Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
misiizsai
tag
Annyi kérdésem lenne még hogy a Gigabyte R9 270X-hez 2-vel újabb BIOS is van mint az enyém.Érdemes frissíteni? Nincs egyébként vele problémám.Nehéz frissíteni a BIOS verziót? Előre is köszönöm a válaszokat!

-
misiizsai
tag
Sziasztok! Lenne egy kis problémám.Van egy R9 270X em Gigabyteba és van egy olyan gondom hogy néha ha képernyőkímélőbe teszi magát a rendszer ott is ragad.Csak a restart gomb megnyomása segít.Ez VGA hiba vagy Driver? 14.4 van fent. Előre is köszönöm a válaszokat!
-
misiizsai
tag
Megjött a Gigabyte R9 270X OC-m csereként.Nem volt benne Monitor csatlakozó akinek Gigabyte van annak se volt? Egyébként megvagyok eddig elégedve vele nincs grafikai hibám és halk is..Nagyon féltem az MSI után.Az lenne a kérdésem a ventit hagyjam automatán vagy tegyem manuálisba feljebb pár százalékkal a ventit?
Köszönöm előre is a választ! 
-
misiizsai
tag
Sziasztok!
Nekem volt egy MSI R9 270X-em grafikai hibákkal és elküldtem szervizbe.Most felajánlottak cserébe egy Gigabyte R9 270X Windforce 3 ventis VGA-t. Mi a véleményetek róla? Mennyire hibás széria és mennyire megbízható? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
misiizsai
tag
Sziasztok! Mióta múltkor írtam a grafikai problémákkal azóta teszteltem Artifact progikkal és nem volt probléma.Mindenképp a táp a ludas..Szeretnék az áram felvételen állítani MSI-vel mennyire vigyem a csúszkát? Nem szeretném megsütni a videókarit..MSI R9 270X az alany..Előre is köszönöm a válaszokat!

-
misiizsai
tag
Tesztelgettem kicsit..Ha 1-2 alkalamzást nyítva hagyok 10-20 perc múlva ugráltak a texturák Far Cry 3-ba.Utána ki lőttem mindent és 3 órát játszottam és semmi probléma nem volt közbe! Szerintem ez nagyba közbe játszhat.De hogy zavar ez be neki?
-
misiizsai
tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Nem tudom hogy engedhetik meg hogy ennyi hibás van...Nagyon remélem hogy egyik megoldás beválik mert nincs kedvem 30+ napokat várni hogy visszakapjak egy másikat ami lehet szintén hibás...Főképp hogy gameplayezek is :@

-
misiizsai
tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Na és meddig tudtad még használni?
-
misiizsai
tag
válasz
Steve198310
üzenetére
De viszont ha lerakom az asztalra és vissza akkor jó..Még megpróbálok 1-2 megoldást hanem válik be akkor marad a gariztatás.
Csak vicces hogy egy 57 ezres videókártyával ilyen probléma van..Tele van ezzel az internet..
-
misiizsai
tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Dirt 3,Showdown tökéletesen megy.A fent említett játékok is egyszer előhozzák egyszer nem változó.Max Payne 3 elég ritkán de a GTA IV nél gyakori.. Egy 720 Wattos Gigabyte van a gépbe.
-
misiizsai
tag
Sziasztok!
Én is artifekt problémába szenvedek.Először azt hittem a procim a hibás de ahogy itt olvasgattam rájöttem hogy mégse.Egy Intel Q6600-am van 2.6-on és egy MSI R9 270X.GTA IV,Far Cry 3,Max Payne 3 ba jelentkezik néha a probléma.Meg böngészőbe is Mozilla alatt asztalon nem.Hogyan lehetne orvosolni? Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya ELADÓ
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest