Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
misiizsai
üzenetére
Ne csüggedj, ez AMD ficsőr
(hogy húzná az anyjába a driver író az összeset amije van) Ez ilyen és így is marad szerintem egy darabig. Nekem mióta megvettem és beüzemeltem a 14.4-es kártyával, azóta ilyen. Már kikapcsoltam a PCIe energia megtakarítást és mot a zerocore disable kis progival próbálkozom, ami talán beválik. Azért csak próbálkozom, mert elég ritkásan jött elő eddig is ez a marhaság, de mióta feltettem ezt a kis segédprogit, azóta nem jött elő a hiba. -
Norbika88
senior tag
válasz
misiizsai
üzenetére
Nekem giga van, teszi a dolgát.
Hűvös, halk egészen 75% venti fordulatig, de nagyobb fordulat nem is kell mert hőmérsékletben már nem okozz drasztikus változást.Tuningolni nekem nem sikerült módolt bios-sal se, EnterR kolégának igen
.
F2-es biosal kell kérni, vagy fel frissíted.FPSekről nem írnék azt találsz youtubon is.
Szívem szerint vennék még egyet CF be. -
Steve198310
őstag
-
marquuard
veterán
válasz
misiizsai
üzenetére
Írnak pár "megoldást":
-Csökkentett módban Driver Fusion programmal törölni a drivert, majd restart és 13.12 drivert fel.
-Tápegység gyenge neki, vagy nem ad elég feszültséget azon az ágon, amelyik a VGA-ra közvetlen csatlakozik
-VRAM hiba, tehát szoftveresen ezen nem lehet segíteni, vissza kell küldeni garanciára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Mercedes topic
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Elektromos autók - motorok
- Honda topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(hogy húzná az anyjába a driver író az összeset amije van) Ez ilyen és így is marad szerintem egy darabig. Nekem mióta megvettem és beüzemeltem a 14.4-es kártyával, azóta ilyen. Már kikapcsoltam a PCIe energia megtakarítást és mot a zerocore disable kis progival próbálkozom, ami talán beválik. Azért csak próbálkozom, mert elég ritkásan jött elő eddig is ez a marhaság, de mióta feltettem ezt a kis segédprogit, azóta nem jött elő a hiba.
.