7970CF)
Azért mondom hogy játékok válogatják. -
Varázslóó
senior tag
válasz
ricshard444 #8153 üzenetére
Nekem nem volt 6990 em
meg elhiszem neked... én csak azt tudom hogy GTX480 SLI it 1275Mhz en veri meg
-
Varázslóó
senior tag
válasz
ricshard444 #8151 üzenetére
hát ipon on ezt írták
-
SSJmeszes
senior tag
Most nem azért mert a Heavent nézeme éjt nappal.
De újra rakta a drivereket, és ott továbbra sem indul el a GPU 2. BF3 ban (emiben eddig néztem) pörgette. -
SSJmeszes
senior tag
AMD CrossFireX Profile. Ezt feltegyem akkor?
-
Sontir Fel
őstag
válasz
ricshard444 #8140 üzenetére
Asszem marad a cata maxos ref 7970
-
Def26
félisten
Ha valaki feldobja a ghz bios -t az írjon róla.
-
Zoli54213
aktív tag
De az a poén hogy az alap órajelet nekem 1,000V-on viszi a 7970-em
Sőt egy hétig 0,975V-al használtam, úgy sem volt különösebb probléma, csak egyszer fagyott. Épp ezért emeltem meg egy egész V-ra
-
ÁdiBá
veterán
válasz
ricshard444 #8140 üzenetére
Akkor végül is semmilyen újítást nem tartalmaz a GHZ Edition?
Emlegették hogy kevesebb fogyasztás újra tervezett gpu és lényegében ez mind mese volt.
Csak megemelte a gyártó a referencia órajeleket azt elkér érte + 10/15 ezerrel többet?!Akkor már nekem is GHZ edition van. 1050 Mhz azt csá!
-
ricshard444
veterán
Nagyonjó lett a GHZ Edition, rohanok is megvenni amint kapható lesz
Viccet félretéve, ez nagyon gáz, még tuningban sem megy többet,mondjuk ha az alapfesz ilyen magas akkor nem is volt más várható -
leonel
aktív tag
Olvasgatva a teszteket és topicot asszem jól döntöttem.
7950-->680Nagyon hezitáltam, hogy megvárom a Ghz edition-t de végül nem tettem. Hühhhh...
-
Varázslóó
senior tag
Most írták nekem HD7970 GHZ edition olyan mint a kázán
úgy melegszik mint egy meteorit !!!
nah ki veszi meg és teszteli le ?
-
ffodi
veterán
válasz
peterm711 #8136 üzenetére
Mint említettem, ha felrakod a BIOS-t a driverek nem fogják felismerni a vga-t, szóval egyelőre nem érdemes vele foglalkozni. Illetve ha jól néztem a boost csak akkor működik, ha a kártya alapon van. Vagyis 1 GHz az alap, és ezt emeli 1,05 GHz-re, ha a helyzet olyan és megkívánja. Ha viszont emeled az órajelet (akár 1 MHz-cel is), akkor elvileg nem lesz +boost. Elvi síkon az említett boost a BIOS-tól és a drivertől függ (mivel a sima és a ghz edition 7970 hardverileg megegyezik). Gondolatkísérlet: Ha felrakod a BIOS-t, és a legújabb drivert, akkor elvileg működnie kellene.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Én se erre számítottam. Főleg hogy többet eszik. Azért kellett kiadni mert ebbe is van Turboboost....
Hogy lesz akkor ebből 7990? Mert arról volt szó hogy kevesebb fesz kisebb fogyi meg stb..
De hát nem látom ezt itt. -
ThodEE
őstag
válasz
LackoMester #8129 üzenetére
Szerintem nem olvastál vissza
-
LackoMester
addikt
Szép csenben befutott a HD 7970 Ghz EDITION .
-
Löncsi
őstag
The card runs at 51 dBA - one of the noisiest cards ever tested, noisier than NVIDIA's GeForce GTX 480"
-
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc #8126 üzenetére
Persze, ez így van. Csak akkor nem tudom mi alapján születtek azok a hírek, miszerint ugyan akkora fogyasztás mellett produkálják majd a GHz Edition -ok a jóval magasabb órajelet. Érdekes, nah...
Az a kié a nagyobb dákó meg mindig fontos volt.Emlékezz csak vissza az olyan értelmetlen szörnyekre, mint a 9800GX2 vagy a GTX295, vagy a GTX590.
Egyébként ebből még mindig nem lesz 7990, ki van zárva, hogy össze tudják rakni.mod: nekem még ezt a BIOS-t sem kell felraknom, valamiért nálam kitolódott a CCC limit 2000/2500 -ra, ha jól emléxem.
-
subaruwrc
félisten
válasz
MPowerPH #8124 üzenetére
ez így nem fogja elvonni a figyelmet a 680 asról
a vevőket meg főleg nem
az amdnek szerintem kár rámenni erre a : kinek nagyobb a dákója témára, eddig is tudtuk, hogy a 680 as nem mindenhol jobb mint a 7970, azt a picit meg ki nem .... le a valós felhasználásban. de a 6 os széria nagyon össze van pakolva nvééknél, ezt egy ilyen sebtiben összedobott kártyával nem lehet letarolni.
megígértek valamit, és nem tartották be + még pénzt is kérnek érte
ez még mindig nem az xt2-es gpu, csak binned xt1 .AMD -1
-
odorgg
addikt
válasz
ViiiiktorOC #8114 üzenetére
Azért ez tényleg vicc, 1 új Bios-al "szerelt" VGA-ért elkérnek + 50 dolcsit
-
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc #8118 üzenetére
De, arról volt szó. Számomra ezért is érthetetlen egy kicsit ez a teszt.
Mert azt tudtuk, hogy nem lesz érdemi változás, csak az órajelekben számíthatunk magasabb értékekre. Tulajdonképpen nem csináltak semmi különöset, kihozták azt a modellt, amit már az elején is megcsinálhattak volna, mert mindegyik kártya bírta. Szomorú vagyok ez miatt.
Mondjuk az is beigazolódott, amit mondtam. Egy húzott(akarom mondani órajel kiegyenlítéssel járatott) 7970 már BF3-ban is fej-fej mellett van a GTX-el, máshol meg lazán veri. Sőt, míg a Metro a GTX-el játszhatatlan, addig a 7970-el elviselhető.
-
Löncsi
őstag
válasz
subaruwrc #8118 üzenetére
De ez még csak, nem is "rendes" boost. Van egy 1050Mhz+1.2V profil, és ha nagy a túlterhelés, elkezdi csökkenteni a feszt+teljesítményt.
AMD's mechanism is really basic, in high-performance 3D, the card runs at a single fixed clock speed of 1050 MHz, just like any other AMD card did in the past. Only when AMD's PowerTune algorithm detects an overload situation, it will reduce the clock speed to a fixed value of 1000 MHz, that's it.
-
Cybertrone
veterán
válasz
Motion_Blur #8117 üzenetére
Nyílván a többi kártyát is csak copyzták, és csak a ghz edition ment az új driverekkel... masszív dolog ez így és félrevezető... no mind1, az AMD megmutatta Boostolni ő is tud... éljen... mint hogy mind a 2 cég úgy csinálná mint régen még bonyolultabbá teszik...
Arról nem is beszélve hogy fücsőrökben mindíg ott volt az AMD, csak bugokat is hoztak a ficsőrök... 500 dodót ez nem ér akkor inkább sima ennek a biosával és csókolom...
A fogyasztás engem nem érdekel, viszont az volt a hírekben hogy 1.0xv os gpu-k lesznek rajta... ez messze áll tőle... a hűtőt is átdolgozhatták volna igazán ha már ugyan azért megint pénzt kérnek... -
subaruwrc
félisten
nem jól emlékszem, hogy 1100mhz és 1.02v-os gyári feszültségről volt szó ?
ennek fényében ez így tényleg gyér, bár szerintem az a példány csak egy szokásosan gyenge sajtó darab lesz, biztonsági feszeken. a retail darabok majdnem biztosan jobban fognak menni. itt is boost clock ? miéééért -
Motion_Blur
félisten
válasz
Techpowerup:
ATI: Catalyst 12.3
HD 7970 GHz: 12.7 BetaLOL, így aztán van értelme tesztelni... letesztelték az új kártyát, és berakják a régebbi tesztek eredményei közé...
-
ffodi
veterán
válasz
Csak egy átnevezett "sima" 7970-ről van szó, ahogy nézem........pedig azt hittem villant az AMD. 1050 MHz @ 1,2 V? Elég gyenge......Az első tesztben alapfeszen (1,2 V) ment 1185 MHz-et, a másodikban 1,3 V-on (amiből gondolom droppolt), mert 1200 MHz-et. Egy gyengébb képességű sima 7970 tudja ezt. Nem is beszélve arról, hogy a hűtő egy az egyben ugyan az, és ilyen feszekkel biztos fülsüketítő hangja van.
A dolgok jó oldalát nézve, ideje lesz feltenni a GHz edition BIOS-t a sima 7970-re, márcsak a kitolt CCC limitek miatt is.
Motion_Blur:
Csak a szokásos eljárás......
Szerk.: Már van is BIOS.
-
Löncsi
őstag
válasz
+50W Average fogyasztás ???
Nem arról volt szó, hogy majd milyen kis feszen fog menni? Ettől még jó a cucc mondjuk.
-
ViiiiktorOC
senior tag
AMD HD_7970_GHz_Edition Hopp, mit hozott a ma reggel?
Azért ez nem eszik olyan keveset. De leggyorsabb 1 Gpu-s kártya!
-
válasz
eszakas #8103 üzenetére
Adataimnál látható... (3570K@4.2GHz)
Tegnap amúgy próbálkoztam a kerek 1GHZ -el, ment szépen 1,15 Volttal egy darabig. Minden tesztprogit túlélt, még a "szőrösfánk" is lement. De egy félóra játék után dobott egy hátast a gép.
Most tipródom, hogy a cpu vagy a vga tuning a ludas... -
ÁdiBá
veterán
Kicsit megkésve, de csak összejött. GRAT a cucchoz.
Mellékesen megjegyzem, nálam most jött el az ideje hogy állítsak a referencia kártyáim ventilátor szabályzásain hiszen kicsit sokallottam a 83 fokot StarCraft 2 -ben.
Picit hangosabb lett igaz, de -15 fokkal hűvösebb.
Ezzel kapcsolatban lenne egy aprócska kérdésem felétek.
Ha AB beállítom a kívánt ventilátor szabályzást akkor azt mind két kártyán automatikusan alkalmazni fogja, vagy esetleg valamilyen spéci változtatást be kell hozzá vetnem hogy megfelelő legyen?! -
HuTi.HUN
tag
válasz
ricshard444 #8107 üzenetére
Ja, kb 45%-ig elviselhető. A kérdés az, hogy ki milyen hőmérsékletet tolerál. A gyári vezérlés simán 80 fok fölé engedi én viszont nem szeretem 70 fok felett járatni a kártyákat.
-
MarcZ
senior tag
válasz
Cybertrone #8100 üzenetére
Igen, ezt is megéltük.
(#8102) DjDanee87: Azért, mert azt pártolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Apple MacBook
- SörcsaPH!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest