- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SkyS1gn
félisten
eladnám a moddolt komplett gépem vízhűtéssel cakum pakk, visszatérek légre
szemezgetek még a Lightninggal is
-
-
speeedyyy
tag
válasz
Cybertrone #9050 üzenetére
Jogos
-
SkyS1gn
félisten
van valakinek ilyen batár kártyája?
-
válasz
Rabbitf_24 #9491 üzenetére
Alapon
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
ricshard444 #9490 üzenetére
Tehát az egész játék függő...
Hát nem tudom... én special BF3-al játszok, és azt az NVIDIA támogatja jobban... nem tudom... igazából a közel jövőben tervezek váltani.
Még vacillálok a piros és zöld között.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
ricshard444 #9490 üzenetére
Akkor ideje drivert frissítenem.
Úgy lépte meg, hogy 925-ön ment, vagy fel van húzva a zöld mellé?ricshard444: köszi az infót.
-
-
L1ZRRR
senior tag
Emberek !
Jól olvastam, hogy az új driver miatt a 7970 most elveri összesítésben a GTX680-at?
-
MarcZ
senior tag
válasz
ricshard444 #9487 üzenetére
Nem, nem játszottam valóban, csak Gamepaddal.
-
Az irányítás valóban elég gázos lett, de ezt a 60-as, 70-es, ... kategóriát véleményem szerint még senki nem tudta ilyen élethűen megcsinálni
Ez full ellentmondás,és játszottad már kormánnyal? Mintha egy sz@rral teli konténert kormányoznál...
Még a haverom Gamepaddal is aztmondja,hogy szörnyű pedig ott aztán semmi nem érződik a Force Feedback-ből
-
MarcZ
senior tag
válasz
Cybertrone #9474 üzenetére
Ezt sosem értettem az emberekben, hogy a DiRT 3-alkapcsolatban miért csak a Gymkhanát veszik észre? 60's, 70's, 80's Rally azért elég jó lett, nem éppen minden a Gymkhanáról szól. Igen, eltaláltad, nagyon szerettem a játékot és irdatlan sokat játszottam vele, főleg az általam említett részekkel. Az irányítás valóban elég gázos lett, de ezt a 60-as, 70-es, ... kategóriát véleményem szerint még senki nem tudta ilyen élethűen megcsinálni, mind Codemasters-ék.
-
torma1981
veterán
-
Varázslóó
senior tag
-
omikron23
senior tag
válasz
ricshard444 #9480 üzenetére
Én neeem... Ők igen...
-
kribe
őstag
-
-
Varázslóó
senior tag
Mivel a Piacnak a nagy részét USA teszi ki a tervezők szerint
Szerintem nem nagyon lesz szimulátor ... mert nem éri meg ... mert leszarják az emberek...
persze Amcsibamert úgyse EU leszarja kb minden fejlesztő
jilian : Autós játékok miért mennek jobban ATI -n ?
-
ÁdiBá
veterán
válasz
BigestEGOist #9473 üzenetére
Szimulátor vagy autósjáték szerintem marhára nem ugyan az.
Esetleg a légierő katonái se TOP GUN játékon tanulnak meg igazán élethűn manőverezni hanem egy szimulátor program segítségével. -
Cybertrone
veterán
válasz
ricshard444 #9475 üzenetére
A weboldaluk szerint annyi euro gyült össze hogy abból szerintem még a folytatás is kitellik... ennyiből elfogadhatatlan lesz ha szar a cucc...
Én bízok... más úgy se lehet tenni... a jelenlegi fosok nem érik meg a villanyszámlát a virágbolti beszerzés felé... a real pénzt meg semmiképp sem!
-
válasz
Cybertrone #9474 üzenetére
Meglátjuk,ha egy Rfactor szintet hoznak gumifizikával már kielégítő,de a jelenlegi állás szerint sokat kell még rajta dolgozni...
-
Cybertrone
veterán
válasz
ricshard444 #9472 üzenetére
Ott a Project Cars-ról van szó...
Na az már valami lesz a semmik közt talán... remélem nem kurják el...
És már videók alapján sem GYMcha
szar fos hugygané! -
BigestEGOist
csendes tag
válasz
Cybertrone #9471 üzenetére
Jó igaz a pontos meghatározás az autós játékok xDD
-
Amúgy vicces véletlen: 680 topikban is a szimulátorokról van most szó
-
Cybertrone
veterán
válasz
ricshard444 #9469 üzenetére
Hülye kérdésre vesés válasz... hogy lehet olyat kérdezni hogy pl a Dirt sorozat miért nem szimulátor... OMG...
-
BigestEGOist
csendes tag
Jó mondjuk abban igaz hogy billentyűzettel " szimulátor " nak is alig nevezhető de Fasza kormánypaddal már azért jobb
És igen engem is az zavar hogy kb ugyanannyit játszok fps -sel mint " szimulátorral "
és az egyikben ez a jobb a másikban meg a másik
2-3 évre terveztem a kártyát és most az fps játékok jobban is néznek ki meg nagyobb is a gépigényük ( Bááár ott van az nfs run ) és ha a jövőben is kisebb gépigénye lesz az autósaknak akkor gondolom nvidia
de ha elkezdi utolérni az fps eknek a gépigényét akkor viszont nehéz a döntés :S -
válasz
Cybertrone #9468 üzenetére
Túl drasztikus voltál,fogalmazzunk úgy,hogy Billes/Gamepad-s játékok
De az,hogy még1x feltegyem akármelyik Dirt-t a gépre és kormánnyal indítsam: Impossible, egy zsák sz@rt jobban érezni,mint a kocsikat benne.
-
Cybertrone
veterán
válasz
BigestEGOist #9466 üzenetére
Mert semmi szimulátorosság nincs az arcade szarokban... talán az F1 az talán közelít, de ott meg olyan szar a fizika hogy az borzasztó... Bár ha neked ezek szimulátorok akkor hajrá, eléggé szar ízlésed van szimulátor szinten... kb mint ha a HAWX-ot az FSX-el hasonlítanád... igaz mind a 2 repülős!
-
jilian
addikt
válasz
BigestEGOist #9464 üzenetére
Az felsorolt fps játékok miatt a 670, a felsorolt autós "szimulátorok"
miatt 7970.
Dönts okosan!
-
BigestEGOist
csendes tag
válasz
ricshard444 #9465 üzenetére
Köszönöm a választ
Am nvidia kényelmesebben fért volna be a gépbe is
De, dirt , grid , f1 miért nem szimulátor ?
Oké azt értem hogy egy race 07 élethűbb de ezeknek a játékoknak sem rossza fizikájuk meg egész tűrhetően néz ki -
válasz
BigestEGOist #9464 üzenetére
Namármost: A fennt említett játékok közül egy sem szimulátor
BF3 Nvidia párti még mindig,tapasztalatom szerint a Cod is jobban fut rajtuk így muszáj lesz azt mondanom,hogy 670
-
BigestEGOist
csendes tag
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék hogy milyen vgat vegyek ? szerintetek .
az egyik vga amin gondolkozok az ati 7970 a másik gtx 670
( asus párti vagyok )
a gépemet játékra használom fps ( bf3 , cod, egyes moh ) és autós szimulátoros játékokra ( dirt 3 , dirt2 , showdownal nem, majd ha jön grid 2 , f1 ) de ha lesz újabb részük valószínűleg azzal is fogok játszani ...
a gépem :
intel i7 3770k alap órajelen
asus p8z77 V alaplap
corsair games series 700 W táp
corsair 1600 mhz 8gb ram
ocz 120 gb ssd
és egy coolermaster 311 es gépházban
Légyszíves segítsetek mert a tesztek alapján nem nagyon tudok dönteni ...
Köszi előre is -
ÁdiBá
veterán
válasz
Varázslóó #9462 üzenetére
Nem tudom.
Grafikus processzor tulajdonságai
Videokártya Asus HD7970-3GD5
BIOS dátuma 12/20/11 03:36Videokártya AMD Radeon HD 7970 3GB GDDR5
BIOS dátuma 12/07/11 16:38Egyáltalán nem reagálnak a kártyák a feszültségemelésre.
A SapphireTRIXX program egyedül fixálni tudtam őket 1.050-ről 1.170-re. De ez fölé semmilyen programmal nem megy.
Ez normális ? -
SVLaller
senior tag
milyen tesztre gondolsz? a hangerő tényleg relatív, nekem jelenleg a házhűtő ventilátorok a leghangosabbak, de konkrét értéket nem tudok. hőmérséklet megint elég változó lehet, szerintem ha ezt a kártyát beraknám egy másik házba tuti más értékeket kapnék attól függően én mennyire szellőzik a ház, mennyire melegszik a többi alkatrész stb. a lényeg, hogy én elégedett vagyok az eredménnyel és Te is a tiéddel. mindenesetre az a kép kb. 1 óra BF3 után 1200/1500MHz-en azért nem rossz szerintem.
-
-
SVLaller
senior tag
nem tudom, egyelőre nem tudok 23 fokos szobát biztosítani
hangerőről annyit, hogy nem hallok különbséget a 20% és az 50% ventifordulat között, így most fix 50%-on használom. nem leszólni akartam a hűtődet, csak hirtelen összehasonlítottam a terhelt értékeket és nekem hűvösebb volt a kártya melegebb szobában, ráadásul teljesen zárt házban. -
SkyS1gn
félisten
valakinek van 7970 Lightning kártyája? hogy hasít?
hőfokok?
-
omikron23
senior tag
válasz
Motion_Blur #9450 üzenetére
Köszi szépen...
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Sikerült vissza flashelni a kártyát?!
-
ÁdiBá
veterán
Sikerült Stabilizálnom a kártyákat. 1.170V üzemelnek 1160GPU és 1600MEM. (6400Mhz) on.
Memória végét nem néztem meg, de ezekkel az adatokkal stabil, a 3DMARK11, Vantage, Sc2, GTA4, Heaven Mark, úgy hogy jelenleg ezeken az órajeleken nyúzom.
Ami kicsit furcsa nekem hogy hiába állítok feszültséget a kártyán a Sapphire TRIXX programjában nem emeli már tovább. Eddig nem is emelte a feszültséget véleményem szerint, csak beállította a két kártyára a SappHire által adott adatokat így lett az alapfeszültségem 1.170V.
MSI AB program pedig 1.050V állít be a két kártyára mert ennyin üzemel a MASTER Asus videokártyám.
Úgy hogy egyáltalán nem tudok feszültséget emelni sajnos, mert már 1200/1600 órajelhez nem elég az 1.170V.Valakinek van valami ötlete hogy lehet feszültségeket adni a kártyáknak?!
Esetleg találkozott már valaki ilyen problémával?! -
SVLaller
senior tag
válasz
ehhez képest az accelero jobban teljesít és olcsóbb gyárilag 3 ventivel. csak jól le kell mérni a házat, nekem pár mm híján majdnem nem fért be, meg kellett egyengetni a hdd rekeszt.
-
TTomax
félisten
válasz
ricshard444 #9440 üzenetére
Így van,osztom én is!
-
omikron23
senior tag
Az Alpenföhn Peter vajon mennyire lenne jó megoldás? Bár elég borsos az ára, főleg, hogy még 2 ventilátort is kell mellé venni... Valakinek van vele tapasztalata?
-
SVLaller
senior tag
válasz
polgi803 #9438 üzenetére
nekem pl. kevesebb feszen megy a procim 4,5GHz-en, mint amit automatán ad a gyári alap beállítás 3,7GHz-en. Akkor ez most amortizálja a procit vagy nem?
amúgy egy menet után az állandósult hőmérséklet 1200/1500MHz-en BF3 Ultra:
a sorrend CPU/RAM/GPU/VRAM/CPU/GPU/VRM/FPS 29 fokos szobában, ez is számit. -
geoff
tag
Sziasztok!
Kezdő kérdés, előre is bocs érte
Van annak bármi jelentősége, hogy melyik kimenetet használom a kártyámon (7950) ?
Van rajta egy DVI-I, 2 mini DP, és egy HDMI.Nekem van két monitorom, ha az egyiket DVI-n, a másikat HDMI-n (mert ilyen kábeleim vannak, mini DP-DP nincs sajna) kötöm a géphez az rendben lesz ? Vagy szerencsésebb lenne mindkettőt a mini DP portra kötni, hogy ne legyen eltérés (bár 2 digitális kimenet között nem hiszem, hogy lenne)
-
-
ÁdiBá
veterán
Sokkal jobban tudom tuningolni a CrossFire rendszeremet mióta a SappHire programját használnom nem pedig az AB.
Már 1150/ 1600-nél járok 1.170V és mindenhol stabil.
Hőfok 77-70 fok 100% on 3DMARK11 alatt.
Durva. AB-val mindig fagytam, valahogy nem tudta jól fixálni a feszültségeket a kártyákra. -
polgi803
őstag
válasz
ricshard444 #9435 üzenetére
-
nVidia-n jobban hasít ez a program
-
-
SVLaller
senior tag
-
polgi803
őstag
válasz
ricshard444 #9424 üzenetére
Okés...nekem is tetszik pláne hogy a házam is 600T White edition..és még keskenyebb is mint az Asus. De!...mennyire megbízható...mennyi a gari ezekre...?
mert most néztem egy tesztet és lenyomta az Asus 7950-et...
-
-
polgi803
őstag
Erről mit gondoltok?
XFX ATI HD7950 Black Edition - FX-795A-TDBC
-
ÁdiBá
veterán
Így van.
Teszt erejéig ment. Már a kiszemelt utód meg van amit szeretnék a gép alá vásárolni.
Egy OCZ Fatal1ty 1000W PSU táp lesz. -
polgi803
őstag
Mondjuk a Giga 7950 mennyire jó és megbízható? Én nem ref.-re gondolok...Nem lenne kedvem állandóan visszaküldözgetni gariba...esetleg valami szoftveres gond van vele?Vagy hardveres összeférhetetlenség...ha ezek közül valami gyakrabban előfordul,akkor inkább Asus...
-
-
Varázslóó
senior tag
2 Tápot össze lehet kötni könnyedén ? ha nem elég pl 1db 750 vagy 850 W os ?
coonee : Akkor VRM
nah bárki összekeverheti
-
intercooler
őstag
Az szép
még ha adnál a kártyáknak is feszt lenne vagy 1000-1100W
vagy több.
Más:
bf3-nál találkozott valaki olyannal hogy még az asztalon pálya betöltésnél el száll a driver? képernyő illesztő nem válaszolt.... blablabla
Tegnap éjfélig játszottam minden gond nélkül, reggel meg nem indult el
-
polgi803
őstag
válasz
Varázslóó #9404 üzenetére
Francba...DCII szeretnék (volt 6950-em...behemót egy kari) ...milyet ajánlanátok ti? Sapphire-t csak azon okból nem szeretnék,hogy 3 évre tartanám és arra csak 2 van....most is Sapp. van, csak 7850 és tudom,hogy minőségi,de most 3 év garos kellene majd. Szóval van olyan, ami frankó teljesítményű 7950?Milyen márkát ajánlotok ti?
-
polgi803
őstag
Egy gyors kérdés...Akinek Asus 7950/70 van, az mondja már meg lécci,hogy 2,vagy 3 slot-ot foglal a kari!?Köszi!
-
ÁdiBá
veterán
válasz
ricshard444 #9401 üzenetére
Csak játékra természetesen.
Nálam is így van jelen esetben. Sokkal kevesebbet fogyaszt a gépem 3DMARK illetve játékok alatt mint FurMark alatt.
De ez így reális. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest