- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
leonel
aktív tag
Sziasztok!
Arra van esetleg tapasztalat, hogy 7970-t meddig lehet nyugodtan alul feszelni és az kb milyen hatással van a konnektoros fogyasztásra?
Köszönöm
-
daneeeeee
aktív tag
-
MontyCrew
senior tag
Azt jól tudom, hogy az MSI twinfrozr kártyákhoz gyárilag jár 3dmark kód? ha igen ezt merre találom meg?
-
daneeeeee
aktív tag
Ne vedd kötekedésnek, de a kártyáid gyorsabbak mint az áhított GTX 680 mégis megválnál tőlük, ráadásul ilyen nyomott áron?
-
Sontir Fel
őstag
Most elvileg ujra combos a kartya, legalabbis a ph teszt alapjan. Van valami komolyabb nyug a 12.4gyel az eddigieken tul? Az AB (1200/1575) futhat mellette?
-
Zbacsi
csendes tag
Sziasztok, OpenCL-es egyetemi feladatom szeretném egy csúcskártyán tesztelni, hogy el tudjam dönteni megéri-e beruházni rá valós alkalmazáshoz. Akinek esetleg van szabad 5perce kérem privizzen rám. Köszi
-
keIdor
titán
Hihetetlen milyen nehéz lett eladni ezt a kártyát. Pofátlanul olcsón árulom, mégis alig van érdeklődő, és ez a GTX-670-el csak rosszabb lesz.
Végén ott tartok majd, hogy kettő 7970-et adok egy GTX-680-ért, vicc.
-
-
SSJmeszes
senior tag
Sziasztok a hibám továbbra is fenn áll! Kicsit nagyon ideges vagyok most már. A kártyát, nem is tudtam használni semmi még.:@
Videó- kinek mi a véleménye mi csinálhat ilyet! Minden alapaon van!cpu, vga, ram.
3dmark11 néha le tud futni, de nem midig, de képzaj, csíkozás stb nincs... csak ez a jelenség amit láttok videón, vagy egy síma fekete képernyő.... ez a kettő jön elő abban a minutumban amint teljesíteni kellene valamit valaminek a gépben.... -
atollox
csendes tag
Félek az új drájvertől, stabil? Instabil?
Hány megaherc a maksziumum amit kihozhatok a gigabájt ati radeon 7970 3 gigaherc kártyámból úgy hogy ne legyen baja? Emelhetek feszt ha igen meddig, hogy ne églyen le? Garancia van rá, a bolt úgyis cseréli ha leégetem, úgysem tud róla!
Gondolkoztam..rengeteget..olcsón hol tudnék 680-as NVIDIA-t beszerezni? Gyorsabb BF3 alatt mint az ATI de menyivvel?
Hat Fhenom X4 4GHz-n elég alá? Nem lesz limitem? Ha lesz mit vegyek alá?
-
lsc
nagyúr
Egy elég részletes 7950/7970 teszt [link]
-
kockaharcos
senior tag
(I)"A Pitcairn és a Cape Verde esetében az AMD már látja, hogy miképp működik az új gyártástechnológia, így vissza lehetett térni a Tahiti cGPU dizájnjának újratervezéséhez, amire a január óta meglehetősen sok ideje volt a cégnek. Ezzel az AMD csökkentheti a rendszer fogyasztását, ami lehetővé teszi a nagyobb magórajel elérését."(/I)
Talán ennek lehet valami köze hozzá!
-
ÁdiBá
veterán
válasz
kockaharcos #7173 üzenetére
Meglehet.
Mindenesetre kíváncsi vagyok hogy csak az órajelet emeli meg a gyártó vagy esetleg valamit változtatott a chipen is?! -
ÁdiBá
veterán
Valaki tud arról valamit hogy az új HD7970 videokártyákat hogy fogja az AMD hívni?!
HD7970 Plusz vagy HD7980?!
Vagy esetleg csak simán HD7970 OC?!
Rendeződik a gyártás a TSMC-ben így az AMD gyárilag az összes HD7970 már 1050 Mhz gyári órajellel küldi harcba.Így megkapják a GHz Edition címet.
Erről tud valaki valamit?! -
ZozzHUN
addikt
Ezért kell fektetve használni a gépet srácok, mert akkor az alaplapba folyik bele, ami még mindig olcsóbb mulatság
-
peterm711
aktív tag
Víz szétszedve -összerakva, beröffentettem a gépet, úgy néz ki hogy jó lesz, kínoztam egy darabig, stabil idáig.
(#7162) subaruwrc: Így szabadszemmel nem látni semmit rajta, mivel kéne megvizsgálni, nagyítóval, esetleg UV-fénnyel?
(#7163) ÁdiBá: Miért nem ezt mondtam?
-
peterm711
aktív tag
Meg a baj. Szivárog a cpu blokkom és rácsöpögött a hűtőfolyadék a vga-ra
Én hülye csak most vettem észre, remélem nem történt semmi baja a kártyának
-
SSJmeszes
senior tag
De közben olyan hibát is észrevenni (pl a fegyveren) mintha driver hibás lenne.
-
peterm711
aktív tag
Szerintetek ez mi? Haldoklik a vas, vagy ez is driver hiba?
-
blaca83
őstag
válasz
danikabaf #7149 üzenetére
Főleg a "windforce 2" hőtővel volt gondom:
1. 560 Ti 448 esetében a Giga KEREKEN 13 C-sal volt melegebb az Msi 560 ti 448-nál
2. Elég sok kártya került gariztatásra és a hibás kártyák nagy részénél a "windforce 2"-volt!!Az új Windforce 3-ról még sok tapasztalatom nincsen, de ez a hármas tagozású, kis méretű "ventilátor hármas" nem nagyon győzött meg!
-
blaca83
őstag
Szerintem az MSI-nek van most a legjobb-leghatékonyabb hűtése a piacon.
A Twin Frozr III a "best" nálam a 7970 Lightning-en pedig már a Twin Frozr IV-es lesz ami rosszabb nem lehet az elődjénél!!!
Saját vélemény és tapasztalat alapján a Giga "windforce" hűtőjét NEM ajánlanám DE a Sapphire Új kártyáin lévő hűtők rendben vannak! A Sapphire-ra viszont csak 2 év a gari!!!
-
E1even
senior tag
válasz
SzlobiG #7144 üzenetére
Jó lenne, ha lehetne kapni Mo-on (a PC Gear-en kívül), értelmes áron.
AMATŐR: A PowerColor sem lenne rossz de azt általában 2 év garival (van ahol 3 év, pl.: Oázisnál) találtam.
A HIS-ről pedig sehol sem találtam meg, hogy hány év garival adja a kártyáit, és sajnos elég kevés helyen szerezhető csak be.
Ezekre a gyártókra írták még, hogy viszonylag jó kártyákat adnak ki. -
SzlobiG
félisten
válasz
ricshard444 #7134 üzenetére
Akkor már inkább az XFX BE az is dupla ventis és jó is.
-
-
blaca83
őstag
válasz
ZozzHUN #7121 üzenetére
Ez a "raktáros elérhetőségük" sem mindig mérvadó mert kb: 2 hete felrakták az ASUS 680-at is 140 k-ért és mivel az egyik ismerősömnek kellett volna egy SOS és pillanatnyilag nem tudtam neki szerezni körbejártuk a dolgot.
Kiderült, hogy náluk sincs nem is nagyon lesz és főleg nem 140 k-ért....!
7970-nel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni.....
Ha valakit érdekelnek 7970-esek ilyen modellek érhetőek el:
ASUS HD7970-DC2-3GD5 117.990 Ft
ASUS HD7970-DC2T-3GD5, DDR5 3GB 122.000 Ft
MSI R7970-2PMD3GD5, DDR5 3GB 113.690 Ft
SAPPHIRE Radeon HD7970, 3GB 113.700 Ft
SAPPHIRE Radeon HD7970 OC, 3GB 120.350 Ft
XFX ATI HD7970 Black Edition, DDR5 3GB, PCIE 3.0 - FX-797A-TNBC 118.990 Ft -
Zsocó
aktív tag
Itt is megtalálható az a probléma, hogy alvó módból, mikor készenlétben van a monitor, nem éled mindig fel a kártya és fekete képernyő fogad... ? 12.4-es driver.
-
Sontir Fel
őstag
Itt a nyár. A kártyám az eddigi 75-77 helyett 84-87 fokon karcol
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone #7124 üzenetére
En ph-s arrol beszelek
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone #7122 üzenetére
PH-s ár az 113k, viszont amcsiból jön, 1-2 hét mire megkapod...
-
ZozzHUN
addikt
Hmm... Sapphire 7970 ref 123-ért Hardverkerből... 6 db raktáron. Hmm...
Egy cég berendelt pár karit tőlük és most rajtuk ragadt, köztük pár Giga és Sapphire OC is
-
KrAt
veterán
Az offot és a személyeskedést mindenki hagyja abba, aki érintett!
Köszönöm!
-
E1even
senior tag
válasz
SkyS1gn #7094 üzenetére
Van, Asus DCII-es.
Alap (1000MHz) GPU órajeleken olyan 65-70 fok között tartott a hőmérsékletet, a refhez képest nagyon halkan. Egyébként meg volt egy kis hangja, de nem vészes.
Terheletlenül pedig semmi hangja nincsen és 34-36 fokon tartja a GPU-t.
1200MHz-es órajelen pedig olyan 75-80 fok körül volt a GPU hőmérséklete. -
Keksz03
senior tag
válasz
daneeeeee #7105 üzenetére
köszönöm többünk nevében is, ha nem is mérvadó az AB által mért memory usage, akkor is érdekes adat amire ráadásul eléggé kíváncsi voltam!
remélem mihamarabb sikerül kölcsönkapni 1 napra egy GTX680-at és lefuttatni ugyanezt ugyanilyen körülmények között! nagyon érdekelne egy személyes tapasztalat, nem a pénzelt oldalak tesztjei...akkor végre mindenki, na jó nem is mindenki de az értelmesebbik réteg megnyugodhatna!
szorítok és még egyszer köszönöm a tesztet! -
PIT888
tag
Napot!
Kinél melyik cata a legkevésbé bosszantóbb? A legújabbat meg se próbáljam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LED világítás a lakásban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- OLED monitor topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged