- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monitor kábel? Barátomnak annó majdnem ugyanilyen hibája volt miatta.Itt még talán 5970el vmi nagyon beta meghajtóval jött ez elő,de akkoris 1 játéknál.
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
Cybertrone #8696 üzenetére
Végre egy értelmes ember, aki nem csak annyit ír, hogy Usererror.. Köszönöm istenem!
12.7 Beta és hozzá a 12.7CAP1 et használom. CF hidat cseréltem mint fentebb írtam. Kábelnek nem hiszem van gondja. akkor 2D ben is rossz lenne. Hőfokok teljes mértékben nagyon jók. Vga szinte biztos vagyok benne, hogy nem hibás. Azt írtam is, hogy egyenként is megnéztem. Tehát mikor CF ben van akkor kergül meg. Táp nem ad ilyesmi hibát? Egyedül az ami a teljesítés határán van!
Azóta mióta cseréltem hidat és kivettem a kártyákat azóta jó.. Na de meddig.. Korábban is volt ilyen. Driverekel szenvedtem. Aztán majd magától jó lett.
u.i.: Csak az a rejtély, hogy miért ennyire nagyon RANDOM.. Tehát egyszer rossz lenne a driver akkor az midig rossz lenne.
-
-
SSJmeszes
senior tag
Kiszedtem a kártyákat megnéztem egyesével. Így pipa mind a 2 kártya.
Visszatettem mind kettő kártyát. Rátettem egy új hidat. Most egyenlőre jó még.. DE lehet nem sokáig.Ezt az ilyen userfail/error hülyeséget tartsátok meg magatoknak mert egyszerűen az ilyen válaszokra nagyon nem vagyok vevő. Ha azt modod én hibázok akkor kérek mindenkit a jövőben, hogy építő jellegűt is mondjon amivel esetleg tud is segíteni.
Köszönöm.
u.i: Már kezdek utálni ide írni, mert egyszerűen ennyivel "elintézitek"..
-
SSJmeszes
senior tag
Vélemények?
Hőfokok rendben. A hibát már jó ideje nem láttam most meg megint itt van, hogy a...
Nem értem. Miért jön ennyire random elő ez a hiba? Legjobb tudomásom szerint a driver képes ilyenre.. DE miért ennyire random. Tehát ,ha egyszer rossz vagy nem jó valami akkor máskor miért tudok játszani sok órát, most meg egyszer csak elkezdte játék közben. -
MontyCrew
senior tag
Egy kis érdekesség, Feltettem a referencia 7950 sapphire kártyámra egy XFX biost, ami elsőre feltűnt, hogy idle is és load alatt is kevesebb feszt adott a kártyának, így a 300/150 mhz mellé 0.85V, 100% terhelés mellé pedig 1.031V, érdekességképp így is ugyan azokat az órajeleket érem el kevesebb fesszel. A másik, hogy bioscsere után lefuttattam egy 3dmark 11et ugyan azokkal a beállításokkal, és 150ponttal többet kaptam gpu-ra mint előtte.. Lehetséges?
-
Szia!
Igen, de közben kutakodtam és azt találtam,hogy 2 monitorig minden rendben,de 3 vagy több monitor meghajtásához,már aktív DP-DVI átalakítóra van szükség.Ez az én kábelem:
Adapts: Mini DisplayPort™ To: DVI-D Single Link Passive
Gold Compupack 1030A088-001-H 1920x1200A maximum of 2 legacy monitors (VGA, DVI or HDMI) can be enabled simultaneously, provided that each monitor is connected either directly or via a “passive” DisplayPort™ adapter/dongle. “Passive” adapters/dongles will NOT support more than 2 legacy monitors.
� To enable support for more than 2 monitors, “active” DisplayPort™ adapters/dongles are required (or monitors with direct DisplayPort™ connectivity must be used).Szerzek majd egy aktív mini DP-DVI adaptert
-
Sz.Miki
őstag
Sikerült elvinnem a kártyát spanomhoz, egy Intel Core I7 2600 alapú gépben teszteltük.
Eredmény, 12.6 driverrel Heaven bench 3.0 ugyan úgy hibázik, viszont nem kevés időt rászántunk játék tesztekre:
Felbontás: 1920X1200
Crysis 2 DX11 High-res textura pack teleptve, minden ultra beállítással Teszt Ok!
Metro 2033 Minden Ultra Teszt Ok!
Dirt 3 Minden beállítás ultra Teszt Ok!
Maffia 2 Minden maxon Teszt Ok!
Call Of Duty MW3 minden maxon Teszt Ok!
Battlefiled 3 minden maxon Teszt Ok!
3dMark 11 Xtreme benchmark Teszt Ok!
Vissza Unigin heaven 3.0 kép villódzik, 2.5 verzió NEM villódzik!!!
Beállítások :
- Tesselllation Extreme
- Shaders High
- Anisotrophy 16X
- Anti-Aliasing 8X
Resolotion: 1920X1200
És a bónusz a végére:
1920X1080-felbonátsban Heaven 3.0 Teszt OK!!
Szerintem nem foglalkozom tovább a dologgal, mert az összes mai kornak megfelelő grafikaigényes játék hibátlanul fut!
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Motion_Blur #8684 üzenetére
Minimum fps terén elég sokat emelkedett.
De az a 10-11 Fps átlagot nem lehet hogy azért kaptad mert gyorsabban üzemelt a processzor?
Mégis majd 1GHz-el magasabb órajelen használtad utána.
Én inkább a processzort látom ott gyorsabbnak mint hogy a kártya gyorsult volna annyit.
Bár a GPU kihasználtság szerint akkor a kártya lett valamennyivel gyorsabb.
Más játékokban nem nézted meg? -
Motion_Blur
félisten
Megnéztem alapon a procimat ,kihatja-e a 7970-et, hát nem
F1 2011 1920x1200, 8X MSAA, minden ultra, kártya alapon, 12.6 WHQL
i7 880 @ 3,07GHz:
2012-07-21 15:45:47 - F1_2011
Frames: 46884 - Time: 592086ms - Avg: 79.184 - Min: 55 - Max: 101i7 880 @ 4GHz:
2012-07-21 16:18:49 - F1_2011
Frames: 54473 - Time: 595347ms - Avg: 91.498 - Min: 74 - Max: 109Afterburnerrel monitoroztam a GPU használatot, alapon 80-90% között ingadozott, 4GHz-en végig 99% volt.
-
ffodi
veterán
válasz
I.T.E.M #8682 üzenetére
Próbáld meg a fő monitort DP-ra kötni a kisebbek meg mehetnek dvi-re hdmi-re. Mintha lenne valami ilyesmi követelmény, hogy csak akkor megy a 3 monitor (különböző felbontásúak esetén), ha a legnagyobb felbontásút teszed DP-ra. A gyári mini DP - DVI átalakítót használod?
-
Urak,kellene egy kis segítség.
+ két 19" monitort rákötöttem a kártyára. A fő monitor (1920x1080) az a HDMI-n van, és az egyik DVI-re került az egyik monitor (19" 1280x1024). Ez a kettő megy is. De ami a mini display-dvi átalakítóra van kötve DVI kábellel,azt nem tudom működésre bírni. Szintén 19" 1280x1024 felbontású.
-
MPowerPH
félisten
-
-
Sz.Miki
őstag
Akit érdekelnek a fejlemények:
Szereztem egy Saphire HD7750 1gb D5 kártyát, kipróbáltam azonos beállításokkal mint a 7970-et, a hibát nem tapasztalom, bármelyik driver van feltéve.
A HD7970-et kipróbáltam túlhajtva, alulfeszelve, memória és gpu órajel minimumra visszavéve, semmi változás.
Továbbra is, ha 12.4-es driver van fent akkor a heaven bench 3.0 szépen fut, 12.6-al pedig sakktáblázik.
A legszebb, hogy párommal a Metro 2033-at játsszuk végig, mellette néha lego harry potterezünk, és masszívan bf3-zok is de nem tapasztalom a hibát. Egyedül bf3 nál jön elő néha de csak nagyon ritkán és akkor is csak ha mapot váltok.
Ez így még mindig nem garizható. Ha ezzel a sztorival előállok, kinevetnek, mert hogy nem fogják ezt így végigtesztelni ahogy én az is biztos.
-
pityu8611
tag
válasz
Sontir Fel #8672 üzenetére
Lehet!!A proci 3.6-on megy!!De amikor játék közben csak 40-50% a processzor kihasználtság!!!
-
pityu8611
tag
Sziasztok!!BF3-hoz mejik driver a legjobb!!a minimum fps-em elég kicsi!!35 körüli!
-
Varázslóó
senior tag
megoldottam ... más volt a gond....
-
Varázslóó
senior tag
Skyrim ban van 30fps em HD7970 el 12.3 driver van fent... mert van olyan játék ami hibás a többivel... kiadhatnának már egy normálisat... mert fax kivan vele ! már kuvára elegem van !
legjobb 1 magos karira nem tudnak drivert írni.... se semelyikre akkor...
-
ÁdiBá
veterán
válasz
KAMELOT #8665 üzenetére
Én azt nem mondtam hogy megérnek annyit.
Inkább a piaci létfontosságukat vitatnám ezen kategóriában, hiszen azért a 7970 nem most jelent már meg.
Sokkal jobban jár az AMD ha alsó illetve középkategóriában építi a palettát (ahogy az elmúlt időszakban csinálta), mint ha csinálna egy brutális videokártyát brutális áron. -
KAMELOT
titán
GTX680 legolcsóbb 470eu akkor nem értem mire fel ér egy GTX690 1000eurot?!?!
Ugyanis egy HD7970 3GB 370euro. Szóval ezek a GTX-ek kicsit túl vannak árazva.
Hamarosan már megjelenik a HD7990 6GB és 12GB-s verzióban. Reméljük az ára jóval olcsóbb lesz. Azaz olyan 6-700euro környékén.(#8664) mlinus: helyedben inkább egy ASUS HD7950-DC2-3GD5 vettem volna főleg, hogy 3 év garancia van rá és a hűtése is jobb.
-
mlinus
őstag
Hajj, de megszivtam én ezt a Sapphire 7950 950mhz editiont.
Elöszőr is az alap 2d órajeleken artifactol 120hz-ben, ezt úgy lehet orvosolni ha a 2d-s mem órajelet felviszem ~700-800 mhz ig. Ez még nem is lenne akkora gond, nem a világvége.
Ugyanakkor most elkezdett a ventije is zörögni, 60 és 70% fordualt között CSAK. tehát 59%en nem zörög, és 71%en sem, de közte már igen
Na akkor jöhet a garancia. Bár ezt furcsa lesz elmagyarázni azt hiszem.
-
Weareus
addikt
Na persze, az igaz, h. kissé elkéstek vele, de reménykedni lehet, meg hát azon is múlna, hogy mekkora teljesítményt hoznának ki belőle és mennyiért.
Ne mondja senki, hogy az Nvidia lehetetlen áraira nem férne rá egy kis frissítés (lefelé).
Különben meg generációk óta hagyomány a 2 GPU-s kari, még az sem kizárt, hogy AMD-nél valami nagy dobásra készülnek (3-4 GPU egy nyákon, stb.)
Az új architektúráról: nem arról van szó, hogy nem lenne jó látni, de hát a mai játékok egy 7970 cf-et nem nagyon fognak meg 1920x1200-ban, de még 2048x1536-ban sem.
Szóval játék is kellene hozzá.
ricshard444:
Látom, profibb vagy a kérdésben, mint én. Bár próbáltam keresni neten angol nyelvű cikkeket, topikokat amelyek arról szólnak, hogy a több kijelzős rendszerek mekkora adatmennyiséget jelenítenek meg (felbontás, buffer, stb.) és hogy ez mekkora mennyiségű VGA memóriát kíván, de sajnos több helyen írnak hülyeségeket, (ti. hogy ma 3 GB memória is bőven elég) így inkább felhagyok a kereséssel, mielőtt félreinformálom magam. -
ÁdiBá
veterán
válasz
Weareus #8658 üzenetére
Mert szerintem fölösleges és ezt ők is tudják.
Én nem is bánnám ha nem lenne a GTX690 - nek ellenfele hiszen minek?!
Az emberek töredékének is nagyon kis százalékát érdekelné.
Szívesebben olvasnék híreket mondjuk egy új generációról.
Akinek több gpu kellett az már szerintem rég megvásárolta magának CF - ben, vagy SLi-ben. -
-
Weareus
addikt
válasz
KAMELOT #8654 üzenetére
Van ennek a 6 gb-nak legalább annyi értelme, mint a szteroidhasználatnak a sportban?
(Hülye hasonlat, de ez ugrott be)
Egy 7970 CF (alapon) megeszi reggelire az egész miskulanciát.
Azért az nem mondanám, hogy nem szép kártya, de hát... szívesebben olvasnék a 2 GPU-s 7970-ről... (7990 v. mi?).
Hogy az AMD-nél miért nem kapják már össze magukat
-
-
pityu8611
tag
Sziasztok!!beléptem a klubba én is BMW kolléga 7970!!
-
KAMELOT
titán
Sapphire HD 7970 6 GB TOXIC Edition....Árát még nem lehet tudni mennyibe kerül?
-
eszakas
őstag
-
-
Enclave
aktív tag
válasz
Sontir Fel #8638 üzenetére
Az árát még nem nagyon tudni de a cikk írója 680$-ra becsüli ha jól láttam...
-
Xmister
senior tag
válasz
Sontir Fel #8638 üzenetére
Nálam csak a 9.0-ás driverrel működik rendesen a zerocore, ha továbbra is fenn áll a probléma, szerintem próbáld ki.
-
Enclave
aktív tag
válasz
ViiiiktorOC #8632 üzenetére
Elvileg itt már tesztelték is...
Néhány érdekesség ha valaki nem akarja átfutni a cikket és nem olvasta volna a hírt:
(Sapphire HD 7970 6GB Toxic Edition)- gombnyomásra 1200/1600-as órajel
- a teszt során max tuning: 1235/1735
- tuning alatt 100%-ra állított ventivel max 54 fokos hőmérséklet (ez kicsit hihetetlennek tűnik nekem) ; 90%-os ventivel max 65 fok... (ez talán már valósabb)
- 2x8 tűs pci-e tápcsatlakozó
- világító logó -
Varázslóó
senior tag
válasz
Motion_Blur #8630 üzenetére
15% hoz meghúzod Cata max ra :9 1125Mhz re
és máris ott a speed
kakaó !!!
-
MPowerPH
félisten
válasz
ViiiiktorOC #8632 üzenetére
És majd lesz olyan ember, aki megveszi ezt is Full HD-re meg 1440P-re.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Ma megjelent a Sapphire Radeon HD 7970 TOXIC 6G
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #8630 üzenetére
Az a +15% az rendben van.
Húzd meg a 7970-t is, CCC maxon lesz az több is.
-
Motion_Blur
félisten
Van egy gyárilag húzott 7950-em (GPU 880MHz) és most lehet hogy váltok egy ASUS 7970 DC2-re. Viszont játékokban nem sok különbséget tapasztaltam gyorsaságban, talán +15% a difi.
Felbontás 1920x1200, szóval még az se lehet hogy a proci nem hajtja ki, bár egy elég régi chipsetes alaplapom van (P55) és egy i7-em, amit 24/7-ben tudok 4,4GHz-en hajtani ha szükség van rá.
3DM11-ben viszont elég nagy a különbség Graphics Score-ban alapon: 7950 vs. 7970
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Sz.Miki #8625 üzenetére
Úgy tudom ezek a kártyák teljesen máshogy használják a memóriát mint az nvidia zöldjei.
Egy időben az összes modulhoz hozzáférnek, és úgy írják az adatokat rá a modulokra.
Erről ABU többet tud mondani.
Lehet a heaven mark olyan helyet címez meg a videokártyán ahol esetleg sérülés történt már, vagy a magas hő miatt károsodott ott a kártya.
Nem tudom. Nem szeretnék hülyeséget mondani. De így garancia okból is gázosabb.
Ha tönkre megy normálisan elindítanak rajta valamit akkor hibázzon.
Lehet pont olyan programmal vizsgálnák meg amiben nem jön elő a hiba és vissza küldenék neked a kártyát.
Így elég macerás még a garancia is a termékkel. -
Xmister
senior tag
válasz
Sontir Fel #8620 üzenetére
Ha a HDMI meg van a hajtva, a ZeroCore kikapcsol.
-
Sz.Miki
őstag
Most játszottam párommal 2.5 órát Metro 2033-al minden grafikai beállítás ultrán 1920X1200 Vsync kikapcsolva gyönyörűen ment villódzás nélkül.
Kilépás után rögtön elindítok egy Heaven 3.0-át és villódzik persze azokkal a beállításokkal amit belinkeltem.
Heaven 2.5 ugyan ezekkel a beállításokkal hibátlan.Most 12.6 driver van fent, bf3-mal is játszottam ma 1.5 órát és hibátlanul ment. Nem lehet a kártya rossza ha ilyen GPU és Vram éhes játékok nem produkálják a hibát. A hőmérsékletekért aggódókat megnyugtassam ennyi metrózás után 79C volt a kártya, rögtön játékból kilépés után.
Kilépés után 5 perccel 49C
-
ÁdiBá
veterán
Épp az elmúlt napokban teszteltem mennyi a vége a kártyáimnak.
Barátnőm már az ágyról kiabált rám, hééééé nem hallom a tévét, mit csinálsz?!Szerintetek az reális hogy a 3DMARK11 lefut hiba nélkül, a 3DMARK Vantage meg egyik teszt előtt megáll emelt órajelen.
Azt hittem a 11 mark jobban gyilkolja a rendszert. -
Sontir Fel
őstag
Kicsereltem a hdmi-hdmi kabelt egy dvi-hdmi kabelre, es ha kikapcsolja a monitor, "pihen" a kartya, akkor utana mar nem tudom tobbet visszahozni a rendszert, restartkor pedig csipog a gep. Visszaraktam a hdmi-hdmi kabelt, es nincs gondom. Lol
-
Zoli54213
aktív tag
Ti találkoztatok már olyannal, hogy eddig a 12.4-es driver volt fenn, (még a legelején tisztázzuk én úgy teszek mindig újra drivert, hogy előtte letörlöm a régit kézileg) feltettem a 12.6-ot, és a CCC-ben is, AB is, Trixx is minden 12.4-nek írja a drivert. Jó mondom akkor 12.7....annál is ugyanez :/ Amúgy a driverrel semmi bajom, nekem nem nagyon bugol semmit, de ez miért van?
Előre is köszönöm a választ! -
MontyCrew
senior tag
megnézve a hőfokokat a Sapphire HD 7950 referencia modellemen, egy kiadós Company of Heroes party után ami olyan 3 óra nyúzást jelent, 22.7 fokos szobában 55 fokig tornázott fel a hőmérséklet, max fordulatszám 1800 volt amit nem mondanék hangosnak (alapból 1300at forog), mindezt tuningolva, 975Mhz-n megy a gpu.. Lehet valami ebben az ASIC dologban, mert volt egy 92%os MSI szintén ugyan ez a referencia modell, viszont azn visított a venti, azért is lett eladva... De a mostanira simán mondom hogy hangban alázza a 7870 DC2esemet...
-
keIdor
titán
válasz
Sz.Miki #8615 üzenetére
Azt el tudom képzelni, hogy valami olyan baja van a kártyának, hogy a 12.6 vagy 12.7-el új rutinokat (ha vannak) nem bírja. Szóval vagy gyári hibás, vagy kapott valamit. Meg kell kérdezni Abu-t van-e valami új rutin.
De más konfigban is meg kell nézni, hátha lehet még PCI-E gond is vagy bármi...
Viszont 90°C felett ne járasd, én 80°C fölé se szerettem engedni. -
Sz.Miki
őstag
Végigjátszottam minden variációt!
Friss rendszer telepítés után:
12.6 driver Heaven benchmark 3.0 produkálja
12.4 driver Heaven benchmark 3.0 hibátlanul fut
12.6 driver Heaven benchmark 2.5 hibátlanul fut
12.4 driver Heaven benchmark 2.5 hibátlanul fut
3dmark11 xtreme teszt mindegyik driverrel hibátlan.
Battelfield 3 12.4 teszt ok, 12.6 változó időnként (ez mindig betöltés után derül ki) hibázik ha betöltés után nincs hiba akkor következő pályabetöltésig garantáltan hibamentes.
Próbáltam nagy minden hűtő maxra téve 67C fokon max terhelésnél az eredmények változatlanok. Próbálkoztam kis fesz emeléssel semmi változás.
Egyenlőre marad így minden és majd kiderül, hogy tényleg hardver avagy szoftwer. Van még 2.5 év garim.
Jobban is el tudtam volna képzelni a vasárnap délutánom
Köszönöm az infókat mindenkinek.
-
-
Weareus
addikt
válasz
Varázslóó #8610 üzenetére
Ati Install Manager.
Vagy dobd rá a 12.7 bétát.
Amúgy én is uninstalláltam a 12.6-ot és ment vissza a 12.3, de a 12.7 bétát bepróbálom!
sorry, szerk. idő off
-
Weareus
addikt
válasz
Sz.Miki #8599 üzenetére
Igen, jobb lesz a csere.
74 fok 100% ventivel sok, 90 fok körül ill. felett nagyon nem korrekt.
És ez akkor is így van, ha nem ez okozza a hibát.Esetleg próbáld meg, hogy az eddig hibásan futó bench-verziót megnézed külföldi topikokban, hátha van írás róla (úgy értem: ismert hibajelenség ennél a kártyánál, xy drivernél).
Vagy opcióként még letöltheted más szerverről ugyanezt a verziót, hátha jó lesz.
-
Varázslóó
senior tag
Hy 12.6 nem tudom letörölni, bármit rakok fel ...
átkozott 12.6 lesz fent ....ötlet ?
-
Sz.Miki
őstag
Kész vagyok a reinstallal.
Újabb fejlemény!
Teljesen szűz rendszer, 12.6 catalyst Heaven 3.0 teszt hiba továbbra is jelen van.
Most föltettem a Heaven Bench 2.5 verziót, ugyan azokkal a beállításokkal hiba nem tapasztalható.
-
-
Colos1
őstag
A kártya nem védi magát a magas hőmérséklettől?
Nekem az 5850 produkált olyant, hogy BF3 közben pár másodpercre becsíkozódott a képernyő, majd ment tovább. Miután két év után szétszedtem és rendesen kitakarítottam a hűtőjét, a hiba megszűnt.
Amúgy volt egy agyontuningolt XFX 9600GT -m, annak 104 fok meg se kottyant
-
ÁdiBá
veterán
válasz
SSJmeszes #8603 üzenetére
Heaven markot pont az előbb néztem meg, és 100% ra használja a CF-et.
Én semmit nem állítottam csak kikapcsoltam illetve bekapcsoltam a CrossFire-t és közel megduplázódott az FPS.
Cap-ot (Profilt) raktál fel a több kártyákhoz?!Sorry (elfelejtettem hogy tudtam volna még szerkeszteni)
(#8605) SSJmeszes Akkor nem tudom miért csak egy kártya megy alatta.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Sz.Miki #8599 üzenetére
Szerintem pucold le az egész rendszert ahogy van. Újra telepítés után csak a driver illetve alapvető dolgokat rakd fel rá ami kell a teszt lefuttatásához.
Ha ugyan úgy hibázik. Én azért beleraknám egy teljesen más rendszerbe.
Ha ott is akkor GARANCIA köteles termékről beszélünk és cserélniük kellene, igaz lehet egy hónapig elfog tartani.
Ezt nem szokták elkapkodni.Amit még talán megpróbálnék a helyedben hogy emelem a gpu feszültségét. Ahogy tudom az ASUS videokártyáé elég alacsony 1.050V (nálam jelenleg 1.175V fut a zafirral együtt)
1.112 illetve 1.175V próbáld ki manuális ventilátor vezérléssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓ MONITOROK
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged