- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
intercooler #8299 üzenetére
Nem tudom, hogy a motor hogyan működik ebben a formában. Azzal, hogy a korlátokat kikapcsoltuk lehet, hogy az automatizált beállításokat maximumra rakta, amiket mondjuk a HD 5870-en nem biztos, hogy megtett, sőt 1 GB RAM-mal sanszos, hogy nem.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
intercooler #8297 üzenetére
Akkor ennyi. Mondjuk ezeket a Rockstarnak azért illene javítani.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
intercooler #8295 üzenetére
Kipróbáltad, hogy a commandline.txt-be csak az -availablevidmem 3.0 parancsot írod?
Vagy ha steam-es, akkor GTA4 tulajdonságainál Launch Options->Add: -nomemrestrict -norestrictions
-
Xmister
senior tag
válasz
intercooler #8291 üzenetére
Ha nem működik, akkor az asztalon írd át a parancsikon céljának végét erre: \Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -norestrictions
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
intercooler #8291 üzenetére
Elvileg nem kell. A többit automatizálja. Bár nem tudom, hogy miképp dolgozik ez a motor, ha nem ismeri fel a hardvert.
A Rockstar már egy ideje leállt a GTA4 támogatásával. Ez nem lenne baj, ha nem jönnének új hardverek.
Esetleg próbáld meg a játék újratelepítését, mert lehet, hogy a régi beállítások maradtak meg a régi VGA-tól.Esetleg írd bele ezt: -availablevidmem 3.0 ... ez egy fontos parancs. Vagy legyen benne a -nomemrestrict és a -norestrictions. Ha ez előbbi parancs nem működik. Több ötletem nincs.
-
intercooler
őstag
Köszönöm
De semmi változás
Létrehoztam a commandline.txt-t ezek vannak bent most:
-noprecache
-nomemrestrict
-width 1920
-height 1080
-texturequality 2
-shadowdensity 16
-viewdistance 99vagy be kell írni mindent csak akkor lesz jó
Azért az komoly hogy a rockstar is b@xik az egész re
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
intercooler #8289 üzenetére
Nem ismeri fel a játék az új kártyákat. Ezt a Rockstarnak már írták, de nem fogják javítani. Még az Intel is boxol velük, hogy nem fut az Ivy Brdige IGP-jén, de azt sem fogják javítani.
Hozz létre a játék könyvtárában egy commandline.txt fájt, és ezek a parancsok azok, amikkel állítgatni lehet a grafikát.
Tools
-benchmark: Runs the benchmark tool and immediately exits game.
-help: Display list of all command line options
Graphics
-renderquality: Set the render quality of the game. (0-4)
-shadowdensity: Set the shadow density of the game. (0-16)
-texturequality: Set the texture quality of the game. (0-2)
-viewdistance: Set the view distance of the game (0-99)
-detailquality: Set the detail quality of the game. (0-99)
-novblank: Disable wait for vblank (No Vsync)
-norestrictions: Do not limit graphics settings
-width: Set width of main render window (default is 800)
-height: Set height of main render window (default is 600)
-safemode: Run the graphics in the lowest setting possible
-frameLimit: Limit frame to interval of refresh rate (ex If refreshrate is 60HZ frameLimit 1 = Locks down to 60HZ)
-refreshrate: Set the refresh rate of main render window Warning - Monitor must support (ex. refreshrate 60)
-fullscreen: Force fullscreen mode
-windowed: Force windowed mode
-availablevidmem: Set amount of physical Video Memory(ex. availablevidmem 0.9)
-percentvidmem: Percentage of video memory to make available to GTA
Audio
-fullspecaudio: Force high-end CPU audio footprint
-minspecaudio: Force low-end CPU audio footprint
System
-noprecache: Disable precache of resources
-nomemrestrict: Disable memory restrictionsEgyszerűen csak irkáld be a parancsokat a txt-be ... pl.:
-noprecache
-nomemrestrict
-width 1920
-height 1080
-texturequality 2és a többit így.
-
Cifu
félisten
válasz
GhostRider23 #8284 üzenetére
Overscan?
CCC -> My Digital Flat-Panels -> Scaling Options
-
GhostRider23
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy egyes játékoknál mint pl a Crysis 2 nél és a Ghost Recon Future Soldier-nél is a képméretezési beállításaim nem jók, mert hiába van 1920x 1080 -as felbontáson a monitor és 100% ra tolva a méretezési beállítás a catalyst-en belül, egyszerűen levág a játékképből a monitoron felül oldalt és alul is egy fekete csíkot! És nem tudok mit csinálni hogy megoldódjon a probléma! Valakinek esetleg van valami ötlete?
DVI-HDMI kábellel van összekötve a kártyám a monitorral, DVI megy a 7970 Direct CU2 TOP kártyámba és a HDMI megy a Samsung S27A350H nevű monitoromba! Légyszíves segítsetek ha tudtok ! -
SSJmeszes
senior tag
Szia.
Köszönöm a válaszod.;-)Vertikális szinkront kipróbáltam.. Ami annyit tett, hogy a játékot nem engedte 60FPS fölé. De szintúgy lecsökken az FPS szám mint ahogy eddig is írtam..
Csináltam 2 képet, de elszúrtam mert az AB fényképeztem azon meg az adatok nem látszódtak.
DE, leírom mit tapasztaltam.
Egyik helyszín.
Mind 2 VGA 98% pörgött és így volt 130FPS em.A másik helyszín tehát város/épületek közt(részletesebb gondolom vagy valami ilyesmi lehet.) Itt 50FPS és a 2 VGA úgy 70% pörgött. CPU használat nagyjából ugyan annyi lehetett..(ergo, nem tudja a VGA kat ellátni mert a CPU sem tud gyorsabb lenni.[ha rosszúl gondolom javítsatok ki.]) Ezt igazából nem tudtam még megnézni pontosabban. Csak úgy ránézésből kb ugyan annyira használja mint amit küldtem képet. Tehát akkor ez CPU limit lehet? Mert, ha nem akkor nem sietek egyáltalán az intel prociért.
-
Xmister
senior tag
Az miért lehet, hogy ha 2 HDTV van kötve a kártyára, az egyik egy sima HDMI kábellel, a másik egy miniDP->HDMI átalakítón keresztül, akkor csak az egyiken lesz hang?
Mindig azon a TV-n, amelyik bootnál a HDMI-be volt kötve. Utána átrakhatom a miniDP átalakítóra ott is lesz hang, viszont ami abban volt, azt hiába kötöm be a sima HDMI kimenetbe, akkor sem lesz. Azt egész végig DVI kapcsolatnak érzékeli, akárhova kötöm.
Próbáltam 12.4-es és a 9.0-ás driverrel is, de ugyanaz. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Bizonyos, hogy feltűnt volna, ha nem az utolsó utáni pillanatban kerül bele a játékba a végleges DX11-es kód. Szóval sok tesztelésre idő nem volt. Az NV-nek leadták, hogy miket kell javítani, csak a program már megjelent. Ezzel tönkretették az NV PN profilozójának karrierjét is, ami nagy kincsesbányának indult, de a DA2 óta pénzért nem kell senkinek, így ingyen letölthető. Ez egy általános bizalmatlanság. Beharangozták, hogy milyen szuper optimalizálást lehet a játékba rakni ezzel, és megtörtént, amire nem számított senki sem. Nyilvánvaló, hogy ezután pénzt nem remélhetnek belőle.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Messze nem játszanak annyian a bétával, mint ahányan a véglegessel. Emellett sajnos hiába van nyílt béta, sokan a játékért jelentkeznek és nem a hibakeresésre. Ez már sokszor jelentett problémát. Ott van egy hiba, ki is derülhetne, de senki sem szól, mert a program béta és természetesnek veszik a hibát. Szóval még nyílt bétával is simán átjutnak a bugok.
-
Cifu
félisten
Még komoly tesztelés mellett is el lehet nézni ezeket. Persze a kiadás után kiderül, mert a közösség gépparkja jóval eltérőbb, mint amire egy fejlesztőnek lehetősége van, de akkor már a hiba ott van.
Azért elég blama, hogy a teszteléskor nem ütközött ki. Egy sokkal kisebb játéknál is szokás a zárt/nyílt béta, ott pedig ezekre pillanatok alatt fény derül.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Van ezekre a problémákra megoldás, csak kérdés, hogy a fejlesztés ideje alatt kiderül-e. Az nyilván jelentősen rontotta az esélyeket, hogy a fejlesztést zömében AMD-s gépeken végezték. Senki sem akar egy ilyen hibát az adott játékban, csak ahhoz, hogy ezt javítsák előbb észre kell venni, hogy létezik. Még komoly tesztelés mellett is el lehet nézni ezeket. Persze a kiadás után kiderül, mert a közösség gépparkja jóval eltérőbb, mint amire egy fejlesztőnek lehetősége van, de akkor már a hiba ott van.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Amióta az AMD szerződést kötött a DICE-szal, hogy AMD platformokon fejlesztenek (lassan három éve). A BF3 az első játék, amit Bulldozerre optimalizáltak. A Gaming Evolved partnerprogram nem zárja ki, hogy más rendszeren ne működjön jól, de azt megköveteli, hogy az AMD termékek optimalizálásban részesüljenek. Ezért ad az AMD a partnereknek komponenseket. Ellenben a Bulldozer annyira új volt, hogy nem számítottak rá a fejlesztők, hogy ha erre optimalizálnak, akkor az akadásokat eredményez a Hyper-Threadinges gépeken. Most már tudják, hogy az amit eredetileg csináltak nem ideális.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Volt már két javítás is erre. Sajna még mindig van panasz, bár egyre kevesebb. Igazából hiba volt a Bulldozerre optimalizálni a játékot, mert arra a Hyper-Threading nem reagál jól, de a Hyper-Threadinghez igazított kódra viszont nagyon jól reagál az AMD CMT-je. Szóval logikátlan azt a megoldást választani, amire az egyik érzékeny, de a DICE Gaming Evolved partner, így zömében AMD gépen fejlesztenek. Nincs szándékosság csak nem vették észre. Utólag viszont ezt csak foltozgatni lehet. Láthatóan sokszor eredményt hoz, de a hiba teljesen nem tűnt el. De legalább már tudják, hogy az új játékoknál figyelni kell erre.
-
TTomax
félisten
Ez a hiba már javítva van...Én HT-onnal játszok 4Ghz i7 930... nincs difi ha kikapcsolom a HT-t,max nem lesz annyi fps-em... az utobbi két napban hogy laggolt a játék nem mérvadó,punkbuster probléma volt.Most toltam pár kört,amcsi szerveren is.Sima mindenhol,söt mintha több lenne az fps-em mint eddig,szerintem a PB fogta a gépem,microlagok voltak tőle...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
SSJmeszes #8266 üzenetére
Az extra adatokból kiindulva a multi-GPU is lehet. A BF3 motorja bizonyos effekteknél sok interframe kommunikációt használ. A mai multi-GPU rendszerek, mint az SLI és a CF AFR módban működnek. Ha interframe kommunikáció áll be, akkor a képkockák készítése késik, vagyis visszaesik a skálázódás. Ez okozhat nagy fps kiingásokat, mert kevés képi terheléssel a két GPU pörgeti ám a játékot, de sok terheléssel már esik a skálázás szintje. Próbáld meg alkalmazni a vertikális szinkront, azzal kisebbek lesznek a kiingások.
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
ricshard444 #8264 üzenetére
Az lesz. Egy ideje átakarok.. csak nem úgy jött össze még a dolog! Na de majd a következő befektetésem az lesz.
Tehát ez azt jelenti amiatt lehet ez? (szerintem igen, de ti szerintetek is?)Igen BF3 Online! Tehát Fx 8120 4.4Ghz, 7970CF
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
SSJmeszes #8263 üzenetére
Attól függ ez melyik játék. Ha a Battlefield 3, akkor teljesen normális ez a procihasználat. Úgy van megírva a program, hogy 12 szálra szétossza a feladatokat. Ezért ilyen "szétszórt". Bár nálad nyolc szál van. Szóval, ha HyperThreading-es a proci, akkor érdemes kikapcsolni azt, mert a BF3 alatt akadhat. [link] - lehet, hogy ezt érzed.
Egyébként a robbanásoknál a sebesség esése normális. De a mitől már a grafikai beállítás kérdése. Ha nagyon maxra van rakva, akkor jellemzően a GPU-nak lesz több terhelése az extra adatok képi tartalommá alakításával.
Ha nem BF3, akkor lehet a proci gond, de többet kellene tudni. Elsősorban a program a fontos, mert másképp használják az erőforrást. -
-
SSJmeszes
senior tag
Igaz marhára nem ide tartozik. Csak minap itt beszéltük.
Nos, azt hiszem a gépen az utolsó nagy fejlesztés egy Intel konfig lesz.. Mihamarabb!
Legalábbis szerintem ez miatt van amit tapasztalok. Tehát vannak olyan részek, ha jól tudom ahol a procinak talán a legjobban kellene a számítást végeznie..(részletesség, falszakadások, sok robbanás stb..) Ott esik akkorát az FPS - hogy azt csak csuda nézni...Játék közben a proci használat.
Szerintetek azért lehet ez? Ahol kell a proci szinte játszhatatlan a játék...
-
peterm711
aktív tag
válasz
ricshard444 #8256 üzenetére
Előfordul, elég késő volt már, vagy korán?
-
keIdor
titán
válasz
MPowerPH #8248 üzenetére
De ez is lehet az oka. Nálam játékban fel is ugrik 3.0 x16-ra, asztalon meg így visszaveszi. Van egy köztes is, 3.0 x8.
Na pont a köztes állapotot kaptam le.
Azért volt, mert megy youtube, zenét hallgatok. Ha azt is kilövöm leveszi 1.1-re.
Gondolom a Radeon is ezt csinálja. -
1975Pgabor
csendes tag
Hally.
Azért tegnap kicsit kivert a víz megmondom őszintén. Igaz a 3DMARK 11 brutális pontot adott a masinára, ezért sem értettem miért "csak" 2.0 a PCIeX, mert elvileg az jóval lassúbb működést eredményezne, meg ugyebár a kártya és a foglalat is 3.0-ás. Sajna, bevallom ennek nem néztem utána eléggé amikor az alkatrészeket válogattam össze, hogy az SB az nem támogatja a 3.0 PCieX sebességet. Amúgy panaszra nincsen okom mert szedegeti a talpát rendesen. -
BeLucZ
addikt
válasz
1975Pgabor #8255 üzenetére
Na parázz, nagyon fullos gépet vettél és az hogy pci 3 vagy 2-esbe megy a kártyád kb semmit nem tesz játékokban, gondolom arra vetted
ugyanazt az fpst kapod
az új pci e szabványnak majd a jövőben lehet jelentősége, de még a 2-es határait se nagyon értük el -
MPowerPH
félisten
válasz
1975Pgabor #8252 üzenetére
Dehogy kell. Szvsz hülyeség, marketing bullshit, ahogy subaru is írja.
-
subaruwrc
félisten
válasz
1975Pgabor #8251 üzenetére
Én azt hittem, hogy nagy a gáz, és hogy jóval lassúbb a kártya most a PCIEX3.0 hiánya miatt.
nem
ez is csak egy marketing bullshit, a gyakorlatban semmi hátrányod nincs belőle -
1975Pgabor
csendes tag
válasz
peterm711 #8250 üzenetére
Hally.
Köszönöm a válaszokat. Akkor azt mondjátok, hogy ne fájjon a fejem mert nem annyira nagy a probléma? Őszintén mondom, 330E Ft elköltése után kicsit megrémültem, hogy nem kompatibilis a cucc egymással. Én azt hittem, hogy nagy a gáz, és hogy jóval lassúbb a kártya most a PCIEX3.0 hiánya miatt. -
peterm711
aktív tag
válasz
1975Pgabor #8247 üzenetére
Így van, BMW001 kolléga pontosan leírta a miértjét. Ez miatt ne fájjon a fejed, semmivel sem hátráltat a pcie 3.0 hiánya, mire értelme lenne, addigra már tisza más integrált rendszerek lesznek.
-
MarcZ
senior tag
válasz
Varázslóó #8150 üzenetére
Nem tudom, hogy a 7970 volt-e, de az normális, ha a kép egyszer csak úgy eltűnt, Monitor "Digital, Analog", gép kiakcsol, nyomok resetet, azt 1 mp-en belül minden ugyanúgy folytatódik? Eddig szerencsére nem volt baj a 7970-el, de most egy picit megilyettem.
Bocs, nem MaximumGame hsz-ére ment volna a válasz.
Félre nyomtam.
-
MPowerPH
félisten
válasz
1975Pgabor #8247 üzenetére
Hiába 3.0-ás a kártya és a slot is, ha a processzor csak 2.0-ást kezel. Mert a processzorba vannak integrálva a pci-e sávok. A sima SB még nem képes kezelni. A 2700k pedig messze nem a legnagyobb cpu, amit a piacon kapsz, és régebbi fejlesztés. Azóta kijöttek a 4-6 magos SB-E -k, és az Ivy Bridge is, amikben már megvan a pci-e 3.0.
Az alaplapod is azért támogatja, mert a Z77 chipset elsősorban az Ivy Bridge processzorokhoz készült. Az SB még Z68-as. Az újabb Z68-as lapok is támogatták a pci-e 3.0-át, de azok már későbbi darabok. -
1975Pgabor
csendes tag
-
peterm711
aktív tag
válasz
1975Pgabor #8243 üzenetére
Sehogy, 2700k nem támogatja a pci-e 3.0-át. Ahhoz Ivy vagy sandy-e kell.
-
keIdor
titán
válasz
1975Pgabor #8243 üzenetére
Nalam irt 1.1-et is a GPU-Z, hulyeseget ir, ne foglalkozz vele.
-
1975Pgabor
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám, nem tudom láttatok, hallottatok-e már ilyet? Szóval, beruháztam egy elég ütős gépre 1-2 héttel ezelőtt. A VGA az ma érkezett meg a géphez (Sapphire Radeon HD 7970 OC 950/1145Mhz). Azt vettem észre, hogy mind a Catalyst és TechPowerup GPU-Z is azt írja, a maximális buszsebesség PCIeX 2.0. A kártya a PCIeX 3.0-ás foglalatban van és automatikus választásra van állítva a BIOS-ban a port. Már mindent átnéztem, de nem tudom hol ronthattam el és mit. Valaki tudna ebben segíteni, hogyan tudom elővarázsolni azt, hogy PCIeX 3.0 fusson a kártya??? BIOS-t a legfrissebbre updateltem.
A gépem:
CPU: INTEL i7 2700K @ 3.5 Ghz
Alaplap: MSI Z77A-GD55
Ram: Kingston HyperXBlu 1600 8GB
VGA: Sapphire Radeon HD 7970 OC 950/1145MhzElőre is köszönöm a segítséget.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Máshol már írtam, ide is írom.
Másik topikokba beszéltünk hogy ez a GHz E azért jobban eszik a vártnál.
Egy tesztet vele megnéznék úgy is hogy GE ramjai "csak" 5,5 Ghz-en üzemelne.
Jó lehet csak elenyésző lenne a kisebb tpd de azért megnézném! -
Abu85
HÁZIGAZDA
Manapság ez a menő. Persze felesleges mert ettől nem változik semmi. Ellenben egy gyártó eldöntheti, hogy a termékével mit támogat, és mit nem. Ha az AMD nem akarja a 3rd party programokat, akkor nem dokumentálják az új technikák működését, és ennyi. Vakon senki sem fog dolgozni. Nyilván Alexey zokon veszi hiszen ez a munkája, de nem tehet semmit. Ugyanez Linus esetében is. Ő is zokon veszi a zárt NV drivereket, de max. bemutatni tud. Mondjuk ez az NV-nek is rossz, mert a zárt driverek miatt lemaradtak egy 250-350 millió dolláros szerződésről, ami tízmillió VGA-ról szól Kínába. [link] - valószínű, hogy Linus beszólása sem tett jót, hiszen a legrosszabb cégnek nevezte az NV-t a terméktámogatás szempontjából, ami nem kedvező egy olyan befolyásos ember szájából, mint ő. Ezek után az NV még kevésbé lesz aranyos a Linuxszal, mert ők is tudtak volna mit kezdeni 250-350 millió dollárral.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Írt a Rivatuner fejlesztője a tuninggal kapcsolatban:
"Alexey Nicolaychuk: Unofficial overclocking mode is completely gone with new drivers, old libs no longer work. So use official mode and stay within CCC clock limits. Thank greedy idiots from AMD for that." - Az AMD nem segít az új fejlesztésekhez, szóval egyelőre nincs mit tenni. Nem érdemes használni 3rd party programokat, mert hibát okozhat. Persze lehet használni, de onnantól minden felelősség a useré, még a program fejlesztője sem vállal garanciát a működésre. -
Cifu
félisten
Ahogy irták is, azért ez már olyan kategória beállítások terén, amit átlag játékos nem fog beállítani, lásd 3x SuperSampling (1920x1080 esetén ez 5760x3240-es felbontás!). Az árnyékolás tekintetében pedig egy teljesen új cucc jön, ami jól néz ki, de sajnos erőforrás igényes.
Hogy látható-e, vagy sem... nos, az elején az Anisotropic filteringet is sokan tartották szemfényvesztésnek, aztán az élsimitás volt ugyanez... azért minden ilyen kis lépés arról szól, hogy jobban nézzen ki a játék...
-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone #8220 üzenetére
De amugy hany jatekkal?
-
TTomax
félisten
Néztétek a sniper elite v2 benchet???Nem semmi,kimaxolva 30fps-t tud a 7970-em...
[link]
Alap beállításokkal 54 fps,de ha a settings.ini-ben beállítod az advanced shadows-t 3-ra a supersamplingot meg 2-re akkor éppen felezi az fps-t... külföldi eredményeket nézve a 7970-en jobb átlag fps-ben a 680-nál viszont min.fps látszólag nem...
A beállítások,és a reportok a my document mappában vannak! -
KAMELOT
titán
válasz
Motion_Blur #8208 üzenetére
és (#8207) Cifu ...Köszi szépen! Gondolkodom egy HD7950 vagy HD7970 kártyán.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
MPowerPH #8222 üzenetére
Nincs semmi baj ezzel szerintem.
Ízlések és pofonok.
Igaz, kevés játékhoz kell FullHD-ban 7970 CF, de én is így játszom jelenleg még.
Igaz, nekem több kijelző is fút a kártyákról. De játék kizárólag egy megjelenítőn üzemel FullHD-ban.Amúgy én se tapasztaltam a fentebb említett bugokat CF esetén az említett játékokban, úgy hogy az szerintem user error vagyis driver hiba lesz.
-
válasz
intercooler #8226 üzenetére
ááááááááááááá... igen, valószínűleg mínusz 1GB-nak látja a kártyádat, ehhez képest még nagylelkű, hogy 12x10-ben enged
-
intercooler
őstag
Sikerült megoldanom
Kutattam külföldi forumon, ezt találtam:
I had the same problem on the demo, but managed to sort it out. It seems that Codemasters think that if our Video Ram is less than 270MB, we shouldn't be allowed to run in anything over 1280 x 1024. Anyway, here's what you need to do (for the DEMO at least) ....
Edit the file c:\program files\codemasters\GRID Demo\system\hardware_settings_restrictions.xml
In there, you will find the line :
res mem="270" maxWidth="1280"
simply change this to:
res mem="270" maxWidth="1440"
or whatever resolution width you would like to run the game at.
Thats it !
I don't have the full game for the PC (only for the 360) and I don't know if your prob. is with the Demo or the full game. If it is with the demo, I'm sure the above will work, just make sure your path is correct to the hardware_settings_restrictions.xml file in case you haven't installed to the default folder. If it is with the full game, then I suppose the solution is the same, but with a different path to the file, as you'll be on GRID, not GRID Demo, or maybe they sorted this out on the full game, I don't know.
Ha jól értelmeztem persze fordítóval ha a vram-ot 270mb-nál kevesebbnek látja nem lehet feljebb venni a felbontást! szóval a 3gb vram-ot nem látja 270-ek
A lényeg hogy jó lett.
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
MPowerPH #8222 üzenetére
Hiába, ha így kihajtja a fx 8120 a 2 vga t... 80% on megy szinte minden pályán. néha több néha kicsit kevesebb. Láttam már 3 nagy monitoros 2700k val játszó egyént aki szintén 7970 CF el játszik. Mégis neki se lépi túl a 80% a kártya.. Tehát miről van szó. Most konkrétan BF3 ról beszélek. Másnál lehet előnyösebb az intel.. De mint írtam fentebb.. EGYENLŐRE fx 8120. Meg azt is írtam. Azért CF. Mert nem akarok váltani 2-3 évig.
-
SSJmeszes
senior tag
AB ban, hogy tudom beüzemelni a Framratet?
Ki van szürkülve. -
intercooler
őstag
Na hát nem lett jó
Amit megpróbáltam: Másik grid, 12.6 driver, cfg-k irásvédetté/átírás stb, minden hogy összedugni a tv-t a kártyával de semmi
Cfg-k be szépen bent van minden felbontás, ahogy indítom a játékot 1280x1024 feletti felbontásokat tőrli. wtf
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
subaruwrc #8216 üzenetére
De ne kötekedjünk már, hanem beszélgessünk értelmesen. a 7970 CF ről senki nem akart lebeszélni/sem rám tunkolni, hogy nagyon kell. Én döntöttem így. Azért is vettem CF t mert nem akarok jövőre megint venni karit.. Én úgy érzem ez kiszolgál 2-3 évig.. ha a DX 20 nem érdekel akkor meg végképp.
1080p. De BF3 Online képes eltekerni mind2 karit 80% on. Pálya függő.
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
Cybertrone #8213 üzenetére
Mire fő írnék hülyeséget?
Azt írom amit tapasztalalok.. Letiltom a CF et nincs semmi. Engedélyezem villog.
Erre te azt írod hülyeség.. Én erre meg azt írom.. Hogy nem tudok mit lépni, rá mivel ezt tapasztalom. Ennyi. -
ricshard444
veterán
Ittis járt már pár 2gpu-s megoldás,és nemvolt gondom velük játék alatt.Legalábbis kimondottan a crossfire miatt nem.
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
subaruwrc #8211 üzenetére
Jó elnézést mindenkitől. De én abba a csoportba tartozom többnyire, hogy nem veszek zsákbamacskát. Tehát szeretem előtte kipróbálni a dolgokat.. Ez a Future Soldier igen kétséges, hogy elgondolkozzak a vételén. Csak a hiba szemet szúrt.
Viszont BF3 online al játszok. És ott is volt galiba... nem vibrálás, hanem ilyen furcsa fos színű zöld volt az felhők, füstök és robbanások körvonala.
+ Akinek CF je van az bekaphatja a játék készítők szerint, vagy ati szerint.. Majd várnak a hülyék, aztán talán tudnak majd játszani sokkal később egy CF konfigon.. ez is jó.
-
SSJmeszes
senior tag
Friss rendszerrel sem jó..
Videó 12.4 driver.
Játék közben is ilyen.
Egyszerűen hiába. Ha letiltom a CF-t akkor tökéletes nincs fekete csíkozás, de ugye nem ezért van 2 kártya!A táp egy AX 750 es. Tehát többen írták elégnek kell lennie. 2x7970 alapórajel és fesz. ( 1.175V) CPu még egyenlőre egy FX 8120 de ez ha van tuningolva, ha nincs akkor is villog.
-
KAMELOT
titán
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy HD7950-es kártya esetében vannak e valami gondok driver téren és játékok közben???
Előre is köszönöm!
-
Cifu
félisten
válasz
intercooler #8203 üzenetére
Bölcs tanácsokat adni könnyű... Végrehajtani azokat... no, az már időt rabló tevékenység.
-
intercooler
őstag
Köszönöm mindenkinek
Holnap jelentkezek mire jutottam. Ki próbálok mindent.
-
válasz
intercooler #8200 üzenetére
nekem is csinált már ilyet a grid (ráadásul nem is tört
), akkor egy játék reinstall segített.
-
ricshard444
veterán
válasz
intercooler #8200 üzenetére
Úgyemlékszem itt annó GTX295el nemlehetett állítani,de letöröltem majd 1 év múlva másik vga-val már jóvolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- AliExpress tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Házimozi haladó szinten
- Fotók, videók mobillal
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest